- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Iyilik tatlimm sen nasilsin :)Günaydın kizlar bikaç gundur bakamiyorum Nasılsıniz bakim
Cooooooook iyiiyim canım yarın gece yola çıkıyorum ankaraya askerimi görmeye gidiyorum yemin töreni var cuma :) sen nasılsınnGünaydın kizlar bikaç gundur bakamiyorum Nasılsıniz bakim
Meraba kızlarrr
Nasıl gidiyor asker beklemekk ? ?
Selamlar herkesee !
Acemilik döneminin bitmesine sevinerek beklemeye devam canım.:) İnşallah ustalık da bitecek..
Tabiki ustalıkta bitecekkk inşallahh :) Yemin törenleriniz oldu mu ?
Nasil oluyor o yahuuu ailesi gelemeyen yemin torenine katilmicak toren provalarinada almamalari lazim ozaman5 inde canım yemin töreni ama erkek arkadaşımın ailesi gitmicekmiş, bana da gelme dedi, ben gelicem dedi.Ailesi gelmeyenler yemin törenine katılmıcakmış dedi bana dün.
Geldim kardes burdayimmmzamansiz ceguz ruyaaa nerelerdesinizzz?
Hayirli olsunnnnsaol canimm bankada turkcesini bilmiyorum commercial advisor olarak basladim kuzum :d TEB bnp diye geciyo galiba orda kuzum
Arar tatlim icini ferah tut hemen tel,karti tedarik etseydindolu dolu geciyo aynen benimde canim alismak zor olacak gibi.. gonderdigim kartlar bitmek uzereymis bi tane kalmis canim onun uzuntusunu yasiyoruzdun sadece 1 dk duydum sesini hic bi is yaptirmiyolardi egitim agirlasti dedi cok yoruldum dedi bi tek sen nasilsin dedi bende yorgunum hemen yaticam diyebildim sonra kapatmak zorunda kaldik bugun de daha aramadi canim bekliyorum yine 1 dk duyayim sesini diye
Gecmis olsun kardesHayirli olsuun bebegimm neydi isin? Ben de yoruldum ya babaannemin hastanede konteolleri vardi onlarla ugrastim aksama kadar
Gecmis olsun kardesHayirli olsuun bebegimm neydi isin? Ben de yoruldum ya babaannemin hastanede konteolleri vardi onlarla ugrastim aksama kadar
Ayy ben de gidiyorum yarinn o kadar heyecanliyim ki var ya uzun zamandir bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum :) benim askerim de ankaraya düstü usta birligine :))Cooooooook iyiiyim canım yarın gece yola çıkıyorum ankaraya askerimi görmeye gidiyorum yemin töreni var cuma :) sen nasılsınn
geciyo gercekten ama söyle bi baktiginda daha 1 ay bile bitmedi. Ama bundan sonra daha rahat oluruz ben bir haftayi geckindir toplasan 5 dk konusamadim ama dayaniyorum yemin töreninde görücem cok sükürrCuma gunu yemin toreni var ve ben gidemiyorum cok uzgunum kizlar ailesi gidiyo allahtan usta bir. 20 eylule ucak bileti alincakmis 14 eylul pazar kahvaltisina ewine donmus olcak kuzucummm saka maka kizlar bu safak hem geciyo hem gecmiyo gibi daha dun 184 gun nasil gecer diyodum bugun bi baktim 160 gun olmus van gonderirken 140 gun sayicaz hayorlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?