• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

kizlar benm esimde yeri cok rahat keyfide iyi ama bende cok korkuyorum su cözüm süreci isid filan cok aklim kaliyor moralim bozuluyo uykum kaciyo hicbisi yapasim gelmiyo :KK42:
skma canini kuzum yaa insallah kotu bisey olmicak :( ben haberleri izlemiyorum artik yoksa kafayi yerim heralde biliyorum iyi bisey degil hicbiseyden haberin olmuyo ama dayanamam yoksa ben yaa

bizim hikayemiz benziyor canim sizinkine :) hatta ayni :)
siz evlenince ne yapmayi dusunuyosunuz ingilterede mi turkiyede mi kalacaksiniz?
daha ole biseyimis yok canim ortada bole rahati simdilikk :P siz napmaya dusuniyosunus ? kac senedir birbirinizi taniyosunus

daha ole biseyimis yok canim ortada bole rahati simdilikk :p siz napmaya dusuniyosunus ? kac senedir birbirinizi taniyosunus
:) bizim 4 sene oldu canim yazlari bulusuyoruz bide yilbasinda gidiyorum ozaman gorusebiliyoruz. Biz allah kismet ederde evlenirsek istanbulda yasamayi dusunuyoruz o zaten istanbulda. Benim anne tarafim hep istanbulda kaliyor e annemlerde sIk sIk istanbula gidiyor oyuzden boyle bi karar aldik. Benim is bulma imkanim daha yuksek orda o gelse dil bilmiyo is bulamicak dogru duzgun oyuzden en guzeli benim gitmem canim..

bence sizde yavastan bu konulari konusun da halledin canim en azindan kendinizi hazirlarsiniz zor cunku :)

kizlar benm esimde yeri cok rahat keyfide iyi ama bende cok korkuyorum su cözüm süreci isid filan cok aklim kaliyor moralim bozuluyo uykum kaciyo hicbisi yapasim gelmiyo :KK42:
ahhh canim bnde öyleyim bi kanalı açıyorum sinirda olaylar var bi tarafi aciyorum çözüm sureci:( ama Allah büyük

:) bizim 4 sene oldu canim yazlari bulusuyoruz bide yilbasinda gidiyorum ozaman gorusebiliyoruz. Biz allah kismet ederde evlenirsek istanbulda yasamayi dusunuyoruz o zaten istanbulda. Benim anne tarafim hep istanbulda kaliyor e annemlerde sIk sIk istanbula gidiyor oyuzden boyle bi karar aldik. Benim is bulma imkanim daha yuksek orda o gelse dil bilmiyo is bulamicak dogru duzgun oyuzden en guzeli benim gitmem canim..

bence sizde yavastan bu konulari konusun da halledin canim en azindan kendinizi hazirlarsiniz zor cunku :)
bence en gusel karari vermisin canim...... ish hep mutlu olursunus... bizimkide iyi iyi bole simdilikk :KK49::KK68:

kahramanmarasta :KK43: galiba özlemde cok agir basmaya basliyo
kızlar mumkun oldugunca bakmamaya calısın benım askerm batıda ama ıcım gıdıyor o haberleri izleyince korku dusuyor içime.. hepsi can hepsi yar.. Dua edelim canımız yanmasın. Basar canım özlem ağır basmaz mı alışmaya çalışıyoruz sadece.

kızlar mumkun oldugunca bakmamaya calısın benım askerm batıda ama ıcım gıdıyor o haberleri izleyince korku dusuyor içime.. hepsi can hepsi yar.. Dua edelim canımız yanmasın. Basar canım özlem ağır basmaz mı alışmaya çalışıyoruz sadece.
bende sinirdaki askerleri düüsündükce daha cok üzülyüorum zaten , bazilar aman seninki rahat diyo mesele o diilki cok sükür cok rahat ama ya digerleri :( ben oldum olasi zaten asker polis haberlerinde birine bisi olnca üzülrdm bekleyeni var ailesi var ne biliyim can bu yaa bide kendi canini beklerken dahada iyi anliyo insan diggerlerini cok zor bi sürec :(

canıım inan bana hepsi ilk gittiğinde bunları yaptı.. Gökhan anlatıyordu bile bile mesela kirletiyorlarmış temizlettiriyorlarmış falan.. Gökhanda az su cekmedi mart ayında.. Yani hepsi gelip geçici belki 1 ay belki 1 aydan kısa sürer o durum.. tabi yerine göre değişir canım azıcık sabret..:KK51:
Teşekkür ederim can. Çok üzülüyorum o ses tonunu duyduğum andan beri ne nesem kaldı ne de baska bir şey.. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..

Kıyamam tatlim üzülme bnmkide tunceliye gidicek herkes ayni şeyleri yasiyo napalım bize onlara moral vermkten baska care yok sabirli olacaklar can Sağlığı olsunsa varsin tuvalet temizlesinler..ortalik karisik Allahim bütün askerlerimizi korusun.
Allah yardımcın olsun canım. Biraz neşelendirebilsem aradığında ah ah..

yeni konu actim bugun yurtdisindan turkiyeye gelin giden var mi diye.. kameradan bi insani nasil tanirsiniz dediler :) ben tanidigimi guvendigimi soyledim ama cogu olumsuz seyler yazdi.. sizce de oyle mi kizlar merak ettim dusuncelerinizi?
Yurtdışında olmasak da bizim hikayemiz de 7 yıl önce nette başlamıştı:) ayrı şehirlerden bu kadar yıl yürüttük çok şükür:) insanın kısmetinin nereden çıkacağı belli olmaz:) sen güvendikten sonra dışardan müdahil olanların ne dediğinin ne önemi var ki? :)

Teşekkür ederim can. Çok üzülüyorum o ses tonunu duyduğum andan beri ne nesem kaldı ne de baska bir şey.. Allah yardımcımız olsun ne diyeyim..
Evet ilk dönem alışma süreci de var tabi.. Hepimiz bu söylediklerini yaşadık can :) Ama sen ona destek olacaksın morelini yerine getireceksin tatlım hep destek olucaksın kötü şeyleri anlatmıcaksın bu şekilde işliyor kendinden çok onu düşünmek zorunda kalıyorsun:KK14: Şuan o bocalıyor ki bu çok normal canım sıkma canını yanında ol sevgilinin.

Back