• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

z93, post: 37204059, member: 618102"]iki günümüz var ya iki gun sonra gidicek..isi varmis 3 saate anca biter dedi saatte 4..bnde gec olunca rahat cikamiyorum laf yapıyolar evdekiler bu saattrn sonra nereye fln diye?
dedim ki askim bn cikim kiz arkadasimla ( kizi taniyo ve en samimi arkadasim) isin bitene kadar oyalaniyim yoksa cikamam. ..yok gitmiceksin bn olmadan o evden disari adim atmicaksin gerekirse bulusmayiz yinede gitmiceksin o kizla..ya gerekirse bulusmayiz ne demk :KK43: bnm icin dakikalar onmliyken çok zoruma gitti[/QUOTE]
Canim oncelikle zaten erkek olarak bizim gibi ince dusunemiyolar sen cikma diye oyle bi cumle kullabmistir bence yanindayken zamaninizi guzel gecirin boyle yapipta sadece iliskiye zarar verirsiniz

z93, post: 37204059, member: 618102"]iki günümüz var ya iki gun sonra gidicek..isi varmis 3 saate anca biter dedi saatte 4..bnde gec olunca rahat cikamiyorum laf yapıyolar evdekiler bu saattrn sonra nereye fln diye?
dedim ki askim bn cikim kiz arkadasimla ( kizi taniyo ve en samimi arkadasim) isin bitene kadar oyalaniyim yoksa cikamam. ..yok gitmiceksin bn olmadan o evden disari adim atmicaksin gerekirse bulusmayiz yinede gitmiceksin o kizla..ya gerekirse bulusmayiz ne demk :KK43: bnm icin dakikalar onmliyken çok zoruma gitti
Canim oncelikle zaten erkek olarak bizim gibi ince dusunemiyolar sen cikma diye oyle bi cumle kullabmistir bence yanindayken zamaninizi guzel gecirin boyle yapipta sadece iliskiye zarar verirsiniz[/QUOTE]
ilişki yok bitti dedim o da bi yorum yapmadı. .geceleri uyuyamiyrm tunceliye gidicek oyle böyle. ..artik kaldiramiyorum bu kdr yükü.

Kizlar merhabalar nasilsiniz keyifer nasil ben yazamiyorum maalesef is güç derken bitiyor gün bayram tatilinde nefes alabildim

Zamansizz canim ne bititmesi bu kadar basit mi iliskiniz yapma okadar emek vermissinzdir. Burdaki kizlarin sevgililerinin cogy kiskanctir eminim bu durum askere gidince daha da artiyor malesef.. ama tabi bencilce davranmamasi gerek herseyden once seninde bi hayatin var o ordayken senin hayatin devam ediyor. Ama onu da askerlik psikolojisi diyelim. Gokhanda cok yapardi x kisisiyle gorusniceksin kesnlikle gitmeyeceksin diye.. ama iyiki dinlemisim diyorum simdi onu,bizim goremedigimizi gorebiliyorlar bazen. Bence konusulup halledilmycek bi durum yok ttatlim heleki askerdeyken boyle bi sebepten birakma derim ben. Suan destek olman gerekir daha cok. Inan gokhan gittiginden beri hep sen nedersen o diyorum artik hic biseyime karismiyor gozu kapali iizn verir bazi yerlere gitmeme . Yani birazcik sabret sık disini yapabildigin kadar insallah hakkinizda hayirlisi olur yine sen bilirsin ama ayrilmak en son secenek olmali..

zamanaiz ben diğeriyle ayni fikir de değilim yani o askerken ayrılman kötü olmuş tabi ama onun dışında sebebini cok geçerli buluyorum her ne kadar ilişkinizi bilmesemde, kıskançlık cok kötü birşey ilerde evlendiginiz de boşanmaya kadar gidebilecek birsey ve bu düzeltilbilen birşey oldugunu sanmiyorum.9 yıldır sevgiliydik bunun iki bucuk yilida evli olarak geçirdik saygı anlayış güven cok öenmli karşılıklı olmali ben istedigimde disri cikabiliyorum arkdaslarimla aynı şekilde eşimde öyle kısıtlmayız onun sevmedigim arkdaslari var ama ben ona gözüm kapali güvenirim onunda sevnedigi arkdaslarim var ama bilir yanlıs birsy olmadigini . bu dengeyi kur canm ilerede daha cok üzülecegine şimdi üzül

