• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ayy kizlar dun gece arayamadi derken tam size iyi geceler dedim askerim aradi egitim uzamis 10 da ictima almislar ailesini aramis sonrada beni konustuk saat 4-5 arasi kogus nobeti varmis bide temizlik postasiymis kiyamam gonderdim uyusun diye allahtan hava serin diye gazinoda yapmislar egitimi kurban oldugum

Hehrhe bende bi afalladim zaten:KK71:iyi canim yap bakalim nerdesinki otelde nicin kaliyosuno_O bu arada hangi sehirde yasiyosun ay cok soru sordum galiba:KK47:

İzmir'deyim canım.Evsiz kaldım.Aksilikler ve işlerimin yoğunluğu yüzünden ev tutamadım henüz.1 aya falan anca.:KK51:

Selamlar canım.Niye ki? o_O
aman gerizekali ya yeni baslamisim ise bana gelmis kiziyo ajandamda yanlis bise yapmissin diye.. dedim musterin aradiginda acsaydin ozaman sana iyilik olsun diye yaptim falan, ben sert cikinca kuculdu yanlis anlama falan diye girdi lafa hadi dedim isine bak musterim var.

kızlar eşim ustaliga teslim oldu, bölükte kendisi gibi kısa uzun dönem sadece 3 kişi varmış,gerisi uzunmus. iyi mi sizce,bilemedim.

kızlar eşim ustaliga teslim oldu, bölükte kendisi gibi kısa uzun dönem sadece 3 kişi varmış,gerisi uzunmus. iyi mi sizce,bilemedim.
Kısa dönemler zaten uzun dönemlerin yanına serpiştiriliyor ayrı olmuyormuş koğuşları :KK16:Kötü ne olabilir ki ne iyi ne kötü orta şekerli :KK53::KK45:

Back
X