- 16 Ağustos 2014
- 408
- 205
- 48
Ben de çok merak ediyorum bebeğim askerimi o kıyafetlerin içinde.[/QUOTE
Benimki beyaz giyincek bi de ay cok merak ediyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de çok merak ediyorum bebeğim askerimi o kıyafetlerin içinde.[/QUOTE
Benimki beyaz giyincek bi de ay cok merak ediyorum :)
Hayirli olsuun bebegimm neydi isin? Ben de yoruldum ya babaannemin hastanede konteolleri vardi onlarla ugrastim aksama kadarilk is gunumu atlatmis bulunuyorum cok yoruldummm canimtrendeyim simdi eve gidiyorum tatlimm.. sen napiyosun
Ohh ne güzel ismis o ya :)) yok ben daha konusamadim tatlim evdeyim takılıyorum öyle :)Selam kızlarrİşlerimi haftadan haftaya teslim ettiğimden, Pazartesi sabah saat 10.00 a kadar zmanım olduğundan teslim için, pazar geceleri full çalışıyo oluyprum pc başında.Sabah saat 10.00 a kadar falan.Sonrasında uyuyorum.1-2 saat falan oldu uyanalı.Siz napıyosunuz? Askerlerinizle konuşabildiniz mi?
![]()
Ohh ne güzel ismis o ya :)) yok ben daha konusamadim tatlim evdeyim takılıyorum öyle :)
Ayy öyle olunca insan bi süre sonra tuhaflasiyo ya benim bi süre sonra uzaklasip disari cikasim falan geliyoSürekli pc başında olunca hayatı da öyle görmesem güzel iş aslında bebeğim.Alışverişe çıkmayalı epey olmuştur.Herşey online bende.Market alışverişi bile.
![]()
saol canimm bankada turkcesini bilmiyorum commercial advisor olarak basladim kuzum :d TEB bnp diye geciyo galiba orda kuzumHayirli olsuun bebegimm neydi isin? Ben de yoruldum ya babaannemin hastanede konteolleri vardi onlarla ugrastim aksama kadar
Ayy öyle olunca insan bi süre sonra tuhaflasiyo ya benim bi süre sonra uzaklasip disari cikasim falan geliyo
dolu dolu geciyo aynen benimde canim alismak zor olacak gibi.. gonderdigim kartlar bitmek uzereymis bi tane kalmis canim onun uzuntusunu yasiyoruzKizlar merhabalar ben ugrayamadim iki gündür hu sayfaya.ilk gunlerbyorucu oluyo sabahtan aksama kadar seminer aliyorum haftaya öğrenciler de gelecek okula oryantasyon için.yoruldugumdan eve gelince direk uyuyorum.sizde ne var ne yok kuzlar nasil geciyo günler :)