zamanaiz ben diğeriyle ayni fikir de değilim yani o askerken ayrılman kötü olmuş tabi ama onun dışında sebebini cok geçerli buluyorum her ne kadar ilişkinizi bilmesemde, kıskançlık cok kötü birşey ilerde evlendiginiz de boşanmaya kadar gidebilecek birsey ve bu düzeltilbilen birşey oldugunu sanmiyorum.9 yıldır sevgiliydik bunun iki bucuk yilida evli olarak geçirdik saygı anlayış güven cok öenmli karşılıklı olmali ben istedigimde disri cikabiliyorum arkdaslarimla aynı şekilde eşimde öyle kısıtlmayız onun sevmedigim arkdaslari var ama ben ona gözüm kapali güvenirim onunda sevnedigi arkdaslarim var ama bilir yanlıs birsy olmadigini . bu dengeyi kur canm ilerede daha cok üzülecegine şimdi üzül
bn ona güveniyorum hicte kisitlamam..ama o erkek,kuzen,kiz ark. bunların hic biriyle disari cikmama izin vermiyo sadece onunla cikabilirmisim ya Allah askina böyle bi hayat gecer mi ileride evlenince anneme bile gondermez bni..kiskanligin düzeleceğine bnde hic sanmıyorum ve artik cok yoruldum.

Zamansizz canim ne bititmesi bu kadar basit mi iliskiniz yapma okadar emek vermissinzdir. Burdaki kizlarin sevgililerinin cogy kiskanctir eminim bu durum askere gidince daha da artiyor malesef.. ama tabi bencilce davranmamasi gerek herseyden once seninde bi hayatin var o ordayken senin hayatin devam ediyor. Ama onu da askerlik psikolojisi diyelim. Gokhanda cok yapardi x kisisiyle gorusniceksin kesnlikle gitmeyeceksin diye.. ama iyiki dinlemisim diyorum simdi onu,bizim goremedigimizi gorebiliyorlar bazen. Bence konusulup halledilmycek bi durum yok ttatlim heleki askerdeyken boyle bi sebepten birakma derim ben. Suan destek olman gerekir daha cok. Inan gokhan gittiginden beri hep sen nedersen o diyorum artik hic biseyime karismiyor gozu kapali iizn verir bazi yerlere gitmeme . Yani birazcik sabret sık disini yapabildigin kadar insallah hakkinizda hayirlisi olur yine sen bilirsin ama ayrilmak en son secenek olmali..
ya oturalim konusalim kac defa aldim karşıma konuştum. .daha yanlis yaptiginin farkinda bile olmayan adama bn ne anlatabilirim..tepki verince izin vermedim gezemedin ya uzerime oynuyosun diyo..tmm askerdeyken ztn hic tepki vermiyodum ama dagitimda ve buluşma şansımizi bu yüzden kaybettik..gozu hicbisey görmüyo hicbisey konuşulmuyo..simdi ayrilmasam askerden sonra evliliğe kesin bakiyo o zmn hic birakamam..ve böyle hapis hayatı yaşamak istemiyorum. ne yaparsam yapim olmuyo:(

mrb cnm hoşgeldin bayadir yoktun. nasılsın ..askerin nereye dustu merak ediyorum
merhaba canimm valla kendimi bile bulamıyorum o kadar yoğun geciyo öğretmenlik çok zormus gerçekten.kuzum askerim daha belli olmadi ekimin sonunda bitebilirmis acemilik normalde kasimin ortasında bitmesi gerekiyo.uzun. dönemlerin yeri belli oldu mu ki ben kacirmisim buradaki birçok şeyi :( acaba benimkide belli oldu bana mi soylemiyo

