Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Günaydın kizlar bikaç gundur bakamiyorum Nasılsıniz bakim
iyiyim canim sen nasilsin?
Nbersiniz kizlar bu konu niye sessizlesmis bole bakim 2-3 gundur rahatsizdim gelemedim
gecmis olsun canim neyin var?
Arar tatlim icini ferah tut hemen tel,karti tedarik etseydin
hallettik canim bana cagri atiyor ben ariyorum ama cok yogunlarmis gece egitimi yapmislar dun mesela cok gec aradi fazla konusamadik komutan gelmeden digerleri de konussun dedi kapattik canim.. tel karti alamiyorum cunku arkadasim belcikaya dondu.. cuma gunu ben alirim dedi askerim canim

Alıştı bebeğim benimki de.Azcık rahatsızlanmıştı.Onun öksürüğü kalmış sadece.Birkaç gündür su sıkıntısı çekiyolarmış.Sınırlı sayıda veriyolarmış suyu.Ama ziyaretçilere öyle olmuyomuş.Biz de ziyaretçilerden rica ediyoruz dedi.Dayak yiyenler var burda demişti.Bakalım çok birşey kalmadı...Kıbrıs nasıl olucak acaba...

gunaydin kizlarr

askerim dun gece aradi yine cok kotuydu sesi hastalanmis bogazim falan cok agriyo dedi dedim revire gitsene orasi komedi ya dedi ilgilenmiyolarmis ama varsa ilac isticem dedi.. kiyamam ya cok uzuldum ayakta duracak hali yoktu kapattik gitti uyudu hemen neyseki cok sukur 2 gun kaldi..

kizlarrrr günaydiiinnn giremedm kardesmn erkek arkdasi trafik kazasi gecrdi ölümden döndü resmen onla ilgilendk ailesi sehr disindaydi biz ziyaret ettk sora da is yeriyle alakali egitimlerlm vardi yogun bi haftaydi ama bugün son gün izne cikiorm aksam amasya yolclugu var cok heycanlanio insann

Evet canim

geciyo gercekten ama söyle bi baktiginda daha 1 ay bile bitmedi. Ama bundan sonra daha rahat oluruz ben bir haftayi geckindir toplasan 5 dk konusamadim ama dayaniyorum yemin töreninde görücem cok sükürr
Acisini cikarin canikom

Her ay basimiza gelen tatli bi bela iste
Ewet yaaa gece egitimleride baslamis

kizlar yaa anneme bi turlu anlatamiyorum askerimi yaaa offf tam konuyu aciyorum ceyiz diyorum sus ne ceyizi senin yasin kac diyo (23 yasindayim) off nasil soylicem ben yaaa

kizlar yaa anneme bi turlu anlatamiyorum askerimi yaaa offf tam konuyu aciyorum ceyiz diyorum sus ne ceyizi senin yasin kac diyo (23 yasindayim) off nasil soylicem ben yaaa
Tatlim yasin ilerleyince onlar sana ceyiz dicek merak etme benim annede ceyiz diyo ben ayy sus diyom ki askerim olmasina ragmen nasil solicem bende bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…