• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

[QUOTEmansiz93, post: 37254486, member: 618102"]buraya bi umut giriyorum ama batida olanlarin bile böyle konusmasi tamamen umutsuzluğa itiyo bni:KK43:
Canim suan dogu bati meselesi deil bu ulke hepimizin ve hepimizin ici sizliuor yuregi yaniyor tehlike kapida suan bi savas ciksa dogusu batisi yok bu isin tabiki senin icin cok zor bunu yurekten anlayabiliyoruz allah hepsine yardimci olsun insallah sanada buyuk sabirlar versin[/QUOTE]
canim tabiki savas halinde dogu bati cocuk sivil hic farketmez.birine bisi olsa hepimizin cani yanar..ama dogu Güneydoğu normal şartlarda batidan cok farkli bir olamaz ya. bnm askerimin gittigi yerde icme suyu yok,gece korku icinde uykuya dalmalar dusun ordaki sartlari.

Canim suan dogu bati meselesi deil bu ulke hepimizin ve hepimizin ici sizliuor yuregi yaniyor tehlike kapida suan bi savas ciksa dogusu batisi yok bu isin tabiki senin icin cok zor bunu yurekten anlayabiliyoruz allah hepsine yardimci olsun insallah sanada buyuk sabirlar versin
Doğu, güneydoğudakilerin psikolojisi hiçbir şeyle kıyaslanamaz sanıyorum. Bugün konuştuk mesela sevdiceğimle, Amerikan füze sesleri eşliğinde uyumaya çalıştım diyor:mad::cry::KK61: İçim acıyor çok üşüyorum çok huzursuzum tükendim daha 2. Günden... Ama olaylar her yerde, kimse baş ağrısı bile çekmeden sivrisinek tarafından bile ısırılmadan geri dönsünler =)[/QUOTE]
inşallah canimmm:)

Kimse yanlıs anlamasın ama zamansız 93ünde dediği gibi dogudaki kosullar batıya gore kat kat daha kotu oldugu icin ordaki askerin psikolojisi daha kötü oluyor tabiki..Amin canim hicbirsey olmadan gelsinler Allahın izniyle of askerim dün aksamdan beri aramadıda zaten :KK17::KK61:

Son düzenleyen: Moderatör:
inşallah canimmm:)
Kimse yanlıs anlamasın ama zamansız 93ünde dediği gibi dogudaki kosullar batıya gore kat kat daha kotu oldugu icin ordaki askerin psikolojisi daha kötü oluyor tabiki..Amin canim hicbirsey olmadan gelsinler Allahın izniyle of askerim dün aksamdan beri aramadıda zaten :KK17::KK61:[/QUOTE]
üzülme kuzum arar inşallah hemencecik. ..bu stresle nasil dayanilir 10 ay:(

Zamasizim sana dua ediyorum hep canim cok zor gercekten allah kolaylik versin dogudakilerin hepsine :* hangi sehirde oturuyosun bilmiyorum ama istanbul da cok karisik gercekten, gerci simdi her yer karisik. Bugün disati ciktim mesela, bi anda her yerde canli bomba varmis bugün ortalik kariscakmis falan diye söylenti yayildi nasil panik oldu herkes. Ölümü ensesinde hissediyo insan cok tuhafmis. Onlar hep böyle yasiycak insallah cabucak gecer zaman sapasaglam gelirler...

Kızlar, selam=) uzun zamandır takip ediyorum konuyu, çok tatlısınız, dayanamadım dahil olayım dedim=) hayat ne garip. Her gün yüzünü gördüğün, elini tuttuğun, hatta bazen darlandığın adam bir anda yok. Kıymet bilmeyi öğretti bana askerlik. Sabrı, hoşgörüyü, olgunluğu... Antalya'dan sonra, kalbim Şanlıurfa'da atıyor şimdi, evet, o herkesin kabusu olan meşhur şehir. Halbuki benim kuzucuğum öyle nazlı ki, öyle hassas ki, tartışsak gözleri dolar, peynir sevmez, kaldırıma pantolonu pislenir diye oturmaz bile. Kafamda hep aynı soru: neden? Neden? Neden? İçime akan gözyaşlarımı bilmemesi gerek, neyse. Her şey güzel olsun, Allah bizlere sabır, askerlerimize güç versin. Gün gelecek bugünleri hatırlamayacağız kızlar. Biz güçlüyüz, yapacağız, hatıralara, geleceğe sımsıkı sarılıp daha da güçlenerek devam edeceğiz:KK39:

hoşgeldin canım ne güzel şeyler yazmışsın, gücüme güç kattı sözlerin, Rabbim hepimizi askerlerimize kavuştursun.. benim askerim de 2 gün sonra Şanlıurfa ya gidecek, askerin gibi o da çok nazlı ayrı bir ilgi bekliyor sanki benden.. Şanlıurfa nın neresinde askerin ?

