Slm dewremSelamlar yarenler.
görev dagilimi konusunda belki farklılık olur diye düşünmüştm, teşekkürler :)Kısa dönemler zaten uzun dönemlerin yanına serpiştiriliyor ayrı olmuyormuş koğuşlarıKötü ne olabilir ki ne iyi ne kötü orta şekerli
Kotu onu kiskancaklar simdi gerci uzunlar arasindada kisa donem kadar safagi kalan varsa bisi olmazKısa dönemler zaten uzun dönemlerin yanına serpiştiriliyor ayrı olmuyormuş koğuşlarıKötü ne olabilir ki ne iyi ne kötü orta şekerli
Yok tatlim yaaa uni. Okuduysa bolumune gore biyer varsa yerlesrirebilirlergörev dagilimi konusunda belki farklılık olur diye düşünmüştm, teşekkürler :)
Ami,nnnnnnn gozunaydin dewremKızlar sevgilim akşam telefon kullanmaya başlayacak.Çok rahatmış,darısı sizin başınıza.
Ami,nnnnnnn gozunaydin dewrem
Hepimiz iyi olalim insallah canimmmSağ olasın canım,siz inşallah çok daha iyi olursunuz. :)
Hosgeldin cnmmmmkızlar bn geldimmm:)
Hakkaten yaaaasemizotu111 yok bayadir ya ne zmndr sorcam unutuyorum
hımm görev dağılımını neye göre yapıyorlar bilmiyorum tatlım ne demek :)görev dagilimi konusunda belki farklılık olur diye düşünmüştm, teşekkürler :)
Yok yaa niye kıskansınlar kıskansa kıskansa anca ekimde tezkere alacakalrı kıskanırlar ama yani yapıcak bişey yok uzun donemler de az çekmiyor üst devresinden,şafağından vsKotu onu kiskancaklar simdi gerci uzunlar arasindada kisa donem kadar safagi kalan varsa bisi olmaz
Valla haftaya bende yokum kizlar pazar geluyo askerimonun askeri dağıtım iznine geldi galiba bizi unuttu tabi:)
Selamm iyi akşamlar , bugün 180. günİyi akşamlar kızlaaar :) bugün 31. Gün
Evetttt 31İyi akşamlar kızlaaar :) bugün 31. Gün
YaaaSelamm iyi akşamlar , bugün 180. gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?