Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

Kızlar o kadar kötü günler geçirdimki...6 yıldır mücadelesini verdiğimiz şu kanser illetinden kurtaramadık anneciğimi :KK43:(
Hastanelerde sabahladık fakat kaybettikkk...Tam 32. haftamı bitirdiğim gün ayın 5'inde kandil günü vefat etti annecimmm.Ne denecek birşey varrr...ne de yapılacak...Ağladıkça bebişim sertleşti...sustukça bennn...Sizide üzmeyeceğim daha fazla anlatıp...
Dün gece oturdum okudum geçmişi....
Göks ve Gökçe ikinizde güle güle büyütün bebişlerinizi inşallah...
Sakın endişe etmeyin geçen yıl kuzenim 27+4 de doğum yaptı 900 gr. dı bebişi ve geçen haftalarda doğum gününü kutladı çok sağlıklı maşallah...
Göks Değirmendereye geleceğini sanıyordum geçen haftalarda!!! Kısmet böyleymiş diyelim....
Dualarım sizlerle kızlar...

Canım çok üzüldüm Allahtan sabır diliyorum :KK43: Bende bir süre göremediğim için merak ettim hatta doğum yapmış olabileceğin bile geçti aklımdan...Allah sana ailene ve bebeğine uzun ömürler versin.Başın sağolsun

herkese merhabalar güzel haftasonları drumuzdan geldik 3 hafta sonra nst ye girecekmişim çatı muayeneside olmadı bebişim 42 cm boy ve 1865 gr kiloya ulaşmış :nazar:maşallah barikallah subhanallah suyumuzda iimiş şimdilik herşey yolunda iri olabilir dedi annesi iri babası iri armut dibine düşüyo sonuçta :KK1::KK1:normal doğum olamayabilir dedi ağrı kanama herhangibi sıkıntı olunca gece gündüz gel dedi nasip kısmet ben şimdi bunları düşünmüyorum sağlığımız ii olsun yeter bizden haberler bu kadar:KK16:

CANsIn.. Allah rahmet etsin. Mekani cennet olsun insallah. Rabbim geride kalanlara omur versin... Anne diyecek cok sey bulamiyorsun...

Kızlarr dunden beri tuhaf hallerdeyim.dun oglen uyurken bi ıslaklık hissettim baktım camasırım kaprim sırılsıklam altıma isedim sandım kokladım degil.suyum mu geldi acaba diye dusundum ama sancı da yok.aksamı ettim boyle.suydu degildi diye.aksam yemekten sonra kasıkta belimde sancı basladı adet sancısı gibi .ufaktan korkmaya basladım.sonra asagılarıma dogru baskı hissettim esim doktora gidelim nolur nolmaz dddi.tırsa tırsa gittik iyiki gitmisiz.ebe muayene etti 1 cm kadar acılma olmus.rahim agzı sert dedi ondan fazla olmamıs acılmam.nst ye bagladı basta bisi yok sonra sancılar cıkmaya basladı.doktorumu aradılar.sancısı var acılması var ama ikiside dogurcak kadar degil dedi.sancı icin serum verin demis doktorum yarın gelsin muayene edelim simdilik baska bisi yok ama isterse hastanaye geleyim yanında olayım rahat etcekse demis.istemedim bende madem simdi yapılcak bisi yok die.isimiz bitti eve geldik gece.sabahı zor ettim.saat 3 te doktoruma gitcez yatıyorum simdi ama cookk korkuyorummm nolur dua edin az daha dursun bebegim yada cigerleri gelistiyse ve bi sorun yoksa kolaylıkla dogsun.kafam cok karısık.gokce ve goks u asıl simdi anladım.cok zor bu durumda olmk
çok geçmiş olsun canım allah hayırlısını versin kendien bebeğine ii bak allaha emanet olun
Kızlar o kadar kötü günler geçirdimki...6 yıldır mücadelesini verdiğimiz şu kanser illetinden kurtaramadık anneciğimi :KK43:(
Hastanelerde sabahladık fakat kaybettikkk...Tam 32. haftamı bitirdiğim gün ayın 5'inde kandil günü vefat etti annecimmm.Ne denecek birşey varrr...ne de yapılacak...Ağladıkça bebişim sertleşti...sustukça bennn...Sizide üzmeyeceğim daha fazla anlatıp...
Dün gece oturdum okudum geçmişi....
Göks ve Gökçe ikinizde güle güle büyütün bebişlerinizi inşallah...
Sakın endişe etmeyin geçen yıl kuzenim 27+4 de doğum yaptı 900 gr. dı bebişi ve geçen haftalarda doğum gününü kutladı çok sağlıklı maşallah...
Göks Değirmendereye geleceğini sanıyordum geçen haftalarda!!! Kısmet böyleymiş diyelim....
Dualarım sizlerle kızlar...
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun allahım sabırlar versin

