Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

yaaa canim nasil sevindim anlatamamm :) sende anlattin demi bende cok ugrastim sana ulasamadim dedin demi oda emin olsun senin ulasmaya calismandann..
hadi insallah hakkinizda hayirlisi olsun bundan sonrasi cok guzel olur insallahh

Askerimin dogum gunu.. aramizda 3500 kilometre.. kuru kuru uzun bir mesajla kutlayabildim sevdigimin dogum gununu.. daha gormedi bile uyuyor sabah gorcek..

Askerimin dogum gunu.. aramizda 3500 kilometre.. kuru kuru uzun bir mesajla kutlayabildim sevdigimin dogum gununu.. daha gormedi bile uyuyor sabah gorcek..

Selam kızlar. Askerim istanbulda benim, az önce söyledi çarşı izinleri iptal olmuş. Of artık gerginlikten ölücem

Selam kızlar. Askerim istanbulda benim, az önce söyledi çarşı izinleri iptal olmuş. Of artık gerginlikten ölücem
ya Allah askina sen Yapma bari istanbul da ya bu kdr bencil olmayin nolur bnm askerim iki hafta once baskın yiyen karakolda carsı izni ztn yok biz napalim olelim o zmn offfff sinirlerim cok bozuk

Sinirlerinin bozuk olmasını anlıyorum elbette ama kimseyi bencillikle suçlayamazsın. Sence şu an ülkede doğu batı gibi bi kavram mı var? Her yer aynı. Üstelik benim sevgilim zaten gezici birliklerden. En az senin kadar ve hatta belki senden daha fazla gerginim bende.

ya Allah askina sen Yapma bari istanbul da ya bu kdr bencil olmayin nolur bnm askerim iki hafta once baskın yiyen karakolda carsı izni ztn yok biz napalim olelim o zmn offfff sinirlerim cok bozuk

kızlarr yapmayın böyle herkesin sinirleri yeterince gergin, birbirimize destek olmak için burdayız, şuan ülkede doğu batı diye birşey kalmadı heryerde olaylar olabiliyor, hepimiz askerlerimiz için dua etmek zorundayız, bence çarşı izinlerinin olmaması şu durumda çok daha iyi kızlar

tehlike açısından bencillik demedim. çarşı izni açısından söyledim

dogu bati ayrımı tabikide var bunu herkes biliyo bu yüzden dogudakilere yeri geldiğinde erken terhis veriyolar

buraya bi umut giriyorum ama batida olanlarin bile böyle konusmasi tamamen umutsuzluğa itiyo bni

Kızlar, selam=) uzun zamandır takip ediyorum konuyu, çok tatlısınız, dayanamadım dahil olayım dedim=) hayat ne garip. Her gün yüzünü gördüğün, elini tuttuğun, hatta bazen darlandığın adam bir anda yok. Kıymet bilmeyi öğretti bana askerlik. Sabrı, hoşgörüyü, olgunluğu... Antalya'dan sonra, kalbim Şanlıurfa'da atıyor şimdi, evet, o herkesin kabusu olan meşhur şehir. Halbuki benim kuzucuğum öyle nazlı ki, öyle hassas ki, tartışsak gözleri dolar, peynir sevmez, kaldırıma pantolonu pislenir diye oturmaz bile. Kafamda hep aynı soru: neden? Neden? Neden? İçime akan gözyaşlarımı bilmemesi gerek, neyse. Her şey güzel olsun, Allah bizlere sabır, askerlerimize güç versin. Gün gelecek bugünleri hatırlamayacağız kızlar. Biz güçlüyüz, yapacağız, hatıralara, geleceğe sımsıkı sarılıp daha da güçlenerek devam edeceğiz

[QUOTEmansiz93, post: 37254486, member: 618102"]buraya bi umut giriyorum ama batida olanlarin bile böyle konusmasi tamamen umutsuzluğa itiyo bni[/QUOTE]
Canim suan dogu bati meselesi deil bu ulke hepimizin ve hepimizin ici sizliuor yuregi yaniyor tehlike kapida suan bi savas ciksa dogusu batisi yok bu isin tabiki senin icin cok zor bunu yurekten anlayabiliyoruz allah hepsine yardimci olsun insallah sanada buyuk sabirlar versin

O günler hızla gelsin inşallah canım. Geldiği gün sevgimle boğcam onu :) hoşgeldin bu arada

Hoşbulduuk^^ dağıtım izninizde depolamışsındır zaten az da olsa Benimki izne geldiğinde sevdim sevdim doyamadım bi türlü ne acayip bişeymiş adamın kolları yanakları kızardı mıncırmalarımdan

[QUOTEmansiz93, post: 37254486, member: 618102"]buraya bi umut giriyorum ama batida olanlarin bile böyle konusmasi tamamen umutsuzluğa itiyo bni
Canim suan dogu bati meselesi deil bu ulke hepimizin ve hepimizin ici sizliuor yuregi yaniyor tehlike kapida suan bi savas ciksa dogusu batisi yok bu isin tabiki senin icin cok zor bunu yurekten anlayabiliyoruz allah hepsine yardimci olsun insallah sanada buyuk sabirlar versin[/QUOTE] Doğu, güneydoğudakilerin psikolojisi hiçbir şeyle kıyaslanamaz sanıyorum. Bugün konuştuk mesela sevdiceğimle, Amerikan füze sesleri eşliğinde uyumaya çalıştım diyor İçim acıyor çok üşüyorum çok huzursuzum tükendim daha 2. Günden... Ama olaylar her yerde, kimse baş ağrısı bile çekmeden sivrisinek tarafından bile ısırılmadan geri dönsünler =)

canim bn hislerime resmen tercüman olmussun..hoşgeldin aramiza:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…