- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
belcikada yasiyorum :) tesekkur ederim :)nerde yasion yurtdisinda... bende yurtdisind yasiyorum... hazirladiniz pakette cok guzel![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belcikada yasiyorum :) tesekkur ederim :)nerde yasion yurtdisinda... bende yurtdisind yasiyorum... hazirladiniz pakette cok guzel![]()
kızlar moralim cok bozuk![]()
Hayırdır canım?kızlar moralim cok bozuk![]()
neden canim ?kızlar moralim cok bozuk![]()
kizlar askerim telini caldirmis calan çocuğu da gormus yapismis yakasina ver die madem teli vermiyosun hatti ver demis kavga etmisler komutan görmus askerime 7 gun ceza vermis![]()
Üzülme canım ya 7 gün ne ki, hele bi o günlere gelelim, altıüstü 1 hafta heyecanla geçer o da zaten:) bozma moralini :)kizlar askerim telini caldirmis calan çocuğu da gormus yapismis yakasina ver die madem teli vermiyosun hatti ver demis kavga etmisler komutan görmus askerime 7 gun ceza vermis![]()
miku Canım bu arada sen ne yaptın arayacaktın tümeni ?
Şu an ablamdayım canım, birazdan eve geçeceğim. Eve geçerken kontör alıp arayacağım, numaraları buldum. Bir de Kıbrıs'ta askerlik yapan biriyle konuştum, "acemiliği yaptığı yeri arayarak usta birliğinin yerini öğrenebilirsin" dedi. Ben de Manisa'daki komutanlığın numarasını buldum, bakalım öğrenebilecek miyim. Çok heyecanlıyım.![]()
Ah canım inşallah öğrenirsin, güzel haberlerini bekliyorum :)
kizlar askerim telini caldirmis calan çocuğu da gormus yapismis yakasina ver die madem teli vermiyosun hatti ver demis kavga etmisler komutan görmus askerime 7 gun ceza vermis![]()
keske carsiyi kitleselerdi cok sinirlenmistir kendi kendini yiyodur kurban olurum yacanım benimki de askerin biri ona küfür etti diye kafa atıp burnunu kanatmış, şükür komutanları iyi çıktı da ne çarşıyı kitledi ne askerliği uzattı
bnde cok sinirlendim yuzsuz ya madem yakalandin hattini ver nie zorluk cikariyosun hem hırsız hm yuzsuz..bn beklerim hic sorun değil ama o cok uzulmustr şimdiİnanmıyorum ya. Aptal herif, bak nasıl sinirlendim. Orada bir dakika bile önemliyken 7 gün ceza... Hem de sevgilinin hiç suçu yokken. Neyse kuzum, içini ferah tut, olan olmuş artık. Sevgilinle konuşabildiğin zamanlarda ona moral ver, "aşkım 7 gün dediğin ne ki, bak gör su gibi geçip gidecek, değil 7 gün, 7 yıl ceza alsan ben yine de beklerim seni" de.![]()
keske carsiyi kitleselerdi cok sinirlenmistir kendi kendini yiyodur kurban olurum ya![]()
oyle tabiki tatlim can Sağlığı olsun daha konusamadik biz ablasindan aldım haberi yrn carsiya cikinca arar bni artıktürlü türlü insan var orda canım hiç yoktan yere insanı zor durumda bırakıyolar, senin desteğinle rahatlar canım üzme kendini sağ salim gelsin de bir hafta geç gelsin önemli değil öyle değil mi
askerligi uzadi kuzumun yaaaAskerdeyken maalsef caldi denmiyor ona,yer degistirdi deniyorbunu yapan ist devredir kesin. Yazik olmus ya calmak ne deemek bide telefonunu en cok ihtyac duydugu sey. Bak mesela ustaya yeni gevtginde gokhan,bi tane usta asker demiski ona bak alt devresin normalde kullandirtmiyoruz ama gunduz bende gece sende yada gece bende gunduz sende olsun telefon demis kullanmadigi zaman telini hatti onda duruyodu.. cok fazla surmedi zaten sonradan rahatca kullanmaya basladi.