Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Ayy kizlar sanki sewgilim konusuyo oda siyo is guc oturduktan sonra beklemenin anlami yok diye ben bi 30zu goreydik olgunlasaydik diyom
 
Acaba torene gidemwyen tek yaren ben miyim yaaa tek kaldım forumda
 
Ayy kizlar sanki sewgilim konusuyo oda siyo is guc oturduktan sonra beklemenin anlami yok diye ben bi 30zu goreydik olgunlasaydik diyom

Çabucak geçiyor canım zaman.geçer elbette.Yaştan ziyade yaşananlar olgunlaştırır insanı.Benim de daha ne çeyizim falan hazır değil. 3 sene koydum önüme.Aof var bi de bitirmem gereken...Sonra memur olup atanmak istiyorum...Çook yol var önümüzde yürüyeceğimiz yani.Geçicek elbet.Burda gelinlik modelimizi konuştuğumuz zamanlar da gelicek inşallah.
 
kizlar yaa anneme bi turlu anlatamiyorum askerimi yaaa offf tam konuyu aciyorum ceyiz diyorum sus ne ceyizi senin yasin kac diyo (23 yasindayim) off nasil soylicem ben yaaa

Tatlım aynı durumda sayılırız.Ben babama yıllarca ben evlenmicem diyip durdum.En son görücüler gelicekti, ben de "Geldikleri gibi giderler, ben evlenmeyi düşünmüyorum." dedim.Adam da kendini evlenmeyeceğime inandırmış o günden beridir..Anneme emekli olunca yanıma yerleşeceğini falan söylemiş.Annem de "Bu kız hiç mi evlenmicek?" demiş.Babam da "Evlenmez o artık." demiş.Bu arada 35 falan da değilim, 25 yaşındayım.Niye evlenmeyeceğime inandırdıysa kendini. Ben de dediğin gibi çeyiz muhabbeti açamıyorum.Bi şekilde babamla konuşmam lazım...Ama sanki yeni tanışmışız gibi anlatıcam.
 
Aramadı benim askerim yaa. İnsan bi haber verir.Katılmıcaktı o yemin törenine.2 gündür konuşmuyoruz.
 
Hadi yaaa. Telefon da almış şükür.Müsait olsa muhakkak ulaşırdı canım,canını sıkma.

Yok tatlım almadı telefon.Ama haber verirdi normalde.Yola çıkıcak 17:45 te.Amasyadan Samsuna gidicek, ordan Çarşamba havaalanına, İzmir uçağına binicek.İlçe otobüsleriyle uğraşma havaş kalkıyomuş dicektim Samsun merkezden.Ama aramadı.
 
kizlarrr benimkide aldi telefonunu cok sukurrr whatsapim bayram ettiiiii :) :) :) :) birde resmini gonderdi kurban olduguuuum zayiflamis kapkara olmuuus :) bende bi gidemedim ki eveee tren gec kaldiii yarim saat sonra gelcekmis offf kosa kosa geldim valla istasyonaaa
 
30 yaşında evlenmiş olsa tamam da...Mesleğiniz varsa aradan askerlik de çıkınca beklemenin anlamı yok bence.
aynen canim.. yeni basladim ise bankada calisiyorum artik okulda bitti niye boyle yapiyo bilmiyorum sanki bi tek ben kiymetliyim diger annelee arkadas gibi kizlariyla yanlis anlasilmasin annem her konuda arkadas gibi ama bi turlu o konuda konusturmuyoo :/

seninkilerin okadar sorun yapacagini sanmiyorum canim yani sonucta o konunun gecmesi bile guzel :) ben yeni tanismisiz gibi anlatamam cunku ozamanda yeni tanistigin biri icin mi kalkipta gidecen turkiyeye derler :/ oyuzden neyse onu anlaticam canim ama once anneme resimlerle yakalanmayi dusunuyorum :)
 

Canım havaalanı epey sıkıntılı oluyor.İnşallah ters bir durum yoktur.Sen yüreğini ferah tut arkadaşım,inşallah arar en kısa zamanda.


Gözün aydın senin de canım benim.Bir tuhaf oldum ben de mesajlaşınca.Bazı şeylerin kıymetini daha iyi anladım.Allah yokluklarını göstermesin.


Biraz zaman geçsin,askerlik falan bitsin.Şimdi daha da yıpratıcı olur senin için.Dua edelim,hayırlısını isteyelim.Konularıma bak benim bir ara,ben neler atlattım.İnşallah her şey yoluna girer.

bizim iliski bitti gibi bisey

Neden canım yaaa ?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…