• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

üzülme canim benim alırsın gönlünü sen onun tek sorun bu olsun

İnşallah canım.Ben isim yazılan şeker kurabiye değil de damla çikolatalı kurabiye gönderiyim diyorum.Benim damla çikolatalı kurabiyelerimi beğenirler ama sevgilime hiç yapmadım.Bakalım araştırıyorum daha ne gönderebilirim diye.Giderken de yaprak sarma götüresim var. :KK68:

Çok teşekkürler. Göndermek isterim de işte orda kargo durumu vs nasıl hiç bi bilgi bulamadım. Özellikle telefon sokabilcek mi onu merak ediyorum:/
kargo durumunu bilmiyorum da canim en kotu otogardan otobusle gonder oyle yapiyo bizimkiler hep :)

askerim ozel time secilmisti 12 kiloluk silah vermisle bugun felegi şaşırmış kiyamam :) saglik sorunu sormuslar bnmkinin ritim bozukluğu var kalbinde timden almislar normal jandarma olckmis onceden kesin doguya gondericeklerdi simdi batida olabilir sansi yüksek kizlar dua edin nolurrr
ayy hadi gozun aydin canimmm insallah dogu olmaz :) dua ediyorum butun askerlerimizee

yazamadim bugun kizlar ya bugun isten sonra arkadaslarimlaydim yeni geldim evee bittim valla bittim.. askerimle konustum maci izliyoduk bi ariyim dedi bende disardaydim diye rahat rahat konusamadik naz yapamadim yaa bidaha aricam dedi yatmadan bekliyorum :))) yumusak yumusak konuscam ki ikimizin de uykusu gelsin :)

Valla açık konuşmak gerekirse arkadaşımın askerlikleri çabucak bitti gibi geldi bana hep bun güne kadar canım.İçinde olmadan anlayamıyomuş insan.Ben bunu öğrendim.Bu arada kuzenim de asker ve onun da kısa dönem kaldı.O da Edirne Keşan'da ve santralde.Çok rahatmış.Tek sıkıntım köy kadar yer olması Keşan'ın dedi.
Benim sevgilimde keşan:) kısa dönem kadar kaldı askerliğin bitmesine.. Ama merkezde benimki keşanın tugay komutanlıgında haberci şöför:KK49::KK54:

Ay çok mutluyum ben bu gece.:KK76: Hem sevdiceğimin sesini duydum beklemediğim bi anda, telefon sokabilme ihtimaline sevindim hem de teyzem doğurucak bu gece. Küçük bebiş bi kuzen gelicek.:KK46:

Ay çok mutluyum ben bu gece.:KK76: Hem sevdiceğimin sesini duydum beklemediğim bi anda, telefon sokabilme ihtimaline sevindim hem de teyzem doğurucak bu gece. Küçük bebiş bi kuzen gelicek.:KK46:
Tebrik ederim simdiden allah saglikla kucagina almasini nasip etsin. Siz uzun donemmisiniz kisami? Nerde yapiyor askerligini.. kisa donem giden etrafimda cok kisi olmadi ama sokar ya niye sokamsin. Gokhana ben goturmustum sakladm cantamin icinide aramadilar sadecr telefon foto makinesini birakin demislerdi..

Tebrik ederim simdiden allah saglikla kucagina almasini nasip etsin. Siz uzun donemmisiniz kisami? Nerde yapiyor askerligini.. kisa donem giden etrafimda cok kisi olmadi ama sokar ya niye sokamsin. Gokhana ben goturmustum sakladm cantamin icinide aramadilar sadecr telefon foto makinesini birakin demislerdi..

Amin canım.Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah.:KK68: Kısa dönem bizim.Amasya daydı acemi birliği.Pazartesiden beridir de Kıbrıs/Magosa'da.Ben de sanmıyorum pek arayacaklarını canım.Ben sarma sarıcam çokça.Dikkatlerini dağıtırım sarmayla diye düşünüyorum.:KK48:

Amin canım.Allah isteyen herkeslere nasip etsin inşallah.:KK68: Kısa dönem bizim.Amasya daydı acemi birliği.Pazartesiden beridir de Kıbrıs/Magosa'da.Ben de sanmıyorum pek arayacaklarını canım.Ben sarma sarıcam çokça.Dikkatlerini dağıtırım sarmayla diye düşünüyorum.:KK48:
Sarmaylami gonderceksin telefonu :D yanlis anladim galiba :) off gece gece canim cektiii ya bende yemin torenine giderken sarmistimm :KK45:

Mutlulukların daim olsun kaderdaşım :) benim askerim de magosada girişte tlfnu soktu internetten faceten msj atıyor arada o şekilde görüşüyoruz çok arama yapıyorlamış tuvalette yazıyor msjı tlfnu şarj edemiyor sıkı denetim olduğu için ama belki bikaç haftaya arama yapmayı fln bırakırlarsa rahatlarız :KK51:

Sarmaylami gonderceksin telefonu :D yanlis anladim galiba :) off gece gece canim cektiii ya bende yemin torenine giderken sarmistimm :KK45:

Yok tatlım yanına gidicem sarmayı da telefonu da o zaman götürücem.Alemsin. :KK70:Aslında benim de çekti de otelde kalıyorum şuan.Evde olsam kalkıp yapardım.Hiç üşenmem, sırf kendim için bile olsa sararım 1 tencere. :)

Mutlulukların daim olsun kaderdaşım :) benim askerim de magosada girişte tlfnu soktu internetten faceten msj atıyor arada o şekilde görüşüyoruz çok arama yapıyorlamış tuvalette yazıyor msjı tlfnu şarj edemiyor sıkı denetim olduğu için ama belki bikaç haftaya arama yapmayı fln bırakırlarsa rahatlarız :KK51:

Saol kaderdaşım.Hepimizin daim olsun inşallah.:KK68:Muhtemelen biz de öyle yaparız.Bakalım eğer karakola falan düşerse rahat olur diye düşünüyorum ben.Senin askerin nerdeydi canım? 28.Mekanizede mi?

Yok tatlım yanına gidicem sarmayı da telefonu da o zaman götürücem.Alemsin. :KK70:Aslında benim de çekti de otelde kalıyorum şuan.Evde olsam kalkıp yapardım.Hiç üşenmem, sırf kendim için bile olsa sararım 1 tencere. :)
Hehrhe bende bi afalladim zaten:KK71:iyi canim yap bakalim nerdesinki otelde nicin kaliyosuno_O bu arada hangi sehirde yasiyosun ay cok soru sordum galiba:KK47:

Back
X