• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kizlar inanin aglattiniz beni.. Bugüne kadar dilimin ucuna gelip te soylemedigim soyleyemedigim tüm duygularima tercüman oldunuz.. Mutlulukların en guzellerini en iyilerini hakediyoruz kizlar bu sadece bir süreç.. Hepsi gecicek ve biz bu günleri gururla hatirlayacagiz. İyiki varsiniz :KK19:

Herkes bi karamsar olmuş buralarda. Saçmalamayalım kızlar, sağlıkla, mutlulukla dönecekler inşallah. Şimdi ya da sonra fark etmez askerlik hep zordur. Biz de yıllardır erteledik, zor görünmese hemen gider gelirdi. Öyle ya da böyle zaman geçiyor.
Ben de bi sürü kötü seneryo kuruyodum kafamda, sonra oturup ağlamalar. Bugün askerimin yan taburu sokağa inmiş silahlarıyla, o kalabalığa, olayların içine. Duydum içim düğümlendi, sesimi neşeli tutabildiğim kadar 'olması gereken bu hayatım' diyebildim.
Aklıma ne zaman kötü bi düşünce gelse laylaylalay diye şarkı söylüyorum :KK47: şaka şaka:KK53: dua okuyup tüm askerlerimizi koru lütfen Allah'ım diyorum. Sonra geçiyo biraz.
Kötü düşünmeyin, kötüyü çağırmayın. Düşünün bazen bişi olur aaa aklıma gelmişti, aklıma gelen başıma geldi, hissetmiştim vs. demez miyiz? O yüzden güzel düşünün, kurduğunuz hayalleri düşünün, onları yaşarken şükretmek nasip olsun her birimize inşallah :)
Ahhh nasıl güzel bir mesaj bu nasıl iyi geldi anlatamam yaaa:KK68: Şimdi de mutluluktan ağlıyomuşuz :KK53: Annesiyle konuştum birkaç saat once. Alttan alttan etti sitemini, bu kadar erken gitmesinin ne lüzumu varmış da bedelli çıkmış da bekleyememişmiş de niye bu kadar ısrar etti anlayamamış da mışmış da mışmış... Annesiyle konuşan filan var mı aranızda? Onların tepkileri de böyle mi :KK64:

Kıymetimizi bilsinler burda gözyaşı döküyoruz, bdv topiclerinde okuyorum sevgilim askerde aklım karıştı yazıyolar:63: her şey çok güzel olacak hepimiz için, bakın görün:KK73: frances frances canım ben de konuşuyorum annesiyle, çok şükür öyle bi sitemi yok. Bedellinin de bu yaşa vuracağını sanmıyorum zaten çıkacağını da çok sanmıyorum:KK69: sevdiceğim 25 yaşında bu arada:KK68: annesi de özlüyodur şimdi, napsın kadın kime dertlensin. Mecbur onu da alttan alıcan :D ozgeemre ozgeemre hepimiz iyi ki varız yabadabaduuuuğ :KK31::KK68:

Kıymetimizi bilsinler burda gözyaşı döküyoruz, bdv topiclerinde okuyorum sevgilim askerde aklım karıştı yazıyolar:63: her şey çok güzel olacak hepimiz için, bakın görün:KK73: frances frances canım ben de konuşuyorum annesiyle, çok şükür öyle bi sitemi yok. Bedellinin de bu yaşa vuracağını sanmıyorum zaten çıkacağını da çok sanmıyorum:KK69: sevdiceğim 25 yaşında bu arada:KK68: annesi de özlüyodur şimdi, napsın kadın kime dertlensin. Mecbur onu da alttan alıcan :D ozgeemre ozgeemre hepimiz iyi ki varız yabadabaduuuuğ :KK31::KK68:
=)) haklısınn, ama benimki de 25 yaşında, 3 yıl beklenmez yani... Birkaç yıl sonra hatırlamak bile istemeyeceğimiz şeyler bunlar. Şifremiz; umut, sabır, güç, kuvvet, başa dön=)

gucum yetmiyo bugun msj atmis moralim cok bozuk diye..hele ben aşkım sensiz nefes alamıyorum,seni kaybetme korkusu yuregimi yakiyo:( diyemedim...bu da gecicek bu da biticek moral bozmicaz,bn arastrdm rahat yer dedim..içimdekileri soyleyemiyorum dayanamiyorum bunları yazarken bile gozyaslarima engel olamıyorum:(

gucum yetmiyo bugun msj atmis moralim cok bozuk diye..hele ben aşkım sensiz nefes alamıyorum,seni kaybetme korkusu yuregimi yakiyo:KK43: diyemedim...bu da gecicek bu da biticek moral bozmicaz,bn arastrdm rahat yer dedim..içimdekileri soyleyemiyorum dayanamiyorum bunları yazarken bile gozyaslarima engel olamıyorum:KK43:
Neden sürekli kaybetme korkusu diyip duruyosun, deme öyle şeyler lütfen. Sevgilinin askerlik yaptığı yer rahat bir yer olmayabilir ama şöyle düşün bir de her yıl orada binlerce insan, başkalarının sevgilileri senin sevgilin gibi askerlik yapıyo. Ve geri sağlıkla dönüyorlar. Evet mutsuz olaylar da oluyo ama herkese değil. Moralini bozma ve güzel düşün lütfen. Senin sevgilin de o binlerce insan gibi gitti ve sağlıkla geri dönecek. Üstelik doğuda şu an ve genelde sokakta polis oluyor, sevgilin jandarma mı?

