Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

askerin oyle diyosa gonder bari tatlim bi sekilde dikkat edicek artik :)

benim askerimin cuma dogum gunu sansa da istanbula donuyor izin aldi sinava girmek icin.. uzuluyorum yaninda olamiyorumm dogum gununde ama napalim biseyler dusunuyorum hosuna gidecek ama oda aklima gelmiyor ne yapabilirim hic bilmiyorum

Ad Options

Canım ilerleyen günlerde gidersin be sıkma canını bi uçak biletine bakar en kotu..
Keşke can.. Hem aile hem okul hem de aramızda 1600km yol var ayrıca sınırda ve olduğu yer en yakın ilçeye 60 70 km.. Yani ben kalkıp burdan oraya gidersem o beni kesin öldürür:)

bilmiyorum ne düşünürsün ama benim hazırlamak istediğim bir albüm fikri var doğum günü için yarın resmini paylaşırım belki fikir verir hediye konusunda:)

iliskimi bugun bitirdim kızlar cok sevmeme rağmen. ..kıskançlıklarina daha fazla dayanamicam.

bunaldim cok bunaldim ..kıskançlıklari normal derecede degil kiz arkadasimla bile vakit gecirmeme izin vermiyo. .Böyle hayat gecmez dedim bitirdim.
Ama bunalman doğaldır zaten askerdeler diye her şeye kırılıp alınabilecek bi dönemdeyiz zaten onun stresi var bide bu üstüne ağır gelmiş olabilir ama düşünmeden böyle bi şey yapma pişman olursun sonra düşündüğünde

iki günümüz var ya iki gun sonra gidicek..isi varmis 3 saate anca biter dedi saatte 4..bnde gec olunca rahat cikamiyorum laf yapıyolar evdekiler bu saattrn sonra nereye fln diye?
dedim ki askim bn cikim kiz arkadasimla ( kizi taniyo ve en samimi arkadasim) isin bitene kadar oyalaniyim yoksa cikamam. ..yok gitmiceksin bn olmadan o evden disari adim atmicaksin gerekirse bulusmayiz yinede gitmiceksin o kizla..ya gerekirse bulusmayiz ne demk bnm icin dakikalar onmliyken çok zoruma gitti

boyle okuyunca tabi haklisin canim oyle hayat gecmez :s ama bi an o kiz arkadasini mi sevmiyo acaba? benimde vardi bi kiz arkadasim askerim gorusmemizi istemezdi surekli erkeklerle cikip ayrildigi icin.. yani demem o ki kiz arkadaslarimiz da cok onemli askerlerimiz icin.. ama tabi huyunu bilmiyorum askerinin her kiz arkadasinda yapiyosa normal degil malesef

herseye herkese yapıyo. .tamam bu kizi pek sevmiyo ama bu kiza karşı yaptigi bisey degil.
en zoruma gidende sonunda bulusabilecek olmamiz vardi buna degmez miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…