Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin cnmmmGünaydın kizlarrrr :)
Saol kaderdaşım.Hepimizin daim olsun inşallah.Muhtemelen biz de öyle yaparız.Bakalım eğer karakola falan düşerse rahat olur diye düşünüyorum ben.Senin askerin nerdeydi canım? 28.Mekanizede mi?
Hehrhe bende bi afalladim zateniyi canim yap bakalim nerdesinki otelde nicin kaliyosun
bu arada hangi sehirde yasiyosun ay cok soru sordum galiba
![]()
gunaydin canlar..
sinir oldum bankada calisan bi kadina cok sinirliyim suan![]()
Düşünüyo musun canım sen de gitmeyi yanına, yoksa kullanıcak mı izin?evet 28.mekanizede
Kızlar sevgilim akşam telefon kullanmaya başlayacak.Çok rahatmış,darısı sizin başınıza.
![]()
aman gerizekali ya yeni baslamisim ise bana gelmis kiziyo ajandamda yanlis bise yapmissin diye.. dedim musterin aradiginda acsaydin ozaman sana iyilik olsun diye yaptim falan, ben sert cikinca kuculdu yanlis anlama falan diye girdi lafa hadi dedim isine bak musterim var.Selamlar canım.Niye ki?![]()
Hadi ya allah yardımcın olsun canım çalışıyomusun?İzmir'deyim canım.Evsiz kaldım.Aksilikler ve işlerimin yoğunluğu yüzünden ev tutamadım henüz.1 aya falan anca.![]()
Kısa dönemler zaten uzun dönemlerin yanına serpiştiriliyor ayrı olmuyormuş koğuşlarıkızlar eşim ustaliga teslim oldu, bölükte kendisi gibi kısa uzun dönem sadece 3 kişi varmış,gerisi uzunmus. iyi mi sizce,bilemedim.
Bizde mi dewre olduk bacim :)Günaydın devrelerim...![]()
Bizde mi dewre olduk bacim :)
Boswer tatlim yaaa yipratma kendinigunaydin canlar..
sinir oldum bankada calisan bi kadina cok sinirliyim suan![]()