geçmiş olsun kızlar ya, ben daha kanama geçirmedim ona rağmen, her akıntım da yada her lavaboya gittiğimde kan görecekmiyim diye bir tedirginliğim var. hepimiz çok endişeliyiz. Rabbim korusun bebklerimizi bize bağışlasın inşallah. buarada bir şey sorucam kızlar, ben idrar yaparken biraz zorlanıyorum yani yavaş yavaş yapıyorum çünkü sanki kaslarım gerilio gibi oluo. dr mesane baskısından olabilir dedi, varmı aynı durumu yaşayan?
Sende bizim yüzümüzden etkileniyor musun yoksa... 9. haftamda yaşamıştım ben. Sanırım biraz büyüdüler ondan. Şimdi geçti ama. Hatta 5 dakikada bir wc ye gider olmuştum.
bugün ikili test sonucumu aldım çok şükür herşey yolunda darısı sizlerin başına...
amin canım. ne yaptılar yani nasıl bakıyorlar kan falan aldılar mı senden, ne kadar sürdü işlem? bide 12. hafta da mı gidiliyor? dr bana 3 hafta sonra gel ikili teste demişti, ozaman 11+3 oluyor benimki. beklesemmi bir hafta daha ya
geçmiş olsun kızlar ya, ben daha kanama geçirmedim ona rağmen, her akıntım da yada her lavaboya gittiğimde kan görecekmiyim diye bir tedirginliğim var. hepimiz çok endişeliyiz. Rabbim korusun bebklerimizi bize bağışlasın inşallah. buarada bir şey sorucam kızlar, ben idrar yaparken biraz zorlanıyorum yani yavaş yavaş yapıyorum çünkü sanki kaslarım gerilio gibi oluo. dr mesane baskısından olabilir dedi, varmı aynı durumu yaşayan?
Canımmm çok sevindim. Doktor ne dedi? Kalkmana izin var mı? Bol su tüketiyorsun değil mi?
Çok geçmiş olsunnn anlıyorum sen, Abiley...7 Ocakta dr kontrolüm vardı ve 6 Ocak gecesi ağrısız ama çok fazla ve birden boşalan bir kanamam oldu dr umu aradım hemen iğne ol eve git yat dedi...Sabaha kadar az az geldi sonra ve kesildi...Ağrı olmayınca sorun etmedi ama bir de bana sorun...Sabah dr a gittik bebeğin kalp atışı vardı ve hareketleride normaldi...Tabi benim daha önce başıma böyle bir şey gelmedği için ben düştü sandım meğer o kadar kolay değilmiş düşük...Dr uma ilk sorum şuydu ''oradamı bebek''...12 gün oldu ve ben hala yatıyorum korkudan...24 ünde kontrolüm var 6 gün sonra yani...İnşallah her şey normaldir...Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah bebeklerimizi...
canım doktorum dinlenmeye devam et dedi .şuan herşey yolunda 12 haftalık olana kadar dikket dedi birde haftalık iğne verdi .evet su içiyom morelim düzelince iştahımda açıldı
ben gittiğimde 11+2 idi bebeğin boyutuna bakıyolar tam ikili test zamanı dedi doktor önce ense kalınlığını ölcüyor sonra burun kemiği incelenıyor, bıde kan verdım oda bugun çıktı yani bir haftada oda düşük risk grubunda, güzel dedi doktor inşallah hepinizin sorunsuzca gecer.
Çok teşekkürler...Aman kimsenin başına gelmesin ama herkesin de aklının bi köşesinde olsun bence kanamayla bir şey olmuyormuş tabikide tehdit ama bırakmıyormuş bizi :) Bilgilendirmek amacıyla yazayım da benim kadar korkmasın kimse...Mesane baskısı bende olmadı hiç ama gayet normal...İçimizde bir greytfurt varİdrarını tutma sakın...Bir de üst taraflardaki '''''''' içinde bebek olan her göbek kutsaldır:) '''''''''''' yorumuna bittimmmmm...
canm korkma bisey olmamıştır. Allahin izniyle.. bende hareket ederken Cok hızlı hareket eden biriyim.. bugün banada oldu. Öyle . Özellikle uyurken Cok geriliyor karnım sanki . Korkuyorum bende ama boylede geçmez 9ay deyip kendimi telkin ediyorum.. bebislerimiz rabbime emanet..Arkadaslar dun koltukta sol kolumun ustune yatiyordum. Yanima uzanmam isteyen yegenime uzansin diye yer acmak icin kendimi geri kaydirdim. Kaydirmamla (tarif ediyorum) gobek deligimin iki parmak sol altindan sanki birsey koptu. Bir agri girdi bir sure sonra gecti. Ama cok endiseliy. Bebeklerimden birine birsey olmus mudur? Ankara'dayim bir de ne yapacagimi sasirdim. Ya birine birsey olduysa nasil anlayacagimi da bilmiyorum. Bazen hic belirti olmadan muayenede ortaya ciktigi bile oluyormus. Kafayi yiyecegim yaaaa..,
Arkadaslar dun koltukta sol kolumun ustune yatiyordum. Yanima uzanmam isteyen yegenime uzansin diye yer acmak icin kendimi geri kaydirdim. Kaydirmamla (tarif ediyorum) gobek deligimin iki parmak sol altindan sanki birsey koptu. Bir agri girdi bir sure sonra gecti. Ama cok endiseliy. Bebeklerimden birine birsey olmus mudur? Ankara'dayim bir de ne yapacagimi sasirdim. Ya birine birsey olduysa nasil anlayacagimi da bilmiyorum. Bazen hic belirti olmadan muayenede ortaya ciktigi bile oluyormus. Kafayi yiyecegim yaaaa..,
Arkadaslar dun koltukta sol kolumun ustune yatiyordum. Yanima uzanmam isteyen yegenime uzansin diye yer acmak icin kendimi geri kaydirdim. Kaydirmamla (tarif ediyorum) gobek deligimin iki parmak sol altindan sanki birsey koptu. Bir agri girdi bir sure sonra gecti. Ama cok endiseliy. Bebeklerimden birine birsey olmus mudur? Ankara'dayim bir de ne yapacagimi sasirdim. Ya birine birsey olduysa nasil anlayacagimi da bilmiyorum. Bazen hic belirti olmadan muayenede ortaya ciktigi bile oluyormus. Kafayi yiyecegim yaaaa..,[/QU
herkese gunaydin kizlar....gökcem hic panik yapma..diger arkadaslarinda söyledigi gibi hepimizde oluyor böyle sancilar..ani hareket yapmamak lazim iste..yinede cok tedirgin oluyorsan en yakin yere gidip bi ultrasonla baktir..ama eminim findiklarin muhtesem :) keyifleride yerinde...