- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
kibledi ya dunku kiz. hakaret olarak gorduler heralde. halbuki dogrulari soylemistim..aa nie tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kibledi ya dunku kiz. hakaret olarak gorduler heralde. halbuki dogrulari soylemistim..aa nie tatlım
Vay be ilk banimizi da yedik.
onun zoruna gitti ondan bnce tatlım:)kibledi ya dunku kiz. hakaret olarak gorduler heralde. halbuki dogrulari soylemistim..
aynen kuzum onu da banlamislar ya oda bisey :)onun zoruna gitti ondan bnce tatlım:)
aynen oyle canim uyarmadan direk ban cok sacmaBen alışkınım siyaset ve bdv'den.Ama ilk ban koyuyor cidden. :)
o haketmisti kuzumm:)aynen kuzum onu da banlamislar ya oda bisey :)
aynen oyle canim uyarmadan direk ban cok sacma
AAA o hazırladığın kargomu canım daha yenimi gitmişşaaaa kizlar kargommm sakaryaya ulasmissss cok sukur yaaaa :) yarin insallah elinde olacak :) 20 gun surdu yuh yaa :)
biraz uzun sürdü ama sonuc güzel. .hadi bakalım :)aaaa kizlar kargommm sakaryaya ulasmissss cok sukur yaaaa :) yarin insallah elinde olacak :) 20 gun surdu yuh yaa :)
aynen canim 18 gun surdu :)AAA o hazırladığın kargomu canım daha yenimi gitmişş
evet canim allahtan kurabiye falan yapmamisim cururduler artik iyyy :) cikolatalardan herkese dagitmis hepsi yenge iyi bakiyo demisss :)))biraz uzun sürdü ama sonuc güzel. .hadi bakalım :)
ohhh harika afiyetle yesinler:)aynen canim 18 gun surdu :)
evet canim allahtan kurabiye falan yapmamisim cururduler artik iyyy :) cikolatalardan herkese dagitmis hepsi yenge iyi bakiyo demisss :)))
saol canimm :)ohhh harika afiyetle yesinler:)
Şaşırdımı canım ne tepki verdiiisaol canimm :)
biliyodu zaten canim bana icindekileri soyle de komutanin yaninda bileyim icinde ne oldugunu demisti oyuzden soyledim canim :) cikolatalari paylasmis diger askerlerle ona da ben mutlu oldum herkese yetmis :) cikolatalar erimesin diye ozel bi kutu almistim isiya dayanikli aluminyumdan onu gorunce utanmis bi makyaj cantasi gibi bisey ne o yaa dedi :)) ama sevindi canim kitap sudoku el feneri falan vardi ya onlarda iyi oldu en azindan biraz degisiklik olur onada canimŞaşırdımı canım ne tepki verdiii
Benim sevgilim acemiliğini orada yapmıştı canım, çok rahat bi yer :)Nasilsiniz canlar abisimin yeri belli oldu kasimda burdura gidiyor (koca adam oldu daha anca )varmiydi aranizda sevdcegi orda yapan:)