• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

saol tatlım siz napiosunuz askerinle aran nasil
iyi tatlim cok sukur arada whatsaptan yaziyo aksamlari da caldiriyo ariyorum :)

az kaldi diyip duruyo cok istiyo yanina gitmemi bende cok istiyorum bi iki gunlugune bile olsa gitmeyi ama malesef anca askerden dokdukten sonra gidebilcem insallah canim

kargomu daha gonderemedim ama yarin hazirliyorum paketi gondericem canim ben gidemiyorum bari benden biseyler olsun yaninda :)

[QUOsure"nidagkhn, post: 37020414, member: 434378"]ay beni tınlayan yok:KK69::KK53:[/QUOTE]
Ben suerekli zamana bakiyom hizli gece cekmis bibi :s

az kaldi diyip duruyo cok istiyo yanina gitmemi bende cok istiyorum bi iki gunlugune bile olsa gitmeyi ama malesef anca askerden dokdukten sonra gidebilcem insallah canim

kargomu daha gonderemedim ama yarin hazirliyorum paketi gondericem canim ben gidemiyorum bari benden biseyler olsun yaninda :)
ayy ne güzel bizde böyle rahat konuşabileceimiz günler gelicekmi acaba

j

sizin durumda ayri bi zor cnm ya biz yine dağıtımdi oydu buydu görüyoruz askerlerimizi Allah sabır versin tatlım

ayy ne güzel bizde böyle rahat konuşabileceimiz günler gelicekmi acaba
gelir canim gelir merak etme usta birligine bi gecsin insallah hersey daha guzel olur :)

j

sizin durumda ayri bi zor cnm ya biz yine dağıtımdi oydu buydu görüyoruz askerlerimizi Allah sabır versin tatlım
oyle tatlim ama yapcak bisey yok :) ocakta gorecek olmama bile sukur ediyorum ya gidemeseydim de taaa yazin gorseydim ne yapardik oyuzden boyle olmasi iyi sukretmek guzel sey canim :)

UOTE="aysuntnk, post: 37017994, member: 619629"]yeni sayılır 322 :KK43: 2 gün önce usta birliği için HAKKARİYE gitti :KK61:[/QUOTE]

Benmde askerm hakkaride ve az önce internette taciz atisi oldugu haberini gördüm kalbim yerinden cikti :KK61:neyseki birsey olmadi askerlerimize allah hepsini korusun :KK42: nasil gecicek günler :KK43:

UOTE="aysuntnk, post: 37017994, member: 619629"]yeni sayılır 322 :KK43: 2 gün önce usta birliği için HAKKARİYE gitti :KK61:

Benmde askerm hakkaride ve az önce internette taciz atisi oldugu haberini gördüm kalbim yerinden cikti :KK61:neyseki birsey olmadi askerlerimize allah hepsini korusun :KK42: nasil gecicek günler :KK43:[/QUOTE]
offff:(

gelir canim gelir merak etme usta birligine bi gecsin insallah hersey daha guzel olur :)

oyle tatlim ama yapcak bisey yok :) ocakta gorecek olmama bile sukur ediyorum ya gidemeseydim de taaa yazin gorseydim ne yapardik oyuzden boyle olmasi iyi sukretmek guzel sey canim :)
tabiki tatlim bi bakmissinn ocaak olmus

Back
X