üzülme canim benim alırsın gönlünü sen onun tek sorun bu olsun
kargo durumunu bilmiyorum da canim en kotu otogardan otobusle gonder oyle yapiyo bizimkiler hep :)Çok teşekkürler. Göndermek isterim de işte orda kargo durumu vs nasıl hiç bi bilgi bulamadım. Özellikle telefon sokabilcek mi onu merak ediyorum:/
ayy hadi gozun aydin canimmm insallah dogu olmaz :) dua ediyorum butun askerlerimizeeaskerim ozel time secilmisti 12 kiloluk silah vermisle bugun felegi şaşırmış kiyamam :) saglik sorunu sormuslar bnmkinin ritim bozukluğu var kalbinde timden almislar normal jandarma olckmis onceden kesin doguya gondericeklerdi simdi batida olabilir sansi yüksek kizlar dua edin nolurrr
Benim sevgilimde keşan:) kısa dönem kadar kaldı askerliğin bitmesine.. Ama merkezde benimki keşanın tugay komutanlıgında haberci şöförValla açık konuşmak gerekirse arkadaşımın askerlikleri çabucak bitti gibi geldi bana hep bun güne kadar canım.İçinde olmadan anlayamıyomuş insan.Ben bunu öğrendim.Bu arada kuzenim de asker ve onun da kısa dönem kaldı.O da Edirne Keşan'da ve santralde.Çok rahatmış.Tek sıkıntım köy kadar yer olması Keşan'ın dedi.
iyi geceler canımmeveeet askerimle biz yatiyoruz kizlarr :) iyi geceleeer
Benim sevgilimde keşan:) kısa dönem kadar kaldı askerliğin bitmesine.. Ama merkezde benimki keşanın tugay komutanlıgında haberci şöför
eveeet askerimle biz yatiyoruz kizlarr :) iyi geceleeer
Tebrik ederim simdiden allah saglikla kucagina almasini nasip etsin. Siz uzun donemmisiniz kisami? Nerde yapiyor askerligini.. kisa donem giden etrafimda cok kisi olmadi ama sokar ya niye sokamsin. Gokhana ben goturmustum sakladm cantamin icinide aramadilar sadecr telefon foto makinesini birakin demislerdi..Ay çok mutluyum ben bu gece.Hem sevdiceğimin sesini duydum beklemediğim bi anda, telefon sokabilme ihtimaline sevindim hem de teyzem doğurucak bu gece. Küçük bebiş bi kuzen gelicek.
Tebrik ederim simdiden allah saglikla kucagina almasini nasip etsin. Siz uzun donemmisiniz kisami? Nerde yapiyor askerligini.. kisa donem giden etrafimda cok kisi olmadi ama sokar ya niye sokamsin. Gokhana ben goturmustum sakladm cantamin icinide aramadilar sadecr telefon foto makinesini birakin demislerdi..
Sarmaylami gonderceksin telefonuAmin canım.Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah.Kısa dönem bizim.Amasya daydı acemi birliği.Pazartesiden beridir de Kıbrıs/Magosa'da.Ben de sanmıyorum pek arayacaklarını canım.Ben sarma sarıcam çokça.Dikkatlerini dağıtırım sarmayla diye düşünüyorum.
Ay çok mutluyum ben bu gece.Hem sevdiceğimin sesini duydum beklemediğim bi anda, telefon sokabilme ihtimaline sevindim hem de teyzem doğurucak bu gece. Küçük bebiş bi kuzen gelicek.
Sarmaylami gonderceksin telefonuyanlis anladim galiba :) off gece gece canim cektiii ya bende yemin torenine giderken sarmistimm
Mutlulukların daim olsun kaderdaşım :) benim askerim de magosada girişte tlfnu soktu internetten faceten msj atıyor arada o şekilde görüşüyoruz çok arama yapıyorlamış tuvalette yazıyor msjı tlfnu şarj edemiyor sıkı denetim olduğu için ama belki bikaç haftaya arama yapmayı fln bırakırlarsa rahatlarız
Yok tatlım yanına gidicem sarmayı da telefonu da o zaman götürücem.Alemsin.Aslında benim de çekti de otelde kalıyorum şuan.Evde olsam kalkıp yapardım.Hiç üşenmem, sırf kendim için bile olsa sararım 1 tencere. :)
Hehrhe bende bi afalladim zatenYok tatlım yanına gidicem sarmayı da telefonu da o zaman götürücem.Alemsin.Aslında benim de çekti de otelde kalıyorum şuan.Evde olsam kalkıp yapardım.Hiç üşenmem, sırf kendim için bile olsa sararım 1 tencere. :)
Amin insallah cnmGüle güle gitsin inşallah.Allah ona da bekleyenlerine de sabır versin.
Ewet tatlimSen de mi İzmir'de yaşıyosun canım?
Insallah cnm yaaa hepimiz insallahbi gidip gelsinlerde daha guzelini yasarsin tatlim inşallah
Gozunaydin CnmAy çok mutluyum ben bu gece.Hem sevdiceğimin sesini duydum beklemediğim bi anda, telefon sokabilme ihtimaline sevindim hem de teyzem doğurucak bu gece. Küçük bebiş bi kuzen gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?