• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

Nbersiniz kizlar bu konu niye sessizlesmis bole bakim 2-3 gundur rahatsizdim gelemedim

5 inde canım yemin töreni ama erkek arkadaşımın ailesi gitmicekmiş, bana da gelme dedi, ben gelicem dedi.Ailesi gelmeyenler yemin törenine katılmıcakmış dedi bana dün. :KK51:
Nasil oluyor o yahuuu ailesi gelemeyen yemin torenine katilmicak toren provalarinada almamalari lazim ozaman

dolu dolu geciyo aynen benimde canim alismak zor olacak gibi.. gonderdigim kartlar bitmek uzereymis bi tane kalmis canim onun uzuntusunu yasiyoruz :KK43: dun sadece 1 dk duydum sesini hic bi is yaptirmiyolardi egitim agirlasti dedi cok yoruldum dedi bi tek sen nasilsin dedi bende yorgunum hemen yaticam diyebildim sonra kapatmak zorunda kaldik :KK43: bugun de daha aramadi canim bekliyorum yine 1 dk duyayim sesini diye :KK43:
Arar tatlim icini ferah tut hemen tel,karti tedarik etseydin

Kizlar askerleriniz nasil benimki alisti cok sukur dun mutfak postasiymis olmus yawrum butungun aksam egitimi warmis direk fiyistim dusa kactim diyo ictimada en arkada durmus soyleyip kogusa kacmis yawrum iyice askerligin cakalliginida ogrendin diyom dun ilk defa cam bardakta cay ictim dedi kiyamam yorgunluktan olmus ama sesini duymadan uyuyabilirmiyim dedi pazartesi gunu gercek merkiyle atis yapmislar barut kokusunu sewmedim diyo silah tepmedi diyo millet korkutup duruyomus cok tepuyo diye saglam durmayani tepiyo diyo arka arkaya 9 atis yapiyolarmis 7 tanesini tutturmus 25 mtde benimki bi yolunu bulmuslar disardan durum istiyolarmis pazar gunu tam keyif yapcaktik diyo nobetci komutan gelmis bi firca kaymis her saat basi ictima alcam kaybolmayin ortaliktan diye hanimiyla kavga eden bize sariyo diyo askerleri iyi moral vermek bu yuzden onemli sanirim kizlar

Cuma gunu yemin toreni var ve ben gidemiyorum cok uzgunum kizlar ailesi gidiyo allahtan usta bir. 20 eylule ucak bileti alincakmis 14 eylul pazar kahvaltisina ewine donmus olcak kuzucummm saka maka kizlar bu safak hem geciyo hem gecmiyo gibi daha dun 184 gun nasil gecer diyodum bugun bi baktim 160 gun olmus van gonderirken 140 gun sayicaz hayorlisiyla

Cooooooook iyiiyim canım yarın gece yola çıkıyorum ankaraya askerimi görmeye gidiyorum yemin töreni var cuma :) sen nasılsınn
Ayy ben de gidiyorum yarinn o kadar heyecanliyim ki var ya uzun zamandir bu kadar heyecanlandigimi hatirlamiyorum :) benim askerim de ankaraya düstü usta birligine :))

Evet canim
Cuma gunu yemin toreni var ve ben gidemiyorum cok uzgunum kizlar ailesi gidiyo allahtan usta bir. 20 eylule ucak bileti alincakmis 14 eylul pazar kahvaltisina ewine donmus olcak kuzucummm saka maka kizlar bu safak hem geciyo hem gecmiyo gibi daha dun 184 gun nasil gecer diyodum bugun bi baktim 160 gun olmus van gonderirken 140 gun sayicaz hayorlisiyla
geciyo gercekten ama söyle bi baktiginda daha 1 ay bile bitmedi. Ama bundan sonra daha rahat oluruz ben bir haftayi geckindir toplasan 5 dk konusamadim ama dayaniyorum yemin töreninde görücem cok sükürr

Back
X