Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi.Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...
Kızlar ya 2 gündür farkettim işyerinde hızlı kalkınca yerimden kasıklarımda ağrı oluyo denemek için yavaş kalktım olmadı.
Korktum dokt.aradım korkmana gerek yok normal şeyler dedi kanaman olmadıgı sürece hiç bişeyden korkma dedi.Rahatladım korktum bende neoluyo diye
Canım ilacı denedim kullanmaya başladığımdan beri ishalim. Hatta geçen eşime kızdım tozu fazla mı verdi diye ama ne zaman ilacı alsam bir kaç saat sonra wc ye koşuyorum. Karnım tokken 10-5 çıktı canım tansiyonum. Şimdi araştırıyorum ilacı C grubuymuş. Yani anneye vereceği yarar fetüse vereceği zarardan fazla ise bu tarz ilaçları hamilelere veriyorlarmış. Biz de bilmiyoruz içiyoruz mal gibi. Salaklık bende kendi doktoruma neden sormadıysam. 3 tane doktor iç dedi başladım içmeye. Bunların ikisi dahiliyeci biri üroloji. Ankara'ya gitmeseydim o kadar üşümeseydim olmayacaktı bu. Doğuma kadar kıçımı kırıp oturacağım evimde.. Yarında gidip bebeklerime baktırırım. Ben kendimi yedim burada kocamda yaydı maç yorumları izliyor. Evdeki herşeyi kırıp dökebilirim şu an.
kızlar 14+3 üz bugun bi prensesim olacagını öğrendim bidee 150 gr olmusuzz :):2:
Bendede kasik agrilari cok oluyor.. Benimde doktor normal dedi..
Benim gibi hisseden arkadaslari görmek duymak insani rahatlatiyor ..
Masallah
Yanliz 150 gr biraz buyuk olmuyormu.. :44:
kızlar ya ben iki üç gündr çikolata ve cips yiyorum canım nası istio özellikle akşamları.. nasıl engel olabilirim kendimesizde yiyomusunuz ben mi yiyorum sadece ya
16 sında yani bu cumartesi dr. kontrolüm var vee eğer herşey yolunda derse dr.um deli gibi alışveriş yapasım varrr biri beni durdurabilir miiiiiiiii lütfennn
Tek manyak benmiyim yoksa hepiniz internetten bebek kıyafetlerine bakıyormusunuzzz :26:
Kızlar idrar yolu enfeksiyonum için bana CEC 1000 mg bir ilaç verdiler. İlaç suda eritilip içiliyor. Yaklaşık 2 gündür ilacı içiyorum ve 2 gündür deli gibi ishalim tuvaletten çıkamıyorum. Önceden içtiğim ve beni tuvalete çıkartmayı sağlayan tozdan sandım. Bugün uyanınca kendimi tuvalete zor attım dedimki bunun tozla alakası yok. Bugün yine ilacı içtim ama tozu içmedim. Eşimle sahile gittik biraz arkadaşlarla... Deli gibi başım döndü nabzım yükseldi. Kendimi halsiz ve yorgun hissettim. Eve geldik ki yine ishalim.. Tansiyonum 10-5.. İlacın yan etkilerinde ishal var hatta bu yan etkileri görürseniz en yakın hastanenin aciline gidin ya da doktorunuzu arayın diyor. Bu saatte aramadım tabiki. Ama çok korkuyorum bana yan etkisi olan ilaç bebeklerime zarar vermemiş midir? Bir de internette bu ilacın hamilelikte kullanılabilirliğini görüyorum ama 2 hamile yorum yapmış. Kullanayım mı diye sormuşlar onlar da... Valla ağlayacağım şimdi.Bebeklerimi görmek istiyorum. İyi olduklarını bilmek istiyorum. Kendime dikkat etmeyip enfeksiyona sebep olduğum için çok kızıyorum. Şimdi sabah olmaz... Ne yapıcam ben yaaaaa...
