• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Bilecik söğüt mü merkez mi? ikisinede gittik biz :) birisi sevgılımın kuzeni merkezde yaptı diğeri arkadasımın sevgilisi söğütte yaptı.. söğütü bilmiyorumda merkezde telefon sıkıntısı oldugunu duymustum cocugu nsevgilisinden sıkma canını telefon sokar olmadı..
onu bile soramadim hmn kapattı:(

Aslında bende askerim gitti gideli buralardayım ama farklı topicdeydim canım :) evet iyi geliyor hatta bagımlılık yapıyor bi süre sonra burası valla :KK50:ilk gittiği günler zordu ya manisa alaşehirde yaptı acemiliğini 45 gün. Neyseki telefon sorunmz hiç bi zaman olmadı acemide yemin töreninden sonra telefon sokmustu.. Manisayada gittmiştim yemin törenine cok guzel bi duyguydu gurur duydum onunlaEn Büyük TÜRKİYE :) sonra işte en muıtlu gunum onun edirneye çıktıgını ogrendıgım gundü aramızda 2 buck 3 saat mesafe var şimdi çok şükür herşey cok guzel.. :KK60:Cok agladım ilk zamanlar ama kısa sürüyor alısıyosun gercekten. Bide kısa donemsiniz sanırım bak bizim 6 ay oldu nasıl geçti hiç anlmadım inan ki..:KK54: :) sizin usta birliği neresi ?
anladim canim :) benimki de manisa merkezdeydi canim suan sakarya pamukovada cok ovdu burasi super dedi durdu playstation bile varmis dusun film falan izlemisler daha gideli 2 gun oldu usta birligine :)

anladim canim :) benimki de manisa merkezdeydi canim suan sakarya pamukovada cok ovdu burasi super dedi durdu playstation bile varmis dusun film falan izlemisler daha gideli 2 gun oldu usta birligine :)
ovv sakarya benim memleketim:KK49: gokhanın birliiğinde de var counter oynuyodu geçen gün:KK57: gökhanla konustuk az once de işte dedim arkadan cok ses gleıyo bagıra bagıra konusuyorlar falan dediki askım ağustos kısa donemler geldi de bi tuhaf oldum buraya geldiğim ilk gün geldi aklıma diyor o_O

oyle tabi canim ya ama simdi abimin de tahmin ediyo olmasi cok tuhaf geliyo.. cok zor demi kiz uzaktan uzaktan :) sabir tasiyiz mubarek :)

daha aramaz bu saatten sonra canim normalde hergun arardi ya.. 2 gun oldu usta birligine gideli cok rahatim super burasi diyip duruyordu ama bugun merak ettim yaaa

Çok zor canım ya.:KK51: Özlüyorsun,özel günler ayrı geçiyor,elini tutup gezmek istiyorsun.Hani başkasına sıradan gelen şeyler bizim için çok özel,hayallerimiz...:cool: Ama bekliyoruz,sonu güzel olur inşallah.:oops:

Muhakkak geçerli bir sebebi vardır kuzum,inşallah yarın arar.En Büyük TÜRKİYE

ben zeytinburnu :) aa sizin acemi birliğimi henüz uzun dönemsin ozaman

ewet canim uzun donm ilk manisa kırkağaçtaydi yemin toreninden sonra iste evci iznine geldi burdanda egitime bilecige 45 gun acemilik iste sonra bakalim kismet nolck ama buyuk ihtimal dogu:(

ewet canim uzun donm ilk manisa kırkağaçtaydi yemin toreninden sonra iste evci iznine geldi burdanda egitime bilecige 45 gun acemilik iste sonra bakalim kismet nolck ama buyuk ihtimal dogu:KK43:
yuksek ıhtımal evet.. olsun sıkma canını hayırlısı böyleymiş doğu rahattır aslında askerlerın uzerıne pek varmazlar.. jandarma yada komando olarak gidecek sanırım ustalıgına.. eli kulagındadır acıklanır

aradiii kizlarrr konusuyoruz suaaann :KK55::KK55::KK55:
oooo superrrrr:)
yuksek ıhtımal evet.. olsun sıkma canını hayırlısı böyleymiş doğu rahattır aslında askerlerın uzerıne pek varmazlar.. jandarma yada komando olarak gidecek sanırım ustalıgına.. eli kulagındadır acıklanır
jandarma komando ozel time secilmis dag karakolunda güvenlik olucak

Back
X