- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Bizimde 7 gün uzayabilirmiş yukarda anlattım sıkma canını..askerligi uzadi kuzumun yaaa
olana care yok canim napalim 365 gun beklerimde 7 gun mu fazla gelicek yeterki onun morali bozulmasınBizimde 7 gün uzayabilirmiş yukarda anlattım sıkma canını..
inşallah tatlım askerine söyle aman dikkat etsin goruyosun yasananlariah zamansizim yaaa1 hafta allahtan hemen gecer canim skma canini
askerim kullanmiyo pek ya lavaboda yaziyo bide mescidde canim emin olana kadar boyle devam diyoinşallah tatlım askerine söyle aman dikkat etsin goruyosun yasananlari
en iyisi canimaskerim kullanmiyo pek ya lavaboda yaziyo bide mescidde canim emin olana kadar boyle devam diyo
Usta birliği afyona dusmuss kizlarr afyondaa bekleyen varmii nasill
Aynen öyle canım moralini bozma bende 365 gün bekliyorum 7 günden ölecek değiliz :)olana care yok canim napalim 365 gun beklerimde 7 gun mu fazla gelicek yeterki onun morali bozulmasın
hayırlısı olsun canım..Usta birliği afyona dusmuss kizlarr afyondaa bekleyen varmii nasill
ewet tatlım :)Aynen öyle canım moralini bozma bende 365 gün bekliyorum 7 günden ölecek değiliz :)
Allahım askerlerimizi korusun sağ salim bitirip gelsinler inşallahsınır karışmış yine yaaa
Amin canim Allahim korusun askerlerimiziAllahım askerlerimizi korusun sağ salim bitirip gelsinler inşallah
Aynen canim birdaha asla haber izlemicem ortalik cçok karisik bol dua edicezzamansiz9337100386 .!.:haber izlemek istemiyorum ya çözüm sureci durumlarida karisik of
kızlarrr bizmynm ile burda tanıştık askerleerimiz aynı yerde acemi birliğindeydiler dün usta birlikleri açıklanmışşş vee aynı yere düşmüşler şaka gibi gerçektenn biz çok şaşırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?