Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

güveniyo canim buna eminim. .ama yapısı gereği kıskanç aslinda hic kafama takmazdim nie şimdi sorun ettim bilmiyorum..aksam baya konustuk ama barismadik.bu zamana kdr hep tartismalarda bn ayrilir sonra barismak icin cabalardim.suan ne yapacagimi bilmiyorum..bi saat sonra ucagi var gidiyo sizce yazmali miyim yoksa kafasını toplayip onun yazmasını mi beklemeliyim?

OTE="zamansiz93, post: 37215189, member: 618102"]güveniyo canim buna eminim. .ama yapısı gereği kıskanç aslinda hic kafama takmazdim nie şimdi sorun ettim bilmiyorum..aksam baya konustuk ama barismadik.bu zamana kdr hep tartismalarda bn ayrilir sonra barismak icin cabalardim.suan ne yapacagimi bilmiyorum..bi saat sonra ucagi var gidiyo sizce yazmali miyim yoksa kafasını toplayip onun yazmasını mi beklemeliyim?[/QUOTE]
Tum bunlar güven eksikliğinden olmuyor zaten canim kiskanclik çok başka bisey güvenle alakasi yok bencede bu konuda için rahat olsun. Sonradan pişman olacagin bisy yapma iyi karar ver yazmazsan keşke giderken gorseydim diyebilirsin bence senin kararin iyi düşün

Kizlarr askerimin yanindan geliyorum ankaradan, cok özlemisim 2 gün kaldim güzel vakit gecirdik ama kendi bildigin ettigin yerlerdeki gibi olmuyo tabi. Ikimizin de bilmedigi sehir bi de pek samimuyetimizin olmadigi bi akrabada kaldim biraz tuhaf hissettim. Ama buna da sükür tabi en azindan birbirimizi görüp hasret giderebildik biraz da olsa

Ca
ucaga binmeden kendine iyi bak yazmis
Canim benim bence de sen onun kölesi degilsin senin özgürlügünü kisitlamaya kesinlikle hakki yok sadece benimle disari cikabilitsin ne demek kadina böyle davranan erkeklere cok sinirleniyorum senin kendi düsüncelerin kendi aklin yok mu ne yapip yapmaman gerektigini bilmiyo musun sanki. Tabi ki tamamen genis bi ilsiki taraftari degilim kendi iliskim de öyle degil zaten, nidagkhn'in da dedigi gibi bazen benim göremedigim seyleri o görüp uyariyor ve hep de dogru cikiyor. Gitme dedigi yerler oluyor o da benik iatemedigim yerlere gitmiyor ama ikimizonki de mantik cercevesinde. Kiz arkadaslarinla cikmana da laf ediyosa iyi düsün derim ben hapis hayati gibi ömür mü gecer. Benimki tam tersi moralim bozuk oldugunda cik arkadaslarinla biraz kafan dagilsin böyle olmana dayanamiyorum diyo. Bence korumak kollamak karsindakini düsünmek deger vermek bu demek.

bilmiyorum ya Elazığ a gitti biraz konuştuk burssi savaş alani gibi dukkanlar kapali, camlar kirik,etraf toz toprak diyo. .bn bu kdr cok seviyyoken onu orda tek birakamam

bilmiyorum ya Elazığ a gitti biraz konuştuk burssi savaş alani gibi dukkanlar kapali, camlar kirik,etraf toz toprak diyo. .bn bu kdr cok seviyyoken onu orda tek birakamam
Bence de öyle yapmalısın. Evet köle değilsin ama sevgi emek ister birazcık sabret dişini sık canım. Hepimiz için bu günler geride kalıcak insallah.

Kızlar malum havalar soğuyo termal içlik cep sobası eldiven falan almak istiyorum. Nette Askermekanı'ndan alışveriş yapanınız oldu mu acaba ya da güvenilir bir site önerebilir misiniz?

Kızlar malum havalar soğuyo termal içlik cep sobası eldiven falan almak istiyorum. Nette Askermekanı'ndan alışveriş yapanınız oldu mu acaba ya da güvenilir bir site önerebilir misiniz?
Canim yukarda internet adresinin yaninda kilit isareti cikiyosa güvenilirdir

Canim yukarda internet adresinin yaninda kilit isareti cikiyosa güvenilirdir
Dikkat etmemiştim ona ama baska sitelerden defalarca alışveriş yaptım kilit işareti olmadığı halde neyse deneyelim bakalım teşekkürler:)

inşallah düzelir bi su askerliği atlatalimda.ztn oraya gidince gördükleri karşısında sok olmus bide bn vuramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…