• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Huzurcum hakkında hayırlısı.Benim eski konularımı okursan görürsün Haziran ayında açtığım.Bu günler geçer mi ve Çıkmazdayım yazan. Çok ağır bir dönem geçirdim ama hepsi geride kaldı,babamla hiçbir sorunum kalmadı ve inşallah Şubat'ta nişanım var. : )
ohhh harika Allah bozmasin cnm darısı basimiza:)

SevdaLinka cnm konularina baktimda nasil duzldi cok kotu seyler yasaamissin:(

Teşekkürler canlarım,inşallah siz daha iyi olursunuz. :)
Zamansız,canım...Çok dua ettim ve sabrettim.Mucizevi bir şekilde babam yumuşadı.Hiç isyan etmedim,hiç diklenmedim ona karşı.Her şeyi yuttum ve sanırım Rabbim mükafatını verdi. :)

Teşekkürler canlarım,inşallah siz daha iyi olursunuz. :)
Zamansız,canım...Çok dua ettim ve sabrettim.Mucizevi bir şekilde babam yumuşadı.Hiç isyan etmedim,hiç diklenmedim ona karşı.Her şeyi yuttum ve sanırım Rabbim mükafatını verdi. :)
cok doğru davranmissin canim..babana saygısızlık etmemissin o da zmnla dayanamamis yumusamis..cok sevindim.bidaha böyle kotu seyler hic olmasin aranizda ins cnm

cok doğru davranmissin canim..babana saygısızlık etmemissin o da zmnla dayanamamis yumusamis..cok sevindim.bidaha böyle kotu seyler hic olmasin aranizda ins cnm

Amin canım.Kimsenin olmasın inşallah.Evde huzursuzluk çok zor.İnşallah ailesine söyleyemeyenler hiç böyle tatsızlıklar yaşamazlar.

Huzurcum hakkında hayırlısı.Benim eski konularımı okursan görürsün Haziran ayında açtığım.Bu günler geçer mi ve Çıkmazdayım yazan. Çok ağır bir dönem geçirdim ama hepsi geride kaldı,babamla hiçbir sorunum kalmadı ve inşallah Şubat'ta nişanım var. : )
Merak edip okudum her yorumu her sayfayı. Ne zor şeyler yaşamışsın Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.. Ayrıca merak ettim ne oldu kpss, atanma? Nasıl kabullendi daha sonra baban? Kısaca paylaşır mısın? Ben de babam duyduğunda seninle aynı tepkilere maruz kalacağımdan endişeleniyorum. Ah ahh..

Merak edip okudum her yorumu her sayfayı. Ne zor şeyler yaşamışsın Allah bir daha sıkıntı yaşatmasın.. Ayrıca merak ettim ne oldu kpss, atanma? Nasıl kabullendi daha sonra baban? Kısaca paylaşır mısın? Ben de babam duyduğunda seninle aynı tepkilere maruz kalacağımdan endişeleniyorum. Ah ahh..

Amin canım,Allah kimseye yaşatmasın.
Atanamadım malesef.Ama bunu yüzüme hiç vuramadı.
Çünkü sevgilim çalışmama hiçbir zaman engel olmadı,destek oldu.
İnan ben hiç karşıma alıp konuşmadım.
Her dediğini yuttum sabrettim.
Puanlarım çok yüksekti ama atanmama yetmiyordu.
Memleketini,mesleğini falan sordu.Askerliği sordu,anlattım.
Gelsinler nişan takalım dedi.Ben de aceleye gelmesin baba dedim.
Dönmesini bekliyorum işte,Ocak sonu inşallah.
İnşallah sen yaşamazsın sıkıntı canım.

Aynen canim bende okudum allah sana buyuk sabir vermiş inşallah çok mutlu olursun tüm bu kotu günleri geride birakirsin

Aynen canim bende okudum allah sana buyuk sabir vermiş inşallah çok mutlu olursun tüm bu kotu günleri geride birakirsin

Evet canım,Rabbim sabrını verdi çok şükür.
İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz ve siz bu kadar sıkıntı yaşamazsınız.
Çok teşekkür ederim. :)

İnşallah canım. Atanamamana üzüldüm ama nasip kısmet. Ben de edebiyatçıyım meslektaş sayılırız:) Umarım her şey gönlünce olur.

zamansiz_ zamansiz_ Canimm daha belli olmadi komandolarin eğitimi uzun sürdüğündendaha zzamanki var belli olmasina. Kuzum seninki nasil ?

Back