Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

aaaa kizlar kargommm sakaryaya ulasmissss cok sukur yaaaa :) yarin insallah elinde olacak :) 20 gun surdu yuh yaa :)

Şaşırdımı canım ne tepki verdiii
biliyodu zaten canim bana icindekileri soyle de komutanin yaninda bileyim icinde ne oldugunu demisti oyuzden soyledim canim :) cikolatalari paylasmis diger askerlerle ona da ben mutlu oldum herkese yetmis :) cikolatalar erimesin diye ozel bi kutu almistim isiya dayanikli aluminyumdan onu gorunce utanmis bi makyaj cantasi gibi bisey ne o yaa dedi :)) ama sevindi canim kitap sudoku el feneri falan vardi ya onlarda iyi oldu en azindan biraz degisiklik olur onada canim

Nasilsiniz canlar abisimin yeri belli oldu kasimda burdura gidiyor (koca adam oldu daha anca )varmiydi aranizda sevdcegi orda yapan:)

Merhabaaa, bizim acemilik nereye çıkacak acaba ya cuma günü belli oluyor. Bu arada sevgilim ağustosta gidecekti normalde ama eylülde gitti şimdi 356. dönem mi oluyor.

kızlarr nasılsınız, askeriyenin numarasını nerden bulabilirim bir bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…