Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Nasilsiniz canlar abisimin yeri belli oldu kasimda burdura gidiyor (koca adam oldu daha anca )varmiydi aranizda sevdcegi orda yapan:)

Acemiliği orda yaptı sevgilim,kısa dönem.Çok rahattı,sadece yemin törenine yakın çok yorulmuştu.
5 kez falan arıyordu günde,uzun uzun da konuşurduk. :)

zamansizim noldu curuge cikma meselesi varmi gelisme?
kuzum askerim suan ktm de..henuz birliğine teslim olmadi..olunca ordaki komutana soylicekmis..ya doktora gondericekler ya da geri hizmete verirler dedi..geri hizmet olursa sikinti yok askerden sonra operasyon gecirir

Ayy bizim de 300 oldu sizinkileri görünce bi hmmm oldum ama moralleri bozmak yok :)))

Merhabaaa, bizim acemilik nereye çıkacak acaba ya cuma günü belli oluyor. Bu arada sevgilim ağustosta gidecekti normalde ama eylülde gitti şimdi 356. dönem mi oluyor.
canım öncelikle allah kavuştursun. Eylülde gittiyse nasıl acemilik belli olcak anlamadım ustalık mı demek istedin acaba :/ bizimde ağustos olması gerekiyordu ama eylül çıktı dönem aynı bildiğim kadarıyla

Aaa yanlış yazmışım ya ustalık demek istemiştim. :)

[QUOTo, post: 37328387, member: 538200"]Aaa yanlış yazmışım ya ustalık demek istemiştim. :)[/QUOTE]
Uzun donemmi canim bizim belli oldu cunku o yuzden

[QUOTo, post: 37328387, member: 538200"]Aaa yanlış yazmışım ya ustalık demek istemiştim. :)
Uzun donemmi canim bizim belli oldu cunku o yuzden[/QUOTE]

Cuma günu belli olacak dedi canım erkek arkadaşım. Haftaya cumada izne gelecek büyük ihtimal. Bende anlamadım hala neden belli olmadi gelmiyor yaaa. :) Canım seninki kaçında gitti?

Salvot: 37329597 .!.:
Uzun donemmi canim bizim belli oldu cunku o yuzden

Cuma günu belli olacak dedi canım erkek arkadaşım. Haftaya cumada izne gelecek büyük ihtimal. Bende anlamadım hala neden belli olmadi gelmiyor yaaa. :) Canım seninki kaçında gitti?[/QUOTE]

Canim benim eylul 18inde gitti 2sinde yemin toreni vardi ordan usta birligine gecti

Cuma günu belli olacak dedi canım erkek arkadaşım. Haftaya cumada izne gelecek büyük ihtimal. Bende anlamadım hala neden belli olmadi gelmiyor yaaa. :) Canım seninki kaçında gitti?

Canim benim eylul 18inde gitti 2sinde yemin toreni vardi ordan usta birligine gecti[/QUOTE]

Benimki 13 eylülde gitti canım. Hala acemilikte yerine göre değişiyor demek anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…