Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

tatlım sennki gelmedi mi geldi die biliyodum
nereye kiz? benim ki istanbulda oturuyo ya bende tatile gittigimde gorustuk iste en son 21 temmuzda gordum canli canli.. acemi birliginden sonra izin kullanmadi direk usta birligine gecti cunku izinleri polislik sinavlarina gidecek ozaman lazim diye canim

ordek yürüyüşuyle yemege gonderiyolarmis askerim ordek yürüyüşunu bile yaptı bna:)
Ordek yuruyusumu one kizzzz aaaaaa ne hallere koyu bu komutanlar askerleri yaaa bizimkileri uygun adim yurutuyolarmisda bizimkiler ondan bile kacis yolunu bulmus keratalar siranin arkalarina gecip fiyisiyolarmis essek sipalari sirf yemekhaneye ilk girmek icin

Doguya gidenlere 15 gun kafa izni veriyolarmis kizlar haberiniz olsun askerlerinize soyleyin belki onlarin da wardir
bnmkide doguya gidick ozel time secilmis dag karakolunda güvenlik olucak inşallah vardır öyle bisi bizede yaa

bilmm cnm vedalastik gitti fln dedin oraya geldi sandim kostur kostur istasyona gittim fln dedin

psikilojilerinin nie bozuldugu belli adamlari sekilden sekile sokuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…