- 26 Haziran 2014
- 3.556
- 3.254
- 248
Canim sen ne diyosun :s :s :s ne olduuubizim iliski bitti gibi bisey
canim ya niye boyle oldu kiya sabh konustuk erkek arkadaşımla iyi hos ablama söyle yemin törenine gelirkn telefonumu getrsin dedi bnde ablasina soyledim bugun sabhtn bekliyorum ses yok saat 1 oldu bakıyorum netten manisa kırkağaçta yemin töreni bitmis arıyorum beyfendi nin teli kapalı ablasina msj atıyorum cvp yok aradim acmadi tekrar aradım mesgule atti geri donus yok bi abi var onu aradim sordum sagolsun yardimci oldu klıma binbir türlü sey geldi yemin ederim 10 yil gitti omrumden tutmus ablasi 6 da dönüyoruz cnm yazmis dalga gecer gibi bu ne ya bu kdr mi değersizim
ne diyim kirilmakta haklisin canimo kdr kirildim ki anlatamam gunlerdir bugunun hayalini kuruyodum bütün hayallerimi yıktılar
ablasi mesgule atti geri aramadi ya saatlerce bekledim bisey oldu sandim bu kdr mi zordu haber vermekcanim ya niye boyle oldu kisarji mi bitti dicem ama ablasindan en azindan bi sesini duyabilirdin ne bileyim sastim kaldim.. bitti falan deme simdi oyle kizginlikla soyluyosun canim alir gonlunu mutlaka canim yaaa
canim acaba ne biliim hastalandi falan mi da sana haber vermediler telaslanma diye? cunku daha konusmadin demi askerinle?ablasi mesgule atti geri aramadi ya saatlerce bekledim bisey oldu sandim bu kdr mi zordu haber vermek
simdi msj atti telefonu tamire birakmis bilmm ne bide bna atarlaniyo gonlumu almayi birakincanim acaba ne biliim hastalandi falan mi da sana haber vermediler telaslanma diye? cunku daha konusmadin demi askerinle?
allahim yaaa... sakin ol tatlim tamam asker piskolojisi dedik ustlerine fazla gitmedik ama bu kadari da fazla yani..simdi msj atti telefonu tamire birakmis bilmm ne bide bna atarlaniyo gonlumu almayi birakin
sen naptin canim konustunuz mu ?diyecek soz birakmadi ki ztn
Resimlerle yakalanma guzel fikir :)aynen canim.. yeni basladim ise bankada calisiyorum artik okulda bitti niye boyle yapiyo bilmiyorum sanki bi tek ben kiymetliyim diger annelee arkadas gibi kizlariylayanlis anlasilmasin annem her konuda arkadas gibi ama bi turlu o konuda konusturmuyoo :/
seninkilerin okadar sorun yapacagini sanmiyorum canim yani sonucta o konunun gecmesi bile guzel :) ben yeni tanismisiz gibi anlatamam cunku ozamanda yeni tanistigin biri icin mi kalkipta gidecen turkiyeye derler :/ oyuzden neyse onu anlaticam canim ama once anneme resimlerle yakalanmayi dusunuyorum :)
bitti bizim iliski canımsen naptin canim konustunuz mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?