- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
Nasilsiniz canlar abisimin yeri belli oldu kasimda burdura gidiyor (koca adam oldu daha anca )varmiydi aranizda sevdcegi orda yapan:)
benim de ilk hedefim 99 :) sonra 81 :)109 oldu sonunda 99a yaklaşıyoruzz
benim de ilk hedefim 99 :) sonra 81 :)
kuzum askerim suan ktm de..henuz birliğine teslim olmadi..olunca ordaki komutana soylicekmis..ya doktora gondericekler ya da geri hizmete verirler dedi..geri hizmet olursa sikinti yok askerden sonra operasyon gecirirzamansizim noldu curuge cikma meselesi varmi gelisme?
canım öncelikle allah kavuştursun. Eylülde gittiyse nasıl acemilik belli olcak anlamadım ustalık mı demek istedin acaba :/ bizimde ağustos olması gerekiyordu ama eylül çıktı dönem aynı bildiğim kadarıylaMerhabaaa, bizim acemilik nereye çıkacak acaba ya cuma günü belli oluyor. Bu arada sevgilim ağustosta gidecekti normalde ama eylülde gitti şimdi 356. dönem mi oluyor.
Ayy bizim de 300 oldu sizinkileri görünce bi hmmm oldum ama moralleri bozmak yok :)))
canım öncelikle allah kavuştursun. Eylülde gittiyse nasıl acemilik belli olcak anlamadım ustalık mı demek istedin acaba :/ bizimde ağustos olması gerekiyordu ama eylül çıktı dönem aynı bildiğim kadarıyla
Evet 300lerden kurtulduk sonunda :) en zor kismi atlattik diye düsünüyorum. 200lerde biter hayirlisiyla :))evet canım moral bozmak yok şafak 300 atarsa 299 :)) 300ler bitiyorr nasipse
Uzun donemmi canim bizim belli oldu cunku o yuzden[/QUOTE][QUOTo, post: 37328387, member: 538200"]Aaa yanlış yazmışım ya ustalık demek istemiştim. :)
Hadi ya:) orasi bati agrlkli gonderyms sanrm:)Benim sevgilim acemiliğini orada yapmıştı canım, çok rahat bi yer :)
En zor kismi 100 kusurler tatlm inanki hala 100 den dusmeyi bekliyoruz:) 300 ler en kolayi 200 eh iste 100 ler dehsettEvet 300lerden kurtulduk sonunda :) en zor kismi atlattik diye düsünüyorum. 200lerde biter hayirlisiyla :))
Evet canim benim de arastrmalarma gore rahat yermis. :) ay bide agbey hasreti cekicem :)Acemiliği orda yaptı sevgilim,kısa dönem.Çok rahattı,sadece yemin törenine yakın çok yorulmuştu.
5 kez falan arıyordu günde,uzun uzun da konuşurduk. :)
Salvot: 37329597 .!.:Uzun donemmi canim bizim belli oldu cunku o yuzden
Cuma günu belli olacak dedi canım erkek arkadaşım. Haftaya cumada izne gelecek büyük ihtimal. Bende anlamadım hala neden belli olmadi gelmiyor yaaa. :) Canım seninki kaçında gitti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?