Neden sürekli kaybetme korkusu diyip duruyosun, deme öyle şeyler lütfen. Sevgilinin askerlik yaptığı yer rahat bir yer olmayabilir ama şöyle düşün bir de her yıl orada binlerce insan, başkalarının sevgilileri senin sevgilin gibi askerlik yapıyo. Ve geri sağlıkla dönüyorlar. Evet mutsuz olaylar da oluyo ama herkese değil. Moralini bozma ve güzel düşün lütfen. Senin sevgilin de o binlerce insan gibi gitti ve sağlıkla geri dönecek. Üstelik doğuda şu an ve genelde sokakta polis oluyor, sevgilin jandarma mı?
jandarma komando

bgn cok kotuydum ya askerimde kotuydu daha da fena oldum o yüzden. .tabiki askerime hic belli etmedin cok dil doktum onuda ikna ettim biraz morali duzeldi uyudu:) o iyi diye suan inanılmaz huzurluyum

bgn cok kotuydum ya askerimde kotuydu daha da fena oldum o yüzden. .tabiki askerime hic belli etmedin cok dil doktum onuda ikna ettim biraz morali duzeldi uyudu:) o iyi diye suan inanılmaz huzurluyum
Hiiiç bişi olmayacak askerine canım, lütfen güzel şeyler düşün :) kötüyü çağırma.

yaaa canim nasil sevindim anlatamamm :) sende anlattin demi bende cok ugrastim sana ulasamadim dedin demi oda emin olsun senin ulasmaya calismandann..
hadi insallah hakkinizda hayirlisi olsun bundan sonrasi cok guzel olur insallahh

Canımmm çok teşekkür ederim. :) Evet evet söyledim, çok şaşırdı. :) Amin kuzum, inşallah hayırlısı neyse o olur.

kizlar inanamiyorum suan. resmen anneme erdimi anlattim aylardir kivraniyordum soyleyemiyordum az once bi deli cesareti geldi bir cirpida soyleyiverdim uzerimden buyuk bi yuk kalktiii.. iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorummm ama artik ANNEM biliyorrrrrr

kizlar inanamiyorum suan. resmen anneme erdimi anlattim aylardir kivraniyordum soyleyemiyordum az once bi deli cesareti geldi bir cirpida soyleyiverdim uzerimden buyuk bi yuk kalktiii.. iyi mi yaptim kotu mu bilmiyorummm ama artik ANNEM biliyorrrrrr
Ben ilk söylemek istediğimde acayip bir haldeydim o halim geldi aklıma:) şimdi askerimden konuşabildiğim tek kişi annem:) hayırlı olsun canımm :)

Ben ilk söylemek istediğimde acayip bir haldeydim o halim geldi aklıma:) şimdi askerimden konuşabildiğim tek kişi annem:) hayırlı olsun canımm :)
ah ne guzel canim yaaa :) valla suan hic bisey bilmiyorum annemin yuzunu sabah nasil gorcem bana bisey sorcakmi diye korkuyorum hala yaa

E="HuzuraErdim, post: 37273235, member: 603322"]ah ne guzel canim yaaa :) valla suan hic bisey bilmiyorum annemin yuzunu sabah nasil gorcem bana bisey sorcakmi diye korkuyorum hala yaa[/QUOTE]
Nasil Soyledin canim ne tepki verdi

Güzel şeylerin başlangıcı olacak inşallah.
Ben de kötüydüm çok sabahtan,askerimin Suriye'ye gitme ihtimali vardı.

E="HuzuraErdim, post: 37273235, member: 603322"]ah ne guzel canim yaaa :) valla suan hic bisey bilmiyorum annemin yuzunu sabah nasil gorcem bana bisey sorcakmi diye korkuyorum hala yaa
Nasil Soyledin canim ne tepki verdi[/QUOTE]
baya zor oldu canim.. gecenlerde nisana gittik orda eski komsularimiz bankada ise basladigimi duyunca hayirli olsun falan demisler e artik sirada ona geldi varmi konustugu falan demisler anneme. annem yok demis olsa bilirdim. eve geldik bana boyle boyle dediler dedi yoksa bilmedigim bisey mi varda millet agzimi agriyo dedi yok dedim kimse bilmiyo bisey.. iyi biri olursa haberim olsun dedi bende olabilir ozaman dedim nasil falan derken bi baktim herseyi anlatmisim

Back