Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evett cok guzelll fikir :) cikolataya bayilirrr paketlerin uzerinde harfli cikolatalar var onlardan alip ERDI yapicam :)))
Ne guzel seyler yazmissiniz kizlar masallah hepinize allah nazarlardan saklasin bu forumda bole seyler okumak cok guzwl neguzel tanisma hikayelwri varmis hele her dolunayda dilek tutmaya bayildim
dun hepberaber yemk yiyoduk cigkofte den acildi konu cigkofte demeyin bna ya dedi cok sever özlemiş kurban olurum ya babm da simdi cigkofte almis getirdi o nasil bogazidan geçsin simdi![]()
bnmkide cekinir ama dun ablasiyla enistesinin yaninda elimi tuttu butun gece sasirdim:)benim ki de sevmez canim ya mesela kuzenlerim varken falan elimi tutmaya bile cekinir eve giderken yanimizda kimse varsa opemez bile :) ama gecen kurabiye gondericem dedim sevindi tamam gonder dedi :) yani digerlerini de araya skstiricam biraz :)))
bnmkide cekinir ama dun ablasiyla enistesinin yaninda elimi tuttu butun gece sasirdim:)
iyi aksamlar canimmmİyi akşamlaaar![]()
ayy özledim kız hemenbnmkide cekinir ama dun ablasiyla enistesinin yaninda elimi tuttu butun gece sasirdim:)
bende canim yaa en son 21 temmuzda tuttum elini sarildimm..ayy özledim kız hemen
Evet canım çok şükürMutellaaa gozunaydin askerin gelmis
Kizlar allah muhabbetinizi arttirsin ne guzel seyler yazmissiniz
Askerimle konustum geldim bende
tatlım sennki gelmedi mi geldi die biliyodumbende canim yaa en son 21 temmuzda tuttum elini sarildimm..
ne diyo sennki tatlim nasilmisMutellaaa gozunaydin askerin gelmis
Kizlar allah muhabbetinizi arttirsin ne guzel seyler yazmissiniz
Askerimle konustum geldim bende
Iyimis cok sukur keske tel sokaydim diyo herkes sokmus kapidan girerken cuzdani kenara koydum xraydan gectim askerler bakmadi bile diyo bide kapidan girerken tel. Var diyip girebiliyomusun ama sonra emanete aliyolarmis icerde alabiliyomusun tekrar geri keske yapaydim diyone diyo sennki tatlim nasilmis
aman cnm askerlik uzuyo yakalanirsa bosver usta birligine götürürDedim boswer 5 gun kalmis surda van onemli olan oraya tel goturcek bakalim
evet cnm gelirler kafalari dağılır az da olsa bnmkide izinlerimin hepsini kullanicam dioZor geldimi tekrar askeriyeye girmek yok dedi herkesin morali bozuktu yine donduk buraya geldik diye ama ben ole degilim dedi millet diyomus dagitim kullanmayalim zor geliyo bole izin kullanmayip erken gelelim diye dusunenler varmis ama ben yapamam diyo 1-2 ay arayla sizleri gormek normal hayata donmek iyi geliyo diyo
diyo
Ewet cnm bizde riske girmedik hic vana giderken alcak eski tel. Birini kaptirsam digerini kullanirim diyo cok sulubamya olmus bu askerler yaaa bisi demeye gelmiyoaman cnm askerlik uzuyo yakalanirsa bosver usta birligine götürür
Doguya gidenlere 15 gun kafa izni veriyolarmis kizlar haberiniz olsun askerlerinize soyleyin belki onlarin da wardirevet cnm gelirler kafalari dağılır az da olsa bnmkide izinlerimin hepsini kullanicam dio