tartışmak tan gorusemedikki pişman oldum gorusmedigimeKeşke görüşseydiniz.
aynn kizlar bol bol dua edelimKizlar yapabileceğimiz hicnisey yok bol bol dua edip iyi şeyler dusunmekten baska
Bende haberleri internetten takip ediyorum artk basima agrilar girdi ve az önce twitterda yayinlanmis ısid türkiyeyi resmen tehtid etmis, bu karsi cikmanin turkiyeye bedeli agir olcak diyo. Allahım askerlerimizi ülkemizi korudayanamiyorum ya korku dolu 110 gün
ewet canim zor zamnlar bi geçsin bakalım. ztn suan ona disari çıkıyorum diyemem bu durumda. icimdende gelmiyo hicbisey yapmkZamansiz canim acikcasi sevindim birden silip atmamana.. arkadasin dedigi gibi sevgi emek ister iki gonul bi olunca altindan kalkilmcak bisey yok. Dedigin gibi bide su zamanlar yaninda ol destek ol. Suan zaten asker doguda ustelik,kiskancligi ikiye katlamasi normal onun psikolojisini bilemeyiz. Ama bundan sonra meaafeli olmani tavsiye ederim yani sana oraya gitmeyeceksinn dedirttitme kendine.. onun disinda zamana birak canim. Ayril demek kolay ama yapmasi okadar kolay degil bi emek var ortada. Hersey gonlunce olsun.
Canımmm gerçekten çok mutlu olduuuumKızlaaaaaaaaaaar, mutluluktan hepinizi tek tek öpesim, yanaklarınızı mıncırasım var.Sevdiğim bayramın ilk günü Whatsapp'tan yazdı bana, telefonunu ilk kez o gün alabilmiş eline. Ben ona ulaşamadım ama o bana ulaştı. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamam size. Bundan sonra interneti hep açık olacakmış. O günden beri her gün yazışıyoruz. Telefon da etti, yarım saatten fazla konuştuk, sesini duymak öyle iyi geldi ki. "Seni aramamak için çok direndim, ama sensizlikle daha fazla başa çıkamadım" dedi. Birbirimize içimizi döktük saatlerce. Öyle rahatladım ki. Şu anda barışmış değiliz, ama her gün konuşuyoruz. O döndüğünde buluşup ne durumda olduğumuza bakacağız. Barışıp barışmamamız hiç önemli değil, ona içimi döktüm ya, beni deli gibi sevdiğini söyledi ya, bu bana yeter. Size ancak şimdi haber verebildim. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Birbirimizi hiç tanımasak da hepinizi seviyorum.
Canımmm gerçekten çok mutlu olduuuumdaha da güzel haberlerinizi alırız inşallah :)
bu kdr kotu giden durumlarin icinde bu güzel haberi duymak cok iyi geldi..cokkkk sevindim tatlimmm:)Kızlaaaaaaaaaaar, mutluluktan hepinizi tek tek öpesim, yanaklarınızı mıncırasım var.Sevdiğim bayramın ilk günü Whatsapp'tan yazdı bana, telefonunu ilk kez o gün alabilmiş eline. Ben ona ulaşamadım ama o bana ulaştı. Allah'ım nasıl mutluyum anlatamam size. Bundan sonra interneti hep açık olacakmış. O günden beri her gün yazışıyoruz. Telefon da etti, yarım saatten fazla konuştuk, sesini duymak öyle iyi geldi ki. "Seni aramamak için çok direndim, ama sensizlikle daha fazla başa çıkamadım" dedi. Birbirimize içimizi döktük saatlerce. Öyle rahatladım ki. Şu anda barışmış değiliz, ama her gün konuşuyoruz. O döndüğünde buluşup ne durumda olduğumuza bakacağız. Barışıp barışmamamız hiç önemli değil, ona içimi döktüm ya, beni deli gibi sevdiğini söyledi ya, bu bana yeter. Size ancak şimdi haber verebildim. Dua eden herkese çok teşekkür ederim. Birbirimizi hiç tanımasak da hepinizi seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?