Aaa nereye düştü canım ankarada :) benimkinin acemide ustasıda ankaraAyy ben de gidiyorum yarinn o kadar heyecanliyim ki var ya uzun zamandir bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum :) benim askerim de ankaraya düstü usta birligine :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa nereye düştü canım ankarada :) benimkinin acemide ustasıda ankaraAyy ben de gidiyorum yarinn o kadar heyecanliyim ki var ya uzun zamandir bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum :) benim askerim de ankaraya düstü usta birligine :))
iyiyim canim sen nasilsin?Günaydın kizlar bikaç gundur bakamiyorum Nasılsıniz bakim
gecmis olsun canim neyin var?Nbersiniz kizlar bu konu niye sessizlesmis bole bakim 2-3 gundur rahatsizdim gelemedim
hallettik canim bana cagri atiyor ben ariyorum ama cok yogunlarmis gece egitimi yapmislar dun mesela cok gec aradi fazla konusamadik komutan gelmeden digerleri de konussun dedi kapattik canim.. tel karti alamiyorum cunku arkadasim belcikaya dondu.. cuma gunu ben alirim dedi askerim canimArar tatlim icini ferah tut hemen tel,karti tedarik etseydin
Tatlim tam olarak nereye düstügünü bilmiyorum hkk oto ulastirma ankaraymis ama ilce olarak nerde oldugunu bilmiyorumAaa nereye düştü canım ankarada :) benimkinin acemide ustasıda ankara
Nbersiniz kizlar bu konu niye sessizlesmis bole bakim 2-3 gundur rahatsizdim gelemedim
Nasil oluyor o yahuuu ailesi gelemeyen yemin torenine katilmicak toren provalarinada almamalari lazim ozaman
Kizlar askerleriniz nasil benimki alisti cok sukur dun mutfak postasiymis olmus yawrum butungun aksam egitimi warmis direk fiyistim dusa kactim diyo ictimada en arkada durmus soyleyip kogusa kacmis yawrum iyice askerligin cakalliginida ogrendin diyom dun ilk defa cam bardakta cay ictim dedi kiyamam yorgunluktan olmus ama sesini duymadan uyuyabilirmiyim dedi pazartesi gunu gercek merkiyle atis yapmislar barut kokusunu sewmedim diyo silah tepmedi diyo millet korkutup duruyomus cok tepuyo diye saglam durmayani tepiyo diyo arka arkaya 9 atis yapiyolarmis 7 tanesini tutturmus 25 mtde benimki bi yolunu bulmuslar disardan durum istiyolarmis pazar gunu tam keyif yapcaktik diyo nobetci komutan gelmis bi firca kaymis her saat basi ictima alcam kaybolmayin ortaliktan diye hanimiyla kavga eden bize sariyo diyo askerleri iyi moral vermek bu yuzden onemli sanirim kizlar
Ayyy kizlar ruyadan anlayan varmi ben ruya gordum kime anlatsammm
Gozunaydin cnmmmAyy ben de gidiyorum yarinn o kadar heyecanliyim ki var ya uzun zamandir bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum :) benim askerim de ankaraya düstü usta birligine :))
Acisini cikarin canikomEvet canim
geciyo gercekten ama söyle bi baktiginda daha 1 ay bile bitmedi. Ama bundan sonra daha rahat oluruz ben bir haftayi geckindir toplasan 5 dk konusamadim ama dayaniyorum yemin töreninde görücem cok sükürr
Her ay basimiza gelen tatli bi bela isteiyiyim canim sen nasilsin?
gecmis olsun canim neyin var?
hallettik canim bana cagri atiyor ben ariyorum ama cok yogunlarmis gece egitimi yapmislar dun mesela cok gec aradi fazla konusamadik komutan gelmeden digerleri de konussun dedi kapattik canim.. tel karti alamiyorum cunku arkadasim belcikaya dondu.. cuma gunu ben alirim dedi askerim canim
ayyy anladim canim hicte tatli degiiil bildigin bela bela :)Her ay basimiza gelen tatli bi bela iste
Ewet yaaa gece egitimleride baslamis
kizlar yaa anneme bi turlu anlatamiyorum askerimi yaaa offf tam konuyu aciyorum ceyiz diyorum sus ne ceyizi senin yasin kac diyo (23 yasindayim) off nasil soylicem ben yaaa
18 yasinda evlenmis canim bana hep senin yasinda iki tane cocugum vardi der dururKaç yaşında evlenmiş annen canım ?
18 yasinda evlenmis canim bana hep senin yasinda iki tane cocugum vardi der durur
yani ortada engel yoksa beklemeninde bi anlami yok bncede30 yaşında evlenmiş olsa tamam da...Mesleğiniz varsa aradan askerlik de çıkınca beklemenin anlamı yok bence.
Tatlim yasin ilerleyince onlar sana ceyiz dicek merak etme benim annede ceyiz diyo ben ayy sus diyom ki askerim olmasina ragmen nasil solicem bende bilmiyomkizlar yaa anneme bi turlu anlatamiyorum askerimi yaaa offf tam konuyu aciyorum ceyiz diyorum sus ne ceyizi senin yasin kac diyo (23 yasindayim) off nasil soylicem ben yaaa