canım 150 gram deildir o ya
Wolla ben bi yiyiyorumki hic sorma..yenilmezmi arkadas
bgn söz verdim kndime yemiycem. azıcık yiyemiyorum hepsini yiyene kadar rahat edemiyorum:) sağlıklı değil sonuçta. ben hamile değilken her akşam yerdim. şimdi bulantılarım geçti ya nasıl canım çekiyo yemiycem ama kendimi çok sağlıksız hissediyorum bebeğim için dayanıciim
Günaydınlar Kızlarrr.. Hapşırdığımda kasığımda gecici olarak sağlam bi ağrı saplanıyo sizde de oluyomu böyle şeyler yoksa bendemi bi problem var :)
Bende de oluyo canım hapşırırken vucudunu serbest birakma demedım ozaman ağrı daha çok oluyo ben karnımı tutup bıraz eğiliyorum ozaman az ağru oluyo sende bi dene istersen
Günaydınlar Kızlarrr.. Hapşırdığımda kasığımda gecici olarak sağlam bi ağrı saplanıyo sizde de oluyomu böyle şeyler yoksa bendemi bi problem var :)
Ne cabuk.. :44:
Merhaba sevgili adaşım ben mayıs annesi olacağım Allah'ın izniyle ama o idrar yolu enfeksiyonu lanetinden son zamanlarda bende aldım nasibimi ve şuna inan tek çaresi günde en az 10 bardak su içmek içebiliyorsun daha fazlası da , ilaçlar geçici çözüm oluyor sonrasında tekrar nüksediyor bende çok kızdım kendime neden içmiyorum şu suyu da ikimizede eziyet ediyorum diye ama emin ol tek çaresi suuuu
canım çok geçmiş olsun. antibiyotik bağırsakları zaten çalıştırıyo sen bir de tozu aldıysan şideetli olması normal yani. çok geçmiş olsun bi zarar geldiiğini düşünmüyorum bol su almışsın. bebişlerin olsa olsa bağırsak hareketlerinden rahatsız olmuşturinşallah sağlığına kavuşursun bana sorarsan bir iki gün o tozdan içme bence. mineral ve tuz da kaybediyorsun su dışında çünkü..
arkadaşlar bende 10 haftalıkken idrar yolumda enfeksiyon çıktı aile hekimliği tek kullanımlık şase verdi uroday diye ben güvenemedim içmedim sonra doktoruma sordum biseferlik olmak kaydıyla iç dedi sonrada bidaha sıkıntım olmadı o zaman bol bol su içmeye çalıştım
bana da oluyor tatlım:) hele bir keresinde öyle bir kramp girdi ki doğrulamadım, yürürken bile ağrı olmuştu korktum düşüyor bebek sandım:) 1 saat sonra falan geçti acısı. şimdi karnımı tutarak hapşırıyorum bi sıkıntı olmuyo çok şükür
Canım transferimin 3. günü falan bir hapşırdım yatakta belden aşağıma felç indi sanki. Dedim bu durumda bebeklerimde tutmayacak herhalde. Ümidi kesmiştim. ama sürekli böyle devam etti. Defalarca kıvrandım geçene kadar. Şimdi formülü buldum. Karnımın aşağısını tutuyorum biraz da dikleşiyorum. Ağrı falan kalmadı. Sakın sıkma kendini..
Demekki herkeste oluyorr.. bnimki 1 dk yakın siddetli sürüyor sonra kesiliyo fakat hep sol tarafımda oluyo nedense.. Evet bi sıkıntı olmadı şükürr.. Rabbim korusun..
Formul karnın alt tarafını tutmak sanırım.. Sanırım ben rahat hapşırmıyorum ondanmı oluyo anlamadım eşim sıkıyosun kendini ondan oluyo diyo... Bugün arada yine sol tarafımda batmalar hissettim. icerde bişeyler oluyo ama nee :)