- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Kızlaaaaaaaaaaar, mutluluktan hepinizi tek tek öpesim, yanaklarınızı mıncırasım var.Sevdiğim bayramın ilk günü Whatsapp'tan yazdı bana, telefonunu ilk kez o gün alabilmiş eline. Ben ona ulaşamadım ama o bana ulaştı. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamam size. Bundan sonra interneti hep açık olacakmış. O günden beri her gün yazışıyoruz. Telefon da etti, yarım saatten fazla konuştuk, sesini duymak öyle iyi geldi ki. "Seni aramamak için çok direndim, ama sensizlikle daha fazla başa çıkamadım" dedi. Birbirimize içimizi döktük saatlerce. Öyle rahatladım ki. Şu anda barışmış değiliz, ama her gün konuşuyoruz. O döndüğünde buluşup ne durumda olduğumuza bakacağız. Barışıp barışmamamız hiç önemli değil, ona içimi döktüm ya, beni deli gibi sevdiğini söyledi ya, bu bana yeter. Size ancak şimdi haber verebildim. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Birbirimizi hiç tanımasak da hepinizi seviyorum.
yaaa canim nasil sevindim anlatamamm :) sende anlattin demi bende cok ugrastim sana ulasamadim dedin demi oda emin olsun senin ulasmaya calismandann..
hadi insallah hakkinizda hayirlisi olsun bundan sonrasi cok guzel olur insallahh