Keşke ben de gidebilsemSüpriz yaptım canım, beni tatile gidiyorum sanıyordu şok oldu
Canım ilerleyen günlerde gidersin be sıkma canını bi uçak biletine bakar en kotu..Keşke ben de gidebilsem
askerin oyle diyosa gonder bari tatlim bi sekilde dikkat edicek artik :)Zevkle gösteririm tatlım:) heycanı yeter bunun yaa:) paketi açıcak falan :) ilk defa doğum gününde böyle haberleşemiyo olduğumuz için çok üzülür biliyorum. Saate gelince şey dağıtıma geldiğinde nette bakarken cok beğendim orda takarım falan dedi ama almak için vakti yoktu tabi biraz da tuzlu fiyatı almak istediğim modelin. O gözü gibi bakar orada. istediği bir şey olsun istiyorum. Sınırda dağın başında olduğu için ptt kargoyu direk karakola götüremeyecekmiş asker gidip alıyomuş aradım sordum. Postayı almaya giden askerle konuşmuş o da özel bir şey gelirse haberdar et beni demiş. Yaaani uzun lafın kısası direk paketin onun eline geçme şansı var gibi o yüzdem saat çalınır diye endişem azaldı biraz. Gönderme mi diyorsun yani:/
Keşke can.. Hem aile hem okul hem de aramızda 1600km yol var ayrıca sınırda ve olduğu yer en yakın ilçeye 60 70 km.. Yani ben kalkıp burdan oraya gidersem o beni kesin öldürür:)
bilmiyorum ne düşünürsün ama benim hazırlamak istediğim bir albüm fikri var doğum günü için yarın resmini paylaşırım belki fikir verir hediye konusunda:)askerin oyle diyosa gonder bari tatlim bi sekilde dikkat edicek artik :)
benim askerimin cuma dogum gunu sansa da istanbula donuyor izin aldi sinava girmek icin.. uzuluyorum yaninda olamiyorumm dogum gununde ama napalimbiseyler dusunuyorum hosuna gidecek ama oda aklima gelmiyor ne yapabilirim hic bilmiyorum
Kisa donemmi canim? Oyleyse sabredilir..Keşke can.. Hem aile hem okul hem de aramızda 1600km yol var ayrıca sınırda ve olduğu yer en yakın ilçeye 60 70 km.. Yani ben kalkıp burdan oraya gidersem o beni kesin öldürür:)
Gunaydin kizlar edirne yollarindayim
bende heyecanla 99 u bekliyorum canım, annemle halay çekicez 99 kalıncakizlaaar 118 gün kaldii 99 düsse hizli gecer sanki
canim me diyosun yailiskimi bugun bitirdim kızlar cok sevmeme rağmen. ..kıskançlıklarina daha fazla dayanamicam.
hasta derecesinde kiskanc ve ben artık nefes alamıyorumcanim me diyosun yane oldu ne guzel bulistunuz hersey cok guzeldi
a a canım bu nerden çıktı ne oldu hayırdıriliskimi bugun bitirdim kızlar cok sevmeme rağmen. ..kıskançlıklarina daha fazla dayanamicam.
bunaldim cok bunaldim ..kıskançlıklari normal derecede degil kiz arkadasimla bile vakit gecirmeme izin vermiyo. .Böyle hayat gecmez dedim bitirdim.a a canım bu nerden çıktı ne oldu hayırdır
Ama bunalman doğaldır zaten askerdeler diye her şeye kırılıp alınabilecek bi dönemdeyiz zaten onun stresi var bide bu üstüne ağır gelmiş olabilir ama düşünmeden böyle bi şey yapma pişman olursun sonra düşündüğündebunaldim cok bunaldim ..kıskançlıklari normal derecede degil kiz arkadasimla bile vakit gecirmeme izin vermiyo. .Böyle hayat gecmez dedim bitirdim.
iki günümüz var ya iki gun sonra gidicek..isi varmis 3 saate anca biter dedi saatte 4..bnde gec olunca rahat cikamiyorum laf yapıyolar evdekiler bu saattrn sonra nereye fln diye?Ama bunalman doğaldır zaten askerdeler diye her şeye kırılıp alınabilecek bi dönemdeyiz zaten onun stresi var bide bu üstüne ağır gelmiş olabilir ama düşünmeden böyle bi şey yapma pişman olursun sonra düşündüğünde
boyle okuyunca tabi haklisin canim oyle hayat gecmez :s ama bi an o kiz arkadasini mi sevmiyo acaba? benimde vardi bi kiz arkadasim askerim gorusmemizi istemezdi surekli erkeklerle cikip ayrildigi icin.. yani demem o ki kiz arkadaslarimiz da cok onemli askerlerimiz icin.. ama tabi huyunu bilmiyorum askerinin her kiz arkadasinda yapiyosa normal degil malesefiki günümüz var ya iki gun sonra gidicek..isi varmis 3 saate anca biter dedi saatte 4..bnde gec olunca rahat cikamiyorum laf yapıyolar evdekiler bu saattrn sonra nereye fln diye?
dedim ki askim bn cikim kiz arkadasimla ( kizi taniyo ve en samimi arkadasim) isin bitene kadar oyalaniyim yoksa cikamam. ..yok gitmiceksin bn olmadan o evden disari adim atmicaksin gerekirse bulusmayiz yinede gitmiceksin o kizla..ya gerekirse bulusmayiz ne demkbnm icin dakikalar onmliyken çok zoruma gitti
herseye herkese yapıyo. .tamam bu kizi pek sevmiyo ama bu kiza karşı yaptigi bisey degil.boyle okuyunca tabi haklisin canim oyle hayat gecmez :s ama bi an o kiz arkadasini mi sevmiyo acaba? benimde vardi bi kiz arkadasim askerim gorusmemizi istemezdi surekli erkeklerle cikip ayrildigi icin.. yani demem o ki kiz arkadaslarimiz da cok onemli askerlerimiz icin.. ama tabi huyunu bilmiyorum askerinin her kiz arkadasinda yapiyosa normal degil malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?