Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bebeğim doğduğunda ohhh diyodum emiyo uyuyo...gazı bile yokkk...

ne bileyim ben içinden bir gazman çıkacağını ... meğerse ilk hafta pek olmazmış...

kızcağızım okadar çok emiyorki...patlama derecesinde...buraya kadar güzel ama kaka yapamıyor...ıkın ıkın çocuk nasıl sancı çekiyooo..offf çok zor diyorum....

valla o kaka yapıp gaz çıkarınca sanki ben rahatlıyorum...

ben zaten doğdu doğalı ağızdan gaz çıkardığını hiç görmedim...yaparsa alttan oda yaparsa...bebeklerin bağırsak mide sistemleri doğduklarında tam çalışmazmış...oyüzden zorlanırlarmış...

nette araştırırken zinco damla die bi ilaç okudum...içeriğinde anason,badem yağı,rezene falan var hepsi bitkisel...günde 4 kere 3 damla verin yazıyor...

ben dün sabah 3 akşam 3 verdim..allahım kızım bir rahat uyudu nasıl anlatamam...hem kaka yaptı hem gazını rahatça çıkardı...

bazı drlar önermiş bazıları önermemiş...kafam karıştı...bi yanda rahatça uyuyan bebeğim...bi yandan ileride kabızlık yapıyormuş düşüncesi...

ANNE olmak gerçekten sabır istiyorrrr

Allah analı babalı büyütsün canım çok geçmiş olsun sanada..

canım banada colinox verdi dr. ben memnunum 1-2 kere kullandım çok rahatlattı.. birde bunu araştır istersen. bende 3-4 damla döküyorum ağzına..

Canım önce sıcak suyla masaj yap göğsüne, sonra göğsündeki süt bitene kadar sağ. Emz,rmekle geçmez o aynısı bende de olmuştu. daha ilerlerse ateş ve süt kesiğine çevirir. Bunu 3 saat aralıklarla ağrıların ve sertlik geçene kadar tekrarela.

Canım korkutmak istemem ama ness in oğlu da çok kusuyordu. İki gün önce ameliyat oldu. Mideden bağırsaklara geçen bir geçit varmış o kalınmış ondan kusuyormuş bebek. Lazerle hallettiler bugün taburcular inş. Sende aksatma göster derim ben.

Canım bebeğinin emmemesinin sebebi süt anne göğsünde bekledikçe ekşir o yüzden emmek istemezs sen dediğim gibi bol bol sağ iki göğsünüde boşalt sıcak duşta masaj inan operasyona gerek kalmadan bitecek. bende de olmuştu hatırlarsanızç

canım demek ondan emmek istemiyordu yavrum ama şimdi indi çok şükür göğsüm baya.. o sertlikde gitti.. ama o göğüsümn ucundaki yarık kapanmadı hala dğer göğsüm iyileşti çok şükür. buarada antibiyotik bitince tekrarlamaz umarım

kızlar 4 gündür kabızım.. elma yiyorum kayısı kompostusu içiyorum 3 lt su içiyorum kepek ekmek yiyorum makarna pilav vs yemiyorum bgne kadar kabız olmadım ama bgn 4 gün oldu. 1 ay oldu ameliyat olalı ıkınmak istemiyorum korkuyorum. ilaç varmı bildiğiniz bebeğe geçmeyen

cnm zeytinyağ iç bi kaşık

benimde iki göğsümde yara, pavloderm iyi geldi, birde emzirdikten sonra göğsünü kapatmadan kendi sütünü sıkıp memeucuna yay öyle kapat. yine acıyo ama bir iki emdikten sonra acısı geçiyo....

benimde iki göğsümde yara, pavloderm iyi geldi, birde emzirdikten sonra göğsünü kapatmadan kendi sütünü sıkıp memeucuna yay öyle kapat. yine acıyo ama bir iki emdikten sonra acısı geçiyo....

canım benimkininin biri iyileşti ama öbürü yarılmıştı başta. o yarık kapanmadı böyle sarı gibi bi katman oluştu. kopmuyorda. yani sanırım o göğsümün bir parçası anlayamıyorum. o yakıyor galiba canımı. antibiyotikli krem kullanıyorum2-3 haftadır. ama banamısın demiyor. nolucak bilmiyorum... gliba zevkle bebeğimi emzireceğim günler gelmiycek benim hiç

kızlar ben çok kötüyüm. sürekli başım dönüyo ve soğuk soğuk terliyorum. çok halsizim. kansızlık diyolar, benim gibi geçiren var mı? korkuyorum iltihabım olmasın.

kızlar ben çok kötüyüm. sürekli başım dönüyo ve soğuk soğuk terliyorum. çok halsizim. kansızlık diyolar, benim gibi geçiren var mı? korkuyorum iltihabım olmasın.

doktoruna bi telefon aç bakalım ihmal etme...iştahın nasıl???

emziriyorsan bide iyiyce halsiz kalırsın...

geçmiş olsun canım. umarım yoktur ama bende olmuştu ben yanlız çok üşüdüm terlemedim. öncesinde baş dönmesi ve ellerimde titreme oldu. tansiyon düşüklüğü gibi 12 saat sonrada göğsüm şişti. 5-6 saat sonrasında da hastanelik oldum Allah yaşatmasın birdaha inşallah seninki bnm gibi değildir çok kötüydü..

doktoruma sordum ödem atıyosun dedi. göğüslerde şişlik sertlik yok o yüzden korkulacak bişey yok. tek başımın belası tansiyon yüksekliği.
birde ağlama nöbetleri geçiriyorum depresyon geçiriyorum sanırım. eşim hala gelmedi, çok zormuş okadar çok ihtiyaç duyuyorum ki.. herşeyi tek başıma yaşadım, onunla paylaşmak istediğim herşey kursağımda kaldı. gözlerim dolup duruyo, ruhum çok yoruldu...
doğumdan sonra başka çocuk yapmıcam diyenlere kızardım, şimdi hak veriyorum. en az 10 sene düşünmem...

kızlar bebeğim baktım şimdi yeşil kaka yapmış. acaba hasta mı oldu ya sizin başınıza da geldimi
Canım bişey olmaz benimkide arada yapıyo bence korkma herşeyi kafaya takar olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…