Zamasizim sana dua ediyorum hep canim cok zor gercekten allah kolaylik versin dogudakilerin hepsine :* hangi sehirde oturuyosun bilmiyorum ama istanbul da cok karisik gercekten, gerci simdi her yer karisik. Bugün disati ciktim mesela, bi anda her yerde canli bomba varmis bugün ortalik kariscakmis falan diye söylenti yayildi nasil panik oldu herkes. Ölümü ensesinde hissediyo insan cok tuhafmis. Onlar hep böyle yasiycak insallah cabucak gecer zaman sapasaglam gelirler...
duaların da yer alıyor olmama cok sevindim cnm Allah razi olsun..her taraf karisik bnde istanbul da yaşıyorum ama düşün burasi boyleyken terorun basladigi yer Tunceli kimbilir nasil? Allahim butun askerlerimizi korusun. .iyi insanlarla karsilastirsin onlari..bu arada şu bomba olayyini bnde duydum awmlerden uzak durun diyolar

hoşgeldin canım ne güzel şeyler yazmışsın, gücüme güç kattı sözlerin, Rabbim hepimizi askerlerimize kavuştursun.. benim askerim de 2 gün sonra Şanlıurfa ya gidecek, askerin gibi o da çok nazlı ayrı bir ilgi bekliyor sanki benden.. Şanlıurfa nın neresinde askerin ?
Yesmceyhn, hoşbulduk=) güçlü olacağız tabi, başka çaremiz yok ki =) ne güzel 2 gününüz daha var, sımsıkı sarıl şımart onu, orada şımaracak kimseleri yok iyi hissetsin değerli hissetsin... Benim askerim en çok "kişiliksizleşme" konusundan dertliydi. İnsan olarak hiçbir değerim özelliğim yok orada deyip durmuştu izine geldiğinde... Şanlıurfa Akçakale'de kalbimiz. Senin askerin nerde?

benim askerimin de acemi birliğinde bölüğü 400 kişiydi, ben bu insanlar arasından nasıl sivrilip de kendimi farkettirip rahat edicem diye dert ediyordu ama çok şükür acemilik rahattı, şimdi daha uzak bir mesafe ve daha zor şartlar bekliyor bizi.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bugüne kadar birbirimizden başka destekçimiz olmadı Şanlıurfa fikrine alışana kadar sanki ben askere gidecekmişim gibi teselli etti beni şimdi sıra bende :) o yüzden cok daha güclü olmak zorundayım Rabbim sonunu kavuşmak eder inşallah :) Şanlıurfa viranşehir e göndericem bende şoför olarak

benim askerimin de acemi birliğinde bölüğü 400 kişiydi, ben bu insanlar arasından nasıl sivrilip de kendimi farkettirip rahat edicem diye dert ediyordu ama çok şükür acemilik rahattı, şimdi daha uzak bir mesafe ve daha zor şartlar bekliyor bizi.. elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum bugüne kadar birbirimizden başka destekçimiz olmadı Şanlıurfa fikrine alışana kadar sanki ben askere gidecekmişim gibi teselli etti beni şimdi sıra bende :) o yüzden cok daha güclü olmak zorundayım Rabbim sonunu kavuşmak eder inşallah :) Şanlıurfa viranşehir e göndericem bende şoför olarak
şoför olması çok güzel! Düşün ufacık karakollarda 24 saat tıkılı kalmak zorunda kalan askerler var, seninki tıngır mıngır gezecek =) bi de ben gerçekten takdir ediyorum erkek arkadaşlarını teselli edebilen hatunları ya, olağanüstü bişey bence bu. 2 ay boyunca nerdeyse her gün o teselli edip sakinleştirdi beni:/ misal= sevdicek: hayatım nasılsınn? Ben:eh işte.. Sevdicek:niye yaa bak şu kadar gün kaldı kavuşmamıza gülümsee biraz lütfen sevgilim. Ben:böhüeeeee öğeeee daha 2 ay bile geçmedi nasıl olucaaağğğk:((( sevdicek: -_- ben:yemek nasıldı iyi uyudun mu? Sevdicek: valla patlıcandan kusucam artık yiyemedim pek bi de peynirli börek vardı aç kaldım bi de yatakhane nöbeti var 3-4 arası. Ben: öğeeüüüeüüe sevgileeem yazık sana allaaaam kurtar kuzumu böeee sevdicek: ----__---- yorumsuzsun kızım yaa.. Şanlıurfa maceralarımız da pek yakında...

şoför olması çok güzel! Düşün ufacık karakollarda 24 saat tıkılı kalmak zorunda kalan askerler var, seninki tıngır mıngır gezecek =) bi de ben gerçekten takdir ediyorum erkek arkadaşlarını teselli edebilen hatunları ya, olağanüstü bişey bence bu. 2 ay boyunca nerdeyse her gün o teselli edip sakinleştirdi beni:/ misal= sevdicek: hayatım nasılsınn? Ben:eh işte.. Sevdicek:niye yaa bak şu kadar gün kaldı kavuşmamıza gülümsee biraz lütfen sevgilim. Ben:böhüeeeee öğeeee daha 2 ay bile geçmedi nasıl olucaaağğğk:KK43:(( sevdicek: -_- ben:yemek nasıldı iyi uyudun mu? Sevdicek: valla patlıcandan kusucam artık yiyemedim pek bi de peynirli börek vardı aç kaldım bi de yatakhane nöbeti var 3-4 arası. Ben: öğeeüüüeüüe sevgileeem yazık sana allaaaam kurtar kuzumu böeee sevdicek: ----__---- yorumsuzsun kızım yaa.. Şanlıurfa maceralarımız da pek yakında...
kucucuk karakola tıkalı olanda bnm askerim olucak:KK43: tabiiki operasyon lara katilmasindan iyidir..tunceliyi karış karis biliyorum nerdeyse:) ama bi donsun 62 plakayi silicem hayatimdan :) tabii askerime umutlu konuşuyorum uzulmesin die hep destek tam destek:)

