- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
insallah canim saol.. suriye miGüzel şeylerin başlangıcı olacak inşallah.
Ben de kötüydüm çok sabahtan,askerimin Suriye'ye gitme ihtimali vardı.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insallah canim saol.. suriye miGüzel şeylerin başlangıcı olacak inşallah.
Ben de kötüydüm çok sabahtan,askerimin Suriye'ye gitme ihtimali vardı.
insallah canim saol.. suriye misonuc ne oldu canim askerin gitmedi degil mi?
ay iyi bari canim cok sukurrYok canım vazgeçirdim,vazgeçti şükür.
kizlar erkek arkadasimin curuge cikma ihtimali var ve istemiyor,bununla ilgili konu actim.ama bu olay yerine bnm erkek arkadaşıma askerim dememe takildilar..komikmis,iticiymis, varos agziymis...sizce de oyle mi ? bn cok seviyorum ona askerim demeyi
takmiyorum da buradaki kizlarla o kdr sey paylastik seviyorum hepsini..onların da dusuncesini merak ettim ondan sordum canimSenin ve onun hoşunuza gidiyor mu ? Cevabın evetse takma.
takmiyorum da buradaki kizlarla o kdr sey paylastik seviyorum hepsini..onların da dusuncesini merak ettim ondan sordum canim
aynn canim tartışma çıkarmayi cok seviyo bazı insan ..Her kültürden insan var sonuçta sitede.Kırıcı olmamak lazım ama bazen insan tutamıyor çenesini.Üzülme sen.
terbiyesizlik ya baska bisey degil canim. cok sinirlendimkizlar erkek arkadasimin curuge cikma ihtimali var ve istemiyor,bununla ilgili konu actim.ama bu olay yerine bnm erkek arkadaşıma askerim dememe takildilar..komikmis,iticiymis, varos agziymis...sizce de oyle mi ? bn cok seviyorum ona askerim demeyi
gordun nu tatlım konuşma tarzlarını. .inanilir gibi değillerterbiyesizlik ya baska bisey degil canim. cok sinirlendim
gordum canim gordum oyle simarik insanlardan nefret ediyorum yaagordun nu tatlım konuşma tarzlarını. .inanilir gibi değiller
aynn yaa tartışma yaratiyolar bnce onvr kendilerini sorgulasinlargordum canim gordum oyle simarik insanlardan nefret ediyorum yaa
bu arada gozunaydn cnm söylemissin annene:) anneden tepki var miaynn yaa tartışma yaratiyolar bnce onvr kendilerini sorgulasinlar
saol canimmm :) yok valla canim dun gece konustuk bugun hic konusmadik o konuyu gayet normal davraniyo simdi yengeme gitti sanirim onunla konusuyolar bu konuyu cunku yemek saati hayatta gitmezdi :) turkiyeye vermem seni demisti dun ama bakalim ne olacak zaman gosterecek canimbu arada gozunaydn cnm söylemissin annene:) anneden tepki var mi
saol canimmm :) yok valla canim dun gece konustuk bugun hic konusmadik o konuyu gayet normal davraniyo simdi yengeme gitti sanirim onunla konusuyolar bu konuyu cunku yemek saati hayatta gitmezdi :) turkiyeye vermem seni demisti dun ama bakalim ne olacak zaman gosterecek canim
bnm annmde tepkisizdi halada öyle hicbisey olmamis gibi:) bi sure öyle gider heraldesaol canimmm :) yok valla canim dun gece konustuk bugun hic konusmadik o konuyu gayet normal davraniyo simdi yengeme gitti sanirim onunla konusuyolar bu konuyu cunku yemek saati hayatta gitmezdi :) turkiyeye vermem seni demisti dun ama bakalim ne olacak zaman gosterecek canim
Gerçekten inanamıyorum insanların nelere takıldığına. ne kadar kolay insanları yargılamak ya çok sinir oldum bendegordun nu tatlım konuşma tarzlarını. .inanilir gibi değiller
konuşmaya degmezler:)Gerçekten inanamıyorum insanların nelere takıldığına. ne kadar kolay insanları yargılamak ya çok sinir oldum bende
ah canim hemen bakicamm :) gercekten cok sevindimm subata da bisey kalmamis allah tamamina erdirir insallah canimmmm :)Huzurcum hakkında hayırlısı.Benim eski konularımı okursan görürsün Haziran ayında açtığım.Bu günler geçer mi ve Çıkmazdayım yazan. Çok ağır bir dönem geçirdim ama hepsi geride kaldı,babamla hiçbir sorunum kalmadı ve inşallah Şubat'ta nişanım var. : )