• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağustos 2014 356.dönem Asker Yarenleri

ilk is gunumu atlatmis bulunuyorum cok yoruldummm canim :( trendeyim simdi eve gidiyorum tatlimm.. sen napiyosun

Selam kızlarr :KK24: İşlerimi haftadan haftaya teslim ettiğimden, Pazartesi sabah saat 10.00 a kadar zmanım olduğundan teslim için, pazar geceleri full çalışıyo oluyprum pc başında.Sabah saat 10.00 a kadar falan.Sonrasında uyuyorum.1-2 saat falan oldu uyanalı.Siz napıyosunuz? Askerlerinizle konuşabildiniz mi? :KK56:

Selam kızlarr :KK24: İşlerimi haftadan haftaya teslim ettiğimden, Pazartesi sabah saat 10.00 a kadar zmanım olduğundan teslim için, pazar geceleri full çalışıyo oluyprum pc başında.Sabah saat 10.00 a kadar falan.Sonrasında uyuyorum.1-2 saat falan oldu uyanalı.Siz napıyosunuz? Askerlerinizle konuşabildiniz mi? :KK56:
Ohh ne güzel ismis o ya :)) yok ben daha konusamadim tatlim evdeyim takılıyorum öyle :)

Ohh ne güzel ismis o ya :)) yok ben daha konusamadim tatlim evdeyim takılıyorum öyle :)

Sürekli pc başında olunca hayatı da öyle görmesem güzel iş aslında bebeğim.:KK51: Alışverişe çıkmayalı epey olmuştur.Herşey online bende.Market alışverişi bile.:KK35:

Sürekli pc başında olunca hayatı da öyle görmesem güzel iş aslında bebeğim.:KK51: Alışverişe çıkmayalı epey olmuştur.Herşey online bende.Market alışverişi bile.:KK35:
Ayy öyle olunca insan bi süre sonra tuhaflasiyo ya benim bi süre sonra uzaklasip disari cikasim falan geliyo

Ayy öyle olunca insan bi süre sonra tuhaflasiyo ya benim bi süre sonra uzaklasip disari cikasim falan geliyo

Aynen öyle bebeğim.Pc göresim gelmiyo artık.Sürekli pc başında oturmaktan bi süre sonra midem bulanıyo bi de.Sonra gelsin kilolar...Hareketsizlikten hep.Bakalım bugün spor yapmaya çalışıcam. :KK36:

Kizlar merhabalar ben ugrayamadim iki gündür hu sayfaya.ilk gunlerbyorucu oluyo sabahtan aksama kadar seminer aliyorum haftaya öğrenciler de gelecek okula oryantasyon için.yoruldugumdan eve gelince direk uyuyorum.sizde ne var ne yok kuzlar nasil geciyo günler :)

Kizlar merhabalar ben ugrayamadim iki gündür hu sayfaya.ilk gunlerbyorucu oluyo sabahtan aksama kadar seminer aliyorum haftaya öğrenciler de gelecek okula oryantasyon için.yoruldugumdan eve gelince direk uyuyorum.sizde ne var ne yok kuzlar nasil geciyo günler :)
dolu dolu geciyo aynen benimde canim alismak zor olacak gibi.. gonderdigim kartlar bitmek uzereymis bi tane kalmis canim onun uzuntusunu yasiyoruz :( dun sadece 1 dk duydum sesini hic bi is yaptirmiyolardi egitim agirlasti dedi cok yoruldum dedi bi tek sen nasilsin dedi bende yorgunum hemen yaticam diyebildim sonra kapatmak zorunda kaldik :( bugun de daha aramadi canim bekliyorum yine 1 dk duyayim sesini diye :(

Ben de bugün duyabildim sesini kuzular, cumartesi günü ashane görevi varmis orayi gördügünden beri yemek yiyemiyomus bikac arkadas toplanip diaardan söylüyolarmis öyle idare ediyolarmis :( sesi sikintili geliyodu yemin töreni provaları varmis iste. Bakalim ben de heyecanliyim persembe günü biniyorum otobüse :)

Back
X