kucucuk karakola tıkalı olanda bnm askerim olucak:KK43: tabiiki operasyon lara katilmasindan iyidir..tunceliyi karış karis biliyorum nerdeyse:) ama bi donsun 62 plakayi silicem hayatimdan :) tabii askerime umutlu konuşuyorum uzulmesin die hep destek tam destek:)
offf hiç sorma zaten benimki de tıkılı karakolda, yani her açıdan şanssızız :KK43: Şoför filan olsaydı onun adına daha mutlu olurdum oyalanacağı bir şey yapmış olurdu... Buna da şükür, varlıklarıyla yaşam umut huzur dolduruyorlar ya, o yeter bize =) hala aramadı ama bak görüyo musunuz, piff özledim sesini yidiğim.:KK60:

kucucuk karakola tıkalı olanda bnm askerim olucak:KK43:
offf hiç sorma zaten benimki de tıkılı karakolda, yani her açıdan şanssızız :KK43: Şoför filan olsaydı onun adına daha mutlu olurdum oyalanacağı bir şey yapmış olurdu... Buna da şükür, varlıklarıyla yaşam umut huzur dolduruyorlar ya, o yeter bize =) hala aramadı ama bak görüyo musunuz, piff özledim sesini yidiğim.:KK60:
cok kötüyüm içimdeki leri anlatmaya gucum yetmiyo. .kafayi yemk üzereyim ..kaybetme korkusu yiyip bitiriyo beni

cok kötüyüm içimdeki leri anlatmaya gucum yetmiyo. .kafayi yemk üzereyim ..kaybetme korkusu yiyip bitiriyo beni

yazıp yazıp sildim... ne denir ki zamansız... içimdekileri anlatmaya kalksam toparlanamam, ayakta kalamam. her tarafa gülücük saçmaya çalışıyorum, bu sefer de kendimi kandırıyorum, ve kendime çok kızıyorum. aptal mısın sen, gülünce yanına mı gelicek? umursamaz görününce rüya mı olacak bu yaşananlar? aramadığı her saniye karnımdaki krampların dozu artıyor, sesini duymadığım her an gözyaşlarım içime sığmıyor, ruh gibiyim hiçbir şeyden zevk alamıyorum... her saniye enerjim daha fazla çekiliyor, onsuz hareketlerim çok yavaş, anlamsız. ruhum bedenimden çıkıp onun yanına gitmek istedikçe benim canım yanıyor.

ben demiştim ona, askere git, daha fazla ertelemeyelim hayatımızı diye, işimizi düzenimizi oturtalım diye... hak verdi kuzucuğum, tamam dedi gideyim de kurtulayım... benim yüzümden. bunun vicdan azabı... çok ağır

Nekadar erken giderlerse o kadar iyi.. Bizde bi an önce yap gel de geleceğimizi kuralım dedik öylelikle gitti yani:) Yani oraya gidince insan -keşke daha önce gelseymişim oluyor. Hayırlısıyla geçiyor be :) Kendimizi suyun akışına bıraktıktan sonra daha kolay geçiyor.. Son 4 buççuk ay :KK51:En Büyük TÜRKİYE

Herkes bi karamsar olmuş buralarda. Saçmalamayalım kızlar, sağlıkla, mutlulukla dönecekler inşallah. Şimdi ya da sonra fark etmez askerlik hep zordur. Biz de yıllardır erteledik, zor görünmese hemen gider gelirdi. Öyle ya da böyle zaman geçiyor.
Ben de bi sürü kötü seneryo kuruyodum kafamda, sonra oturup ağlamalar. Bugün askerimin yan taburu sokağa inmiş silahlarıyla, o kalabalığa, olayların içine. Duydum içim düğümlendi, sesimi neşeli tutabildiğim kadar 'olması gereken bu hayatım' diyebildim.
Aklıma ne zaman kötü bi düşünce gelse laylaylalay diye şarkı söylüyorum :KK47: şaka şaka:KK53: dua okuyup tüm askerlerimizi koru lütfen Allah'ım diyorum. Sonra geçiyo biraz.
Kötü düşünmeyin, kötüyü çağırmayın. Düşünün bazen bişi olur aaa aklıma gelmişti, aklıma gelen başıma geldi, hissetmiştim vs. demez miyiz? O yüzden güzel düşünün, kurduğunuz hayalleri düşünün, onları yaşarken şükretmek nasip olsun her birimize inşallah :)

Back