Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Kuzum benimki 2 buçuk ay di ama ekimin sonunda bitecek dedi.bu aksam konuştuğumuzda sorayim bi ama belli olsa söylerdi.simdi ailesinin yaninda diye cçok da konusamiyoz ki

Kuzum benimki 2 buçuk ay di ama ekimin sonunda bitecek dedi.bu aksam konuştuğumuzda sorayim bi ama belli olsa söylerdi.simdi ailesinin yaninda diye cçok da konusamiyoz ki
himmm farklı demekki tatlım ...hayırlısı olsun

Sende haklisin bi omur boyle gecmez.

artk asker yareni değilim ama burda olmamda bi sakinca yoktur umarim kizlar

artk asker yareni değilim ama burda olmamda bi sakinca yoktur umarim kizlar

Zamansız.. Güzel kardeşim inan seni burda en iyi ben anlarım kıskanclığın her türlüsünü yasadım yıllardır sabrettim son zamanlarda biraz yumuşadı ama ben de alıştım sanırım bu duruma.. Yani öyle hayat böyle geçmez diye düşünme eğer sana cok değer verdiğini gözünden sakındığını hissediyosan sabret derim zamanla değişecektir.. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın sana.. Ama kendimden bir örnek vereyim. O askere gittiğinden beri yani yaklaşık 2 ay olacak ben evden hiç çıkmadım.. Okuluma dahi gitmedim. Hem onun yokluğu zor hem de dışarı cıkıcam desem kıyameti koparır habersiz yalan dolan la da iş yapmam o yüzden evde kalıyorum.. Yani kim ne şekilde eleştirirse eleştirsin ben onun içinin rahat etmesini düşün derim. Sen bence Tunceli yüzünden cok bunalmış durumdasın. Gönlünü ferah tut canım elbet geçecek hepsi..

bu cocuk kiskanc değil hasta ya artık eminim.

Zamansız,kardeşim...
Ben çok severim,deli olurum ama asla mantığımın önüne geçirmem bazı şeyleri.
Askerse asker.Ben diğer arkadaşlarla aynı fikirde değilim.
Sen onun kölesi değilsin.

Zamansız,kardeşim...
Ben çok severim,deli olurum ama asla mantığımın önüne geçirmem bazı şeyleri.
Askerse asker.Ben diğer arkadaşlarla aynı fikirde değilim.
Sen onun kölesi değilsin.
dimi yaa .tamam cok seviyorum ama bn nasil yasayayim böyle

msjlasiyoruz suan hala ayni seyi tutturmus bnsiz cikma da çıkma

yaa bn boyleyim böyle sahipleniyorum degiscem desem de iki gun sonra aynı sey olucakzor bi durum biliyorum ama ..sirf bu sebepten birakicak misin bni dio

Son düzenleme:
dimi yaa .tamam cok seviyorum ama bn nasil yasayayim böyle

Kıskanılmak güzel ama bunun bir ölçüsü olmalı.Fazlası boğuyor.
Başta insanın hoşuna gidiyor.Sahipleniyor vs.sanılıyor.
Ama taviz tavizi doğuruyor ve bir bakmışsın tüm ipler onda.
Bilmiyorum,karar senin elbette.
Ama bir derdim var'da açılan konuları oku bunlarla ilgili.
Evlendikten sonra hepten aşıyorlar çizmeyi.

dogru ilk zamnlar cok hosuma gidiyodu gitgide artti boguluyorum artik

dogru ilk zamnlar cok hosuma gidiyodu gitgide artti boguluyorum artik

Çok iyi anlıyorum.Eski sevgilim de böyleydi.
Ayrılınca resmen nefes aldım.
Seni anlıyorum.Emek,sevgi,aşk vs.düşünüyorsun.
Ama mantığını da göz ardı etme.
İnşallah hiç üzülmezsin.

Çok iyi anlıyorum.Eski sevgilim de böyleydi.
Ayrılınca resmen nefes aldım.
Seni anlıyorum.Emek,sevgi,aşk vs.düşünüyorsun.
Ama mantığını da göz ardı etme.
İnşallah hiç üzülmezsin.
inşallah canim..Umarım en kolay şekilde atlatabilirim

Yani tabi kiskanclik ne olcude aranizda gecenleri bilmeden yorum yapiyoruz herseyin bi siniri var benim gokhandan baska bi hayatim var elbette ama cogunlukla ben sen degil her konuda "biz" oluruz. Ailemle ve bi kac kiz arkadasimla gorusmek disinda heryere onunla gideriz gokhan bana su kisiyle gorusmeyeceksin dediyse bi hakli yonu varki soyluyodur ben bunu cogu kez gozlerimle gordum. Boyle olunca da hersey karsilikli bizde ben ona derim gitmeni istemiyorum kirarr dizini oturur o gitmemi istemezse bende susarim ve otururum ki evlendigimizde de boyle olsun isterim acikcasi. Evli iki insanin birbirinden daha onemli bisey oldugunu sanmiyorum. Iliskiler boyle yurur zaten hersey karsilikli olmali. Ben ornekler veriyorum canim son karar yine senin. Acaba guven sorunumu var aranizda niye guvenmiyorki sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…