Zamansizim canim benim bak iyi düşün sakin sakin duaun sonra keşkeddenemek için iyi düşün.seni ben çok iyi anliyorum ilerde hergun üzülüp aglayacagina birkaç ay ya da daha uzun bi süre ayrilduginuz için uzulursun ama hayatin o kadar etkilenmez.hayirlisi inşallah canim sen yine iyi düşün

merhaba canimm valla kendimi bile bulamıyorum o kadar yoğun geciyo öğretmenlik çok zormus gerçekten.kuzum askerim daha belli olmadi ekimin sonunda bitebilirmis acemilik normalde kasimin ortasında bitmesi gerekiyo.uzun. dönemlerin yeri belli oldu mu ki ben kacirmisim buradaki birçok şeyi :KK43: acaba benimkide belli oldu bana mi soylemiyo
canim bnmkininki belli oldu biliyosun manisa kırkağaçtaydi..malesef Tunceliye dustu ..sennki nasil belli olmadi anlamadım canım

Zamansizim canim benim bak iyi düşün sakin sakin duaun sonra keşkeddenemek için iyi düşün.seni ben çok iyi anliyorum ilerde hergun üzülüp aglayacagina birkaç ay ya da daha uzun bi süre ayrilduginuz için uzulursun ama hayatin o kadar etkilenmez.hayirlisi inşallah canim sen yine iyi düşün
zamana biraktim canim bitti dedim bisey demedi yrn Tunceliye teslim olucak bakalım neler olucak.

Hayirlisi kuzum.zaman herşeyin ulaci gerçekten.canim seninkide uzun dönemdi demi.allah allah benimki bisey de demedi daha belli olmadi kura ilcak dönünce dedi.simdi bayram izninde.yarin teslim olacak

canim bnmkide uzun donm.jandarma komando oldugu icin acemiliği 45 gundu.15 gun once belli oldu ustasi.herkesinki belli oldu diye biliyorum ..alla alla şaşırdım

iliskimi bugun bitirdim kızlar cok sevmeme rağmen. ..kıskançlıklarina daha fazla dayanamicam.:KK43:
Canım çok iyi düşünmelisin. O şimdi asker, her şey onun için 2 kat daha zor ve hassas. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam Tunceliye gidecekti. Gideceği yerin gerginliği de vardır onda. Düşünsene çarşı izni bile olmayan bir asker ve sevdiği ondan kmlerce uzakta. Her şeyi ınun tarafından düşün. Ben daha 2 gün önce gittim askerimin yanına. Her şey o kadar farklı geldi ki. Bana kalırsa ayrılık için çok yanlış bir zaman. Bu sürede alttan al, sakinleştir. Onun tek ihtiyacı olan zaman ve sensin. Sevdiğin insanla birlikte bi hayat geçirebilme ihtimali varken bu süre çok kısa bence. Ha baktın geldiğin de de her şey aynı, sen elinden geleni yapmışsın zaten, o zaman düşünürsün ayrılmayı :(

Canım çok iyi düşünmelisin. O şimdi asker, her şey onun için 2 kat daha zor ve hassas. Üstelik yanlış hatırlamıyorsam Tunceliye gidecekti. Gideceği yerin gerginliği de vardır onda. Düşünsene çarşı izni bile olmayan bir asker ve sevdiği ondan kmlerce uzakta. Her şeyi ınun tarafından düşün. Ben daha 2 gün önce gittim askerimin yanına. Her şey o kadar farklı geldi ki. Bana kalırsa ayrılık için çok yanlış bir zaman. Bu sürede alttan al, sakinleştir. Onun tek ihtiyacı olan zaman ve sensin. Sevdiğin insanla birlikte bi hayat geçirebilme ihtimali varken bu süre çok kısa bence. Ha baktın geldiğin de de her şey aynı, sen elinden geleni yapmışsın zaten, o zaman düşünürsün ayrılmayı :KK43:
gitmeden öncede aynıydı askerlikle ilgili degil onunkisi..yrn sabh gidiyo bugun goruselim die aramadi bile..bni kaybetmekten hic korkmadi bni hic birakmaz diye düşünüyo..ama bn cok yoruldum tek başıma cabalamktan artk hicbisey yapmicam.

yrn gidicek hmde biz görüşmeden:( kunyesini, parmufunu,bnde olan tisortunu,parmagimdaki yuzugunu..ya bn napicam nasıl dayanicam:(

Back