- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
nereye kiz? benim ki istanbulda oturuyo ya bende tatile gittigimde gorustuk iste en son 21 temmuzda gordum canli canli.. acemi birliginden sonra izin kullanmadi direk usta birligine gecti cunku izinleri polislik sinavlarina gidecek ozaman lazim diye canimtatlım sennki gelmedi mi geldi die biliyodum
Ordek yuruyusumu one kizzzz aaaaaa ne hallere koyu bu komutanlar askerleri yaaa bizimkileri uygun adim yurutuyolarmisda bizimkiler ondan bile kacis yolunu bulmus keratalar siranin arkalarina gecip fiyisiyolarmis essek sipalari sirf yemekhaneye ilk girmek icinordek yürüyüşuyle yemege gonderiyolarmis askerim ordek yürüyüşunu bile yaptı bna:)
bnmkide doguya gidick ozel time secilmis dag karakolunda güvenlik olucak inşallah vardır öyle bisi bizede yaaDoguya gidenlere 15 gun kafa izni veriyolarmis kizlar haberiniz olsun askerlerinize soyleyin belki onlarin da wardir
bilmm cnm vedalastik gitti fln dedin oraya geldi sandim kostur kostur istasyona gittim fln dedinnereye kiz? benim ki istanbulda oturuyo ya bende tatile gittigimde gorustuk iste en son 21 temmuzda gordum canli canli.. acemi birliginden sonra izin kullanmadi direk usta birligine gecti cunku izinleri polislik sinavlarina gidecek ozaman lazim diye canim
psikilojilerinin nie bozuldugu belli adamlari sekilden sekile sokuyolarOrdek yuruyusumu one kizzzz aaaaaa ne hallere koyu bu komutanlar askerleri yaaa bizimkileri uygun adim yurutuyolarmisda bizimkiler ondan bile kacis yolunu bulmus keratalar siranin arkalarina gecip fiyisiyolarmis essek sipalari sirf yemekhaneye ilk girmek icin
he yok tatlim kamerada gorebilmek icin acele etmistim o gun :) yani malesef askerde gitmeden 2 3 hafta once gordum erdimi en sonbilmm cnm vedalastik gitti fln dedin oraya geldi sandim kostur kostur istasyona gittim fln dedin
aaa bn yanlış anlamisim tatlim pardon ya olsun gozun degmis sonuçta o da guzelhe yok tatlim kamerada gorebilmek icin acele etmistim o gun :) yani malesef askerde gitmeden 2 3 hafta once gordum erdimi en son
onemli degil tatlimm.. aynen aynen gordum ya onada sukur :) ben askerimi iste taa subatta gorebilicem oda insallah izin alip gidebilirsem yoksa taaa seneye yazin gorucemaaa bn yanlış anlamisim tatlim pardon ya olsun gozun degmis sonuçta o da guzel
oyy Kıyamam yaa cok zor tatlımsenn isindeonemli degil tatlimm.. aynen aynen gordum ya onada sukur :) ben askerimi iste taa subatta gorebilicem oda insallah izin alip gidebilirsem yoksa taaa seneye yazin gorucem
oyle kuzum napalim kaderrrrroyy Kıyamam yaa cok zor tatlımsenn isinde
usta birligi neresi tatlimSevgilim yarın 1 gibi usta birliğine teslim olacak.İzin kullanmadı.Hayırlısıyla varır inşallah.
usta birligi neresi tatlim
Doguya gidenlere varmis tatlim psikolojim bozuldu sewgilimden nisanlandim diyip kafa izni alabiliyomusbnmkide doguya gidick ozel time secilmis dag karakolunda güvenlik olucak inşallah vardır öyle bisi bizede yaa
Aynen tatlim vallapsikilojilerinin nie bozuldugu belli adamlari sekilden sekile sokuyolar
Sizin ewliliginiz daha tatli olur amaoyle kuzum napalim kaderrrrr
Günaydın tatlımGunaydin. Yarenler
iyimis hayırlısı olsun tatlımEdirne Süloğlu canım benim. :)
iste bunu sevdim :)Doguya gidenlere varmis tatlim psikolojim bozuldu sewgilimden nisanlandim diyip kafa izni alabiliyomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?