- 14 Ağustos 2014
- 187
- 121
- 48
- 32
himmm farklı demekki tatlım ...hayırlısı olsunKuzum benimki 2 buçuk ay di ama ekimin sonunda bitecek dedi.bu aksam konuştuğumuzda sorayim bi ama belli olsa söylerdi.simdi ailesinin yaninda diye cçok da konusamiyoz ki
Sende haklisin bi omur boyle gecmez.ya oturalim konusalim kac defa aldim karşıma konuştum. .daha yanlis yaptiginin farkinda bile olmayan adama bn ne anlatabilirim..tepki verince izin vermedim gezemedin ya uzerime oynuyosun diyo..tmm askerdeyken ztn hic tepki vermiyodum ama dagitimda ve buluşma şansımizi bu yüzden kaybettik..gozu hicbisey görmüyo hicbisey konuşulmuyo..simdi ayrilmasam askerden sonra evliliğe kesin bakiyo o zmn hic birakamam..ve böyle hapis hayatı yaşamak istemiyorum. ne yaparsam yapim olmuyo
Sacmalama :)) tabiki ne sakincasi olacak.. hatta ben inaniyorumki bu durumun ustesinden geleceksiniz:)artk asker yareni değilim ama burda olmamda bi sakinca yoktur umarim kizlar
herşeyin hayırlısı olsun ne diyim..şuan cok kötüyüm ama gecicek inanıyorumSacmalama :)) tabiki ne sakincasi olacak.. hatta ben inaniyorumki bu durumun ustesinden geleceksiniz:)
Uzun canım ..Kisa donemmi canim? Oyleyse sabredilir..
artk asker yareni değilim ama burda olmamda bi sakinca yoktur umarim kizlar
bu cocuk kiskanc değil hasta ya artık eminim.Zamansız.. Güzel kardeşim inan seni burda en iyi ben anlarım kıskanclığın her türlüsünü yasadım yıllardır sabrettim son zamanlarda biraz yumuşadı ama ben de alıştım sanırım bu duruma.. Yani öyle hayat böyle geçmez diye düşünme eğer sana cok değer verdiğini gözünden sakındığını hissediyosan sabret derim zamanla değişecektir.. Allah hayırlısı neyse onu yaşatsın sana.. Ama kendimden bir örnek vereyim. O askere gittiğinden beri yani yaklaşık 2 ay olacak ben evden hiç çıkmadım.. Okuluma dahi gitmedim. Hem onun yokluğu zor hem de dışarı cıkıcam desem kıyameti koparır habersiz yalan dolan la da iş yapmam o yüzden evde kalıyorum.. Yani kim ne şekilde eleştirirse eleştirsin ben onun içinin rahat etmesini düşün derim. Sen bence Tunceli yüzünden cok bunalmış durumdasın. Gönlünü ferah tut canım elbet geçecek hepsi..
Doğru belki haklısındır canım ama üzülme bol bol dua et hayırlısı olsun.bu cocuk kiskanc değil hasta ya artık eminim.
dimi yaa .tamam cok seviyorum ama bn nasil yasayayim böyleZamansız,kardeşim...
Ben çok severim,deli olurum ama asla mantığımın önüne geçirmem bazı şeyleri.
Askerse asker.Ben diğer arkadaşlarla aynı fikirde değilim.
Sen onun kölesi değilsin.
dimi yaa .tamam cok seviyorum ama bn nasil yasayayim böyle
dogru ilk zamnlar cok hosuma gidiyodu gitgide artti boguluyorum artikKıskanılmak güzel ama bunun bir ölçüsü olmalı.Fazlası boğuyor.
Başta insanın hoşuna gidiyor.Sahipleniyor vs.sanılıyor.
Ama taviz tavizi doğuruyor ve bir bakmışsın tüm ipler onda.
Bilmiyorum,karar senin elbette.
Ama bir derdim var'da açılan konuları oku bunlarla ilgili.
Evlendikten sonra hepten aşıyorlar çizmeyi.
dogru ilk zamnlar cok hosuma gidiyodu gitgide artti boguluyorum artik
inşallah canim..Umarım en kolay şekilde atlatabilirimÇok iyi anlıyorum.Eski sevgilim de böyleydi.
Ayrılınca resmen nefes aldım.
Seni anlıyorum.Emek,sevgi,aşk vs.düşünüyorsun.
Ama mantığını da göz ardı etme.
İnşallah hiç üzülmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?