Kızlarr dunden beri tuhaf hallerdeyim.dun oglen uyurken bi ıslaklık hissettim baktım camasırım kaprim sırılsıklam altıma isedim sandım kokladım degil.suyum mu geldi acaba diye dusundum ama sancı da yok.aksamı ettim boyle.suydu degildi diye.aksam yemekten sonra kasıkta belimde sancı basladı adet sancısı gibi .ufaktan korkmaya basladım.sonra asagılarıma dogru baskı hissettim esim doktora gidelim nolur nolmaz dddi.tırsa tırsa gittik iyiki gitmisiz.ebe muayene etti 1 cm kadar acılma olmus.rahim agzı sert dedi ondan fazla olmamıs acılmam.nst ye bagladı basta bisi yok sonra sancılar cıkmaya basladı.doktorumu aradılar.sancısı var acılması var ama ikiside dogurcak kadar degil dedi.sancı icin serum verin demis doktorum yarın gelsin muayene edelim simdilik baska bisi yok ama isterse hastanaye geleyim yanında olayım rahat etcekse demis.istemedim bende madem simdi yapılcak bisi yok die.isimiz bitti eve geldik gece.sabahı zor ettim.saat 3 te doktoruma gitcez yatıyorum simdi ama cookk korkuyorummm nolur dua edin az daha dursun bebegim yada cigerleri gelistiyse ve bi sorun yoksa kolaylıkla dogsun.kafam cok karısık.gokce ve goks u asıl simdi anladım.cok zor bu durumda olmk

durdururlar inşallah yaa... canım orda söyledinmi suyunu sızdığını azalmışsa problem olmasın Allah korusun...

33.haftamıza yeni girdik canım
Canim Allah kuvvet versin bebisinede sana da. Ama anlamadiyim bir nokta var suyun ne durumda. Ayrica unutma benim doktorum tek gebelik olsayfi coktan durdurmustum dogumu ama okiz oldugu icin o ilaclari kullanamam sana demisti. Umarim seninkinide durdurabilirler. Habersiz birakma

Her an herşey olabilir çantaları hazır etmek lazım bende daha hazırlamadım :KK43: bide hanımlar bebek doğduğunda ebeye yada hemşireye ayrıyetten çanta veriyorlarmış sadece zıbınlarımı koyicaz bilgisi olan varmı? bez havlu falanda koyun diyen var silmek için bebeği.. 2 tane gecelik aldım sabahlık alsammı diyorum pijama vs.. bide 2 zıbın takımı yeterlimidir?

uykusuzluğa şimdiden alıştırıyorlar bizi ne yapsak rahat edemiyoruz bende allahtan kasılma kramp yok sadece sağa dönüyorum rahat edemiyorum sola dönüyorum omzum ağırıyor düz olmuyor bir türlü rahat ettiremiyorum vücudumu
Maşşalhh canım kramp olmasın çok zor benim 25 ten sonra başladı kramplar bende öyle diyorum eşime şimdiden uykusuz bırakıyorlar doğunca Allah yardımcımız olsun:KK9:
canım başın sağolsun rabbim sabırlar versin hepinize ama ölüm hak hatta bazen çok üzülsek bile inanki nimet çünkü o yatanın neler çektiğini bir kendi bir allah bilir rabbim günahlarını affetsin kalanlara sabırlar versin mekanı cennet olsun allahım bebeğine uzun ömürler versin

yavrum bu 1 ay öncesi :)

canım aynı şeyler magnezyum eksikliği dedi doktor ilaç verdi baan birde bol bol ceviz ve fındık badem tüketeceksin dedi en çok cevizde varmış magnezyum aklında olsun hem bebeğin beyin gelişimi içinde önemli istersen günde 1 avuç tüket
Canım o kadar çok ceviz yedim ki hamileliğimin başından beri magnezyumda alıyorum ama yok fayda etmedi kramplar bırakmadı yakamı bel fıtığı da olunca çok zor oluyo bakalım az kaldı kuzuların gelmesine böle devam edicek galiba artmasında daha fazla
Her an herşey olabilir çantaları hazır etmek lazım bende daha hazırlamadım :KK43: bide hanımlar bebek doğduğunda ebeye yada hemşireye ayrıyetten çanta veriyorlarmış sadece zıbınlarımı koyicaz bilgisi olan varmı? bez havlu falanda koyun diyen var silmek için bebeği.. 2 tane gecelik aldım sabahlık alsammı diyorum pijama vs.. bide 2 zıbın takımı yeterlimidir?
Canım hazırla artık çantanı benim hazır 2 tane gecelik bi kapri takım aldım altüst 1 tanede sabahlık çok terliyosun diyolar doğumdan sonra sabahlık gerekliymiş bol bolda gecelik ben 4 tane takım koydum kuzuma bide yaz olucak sıcak oda terlerse fazla olsun

canim cok gecmis olsun...insallah durdururlar,dogum olmaz korkma...arkadaslarin da dedigi gibi tek gebelik te yapilacaklar daha fazla..yinede hayirlisi ne ise öyle olsun..dikkat et kendine haberlerini bekleriz...

herkese merhabalar güzel haftasonları drumuzdan geldik 3 hafta sonra nst ye girecekmişim çatı muayeneside olmadı bebişim 42 cm boy ve 1865 gr kiloya ulaşmış :nazar:maşallah barikallah subhanallah suyumuzda iimiş şimdilik herşey yolunda iri olabilir dedi annesi iri babası iri armut dibine düşüyo sonuçta :KK1::KK1:normal doğum olamayabilir dedi ağrı kanama herhangibi sıkıntı olunca gece gündüz gel dedi nasip kısmet ben şimdi bunları düşünmüyorum sağlığımız ii olsun yeter bizden haberler bu kadar:KK16:

tututututtuu masallah kirkbir kere :) sanada bebisinede...

bende hazirlamadim :KK43: önümüzdeki hafta ici hazirlamayi düsünüyorum..daha eksiklerim var benim gerci..sadece bir takim gecelik aldim..2 takim koymayi düsünüyorum..lohusa külodu ve emzirme sütyeni almam lazim..kizimin kiyafetleri icin minik hurclardan aldim :) english home dan..ama gercekten bir an önce hazirlamak lazim..baksana her an hersey olabiliyor..allah herkese hayirlisini nasip etsin

Hastaneden aradılar. Aras için eko çekilecek dışarıdan doktor getirdik. Hastaneye gelin 250 TL de para getirin dedi hemşire.. Eşim çalışıyordu evde krize girdim. Allahtan kardeşim yakın bana aldı beni hastaneye götürdü. ben gidene kadar eşim gitmiş doktoruyla görüşmüş. Solunum cihazından çıkarınca 24 saat dayanamıyor demiş doktoru. Bu yüzden emin olmak için eko istedim demiş. Tatmin olmadım tabi. Yoğun bakım kapısında ağlamaktan helak oldum. Hemşire halime üzüldü de gel göstereyim sana Aras'ı dedi. Tam girdim eko doktoru geldi. Ne yaptılarsa bilmiyorum canı yanmış ağlıyordu. Niye bu kadar ağlıyor dedim işlem yaptılar az önce canı yanmış olabilir dedi. hemşire. Bu sefer susturamadım. 1 dakika bile göremeden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Ekosu çekildi. çeken doktor kalbinde bir sorun yok erken doğumla alakalı akciğerleri gelişmediği için nefes almakta zorlanıyor olabilir dedi. Mutlu oldum tabi ama bir o kadar da endişelendim. Peki sorun ne? Neden solunum cihazından çıkamıyor. İçeride belirlenen bebeklerin ekosu çekilince girdim içeriye tekrar. Gözü açık ama sersem gibi yavrum. uyuşturucu vermişler gibi gözleri açık ama kayıyor sürekli. Konuştum baktı bana uzun uzun arada kapandı gözleri. Boş bakıyordu yavrum. sakinleşti. uykuya daldı. sarp a gittim uyuyordu meleğim. Konuştum onunla da tepkisiz tabi ki uyuduğu için. Hala solunum denemesinde.

Kapıda diğer anneler teselli etmeye çalışıyorlar. Dedilerki üzüyorlar işte bizi geçecek hepsi. Düşündümde onların ne suçu varki onları üzen ben olmayayım. İkiz isteyen ben değil miydim. Erken doğmaları benim ikiz tercih etmem yüzünden değil mi? Bu işkenceyi benim yüzümden çekmiyorlar mı. Sordum annelere. Sizce üzen onlar mı yoksa onları üzen ben miyim? Cevap veremediler. Herkes o kadar sessizki çıldıracağım sanıyorum bazen.

Hayatımda geçirdiğim en kötü gün.. Canından can gitmesi neymiş öğrendim. kalbinin acıması neymiş tattım. Çaresizlik neymiş bir kez daha yaşadım. Allahım yavrularıma Goksun de meleklerine güç versin. Bize de sabır. Ben bugün ömrümün geri kalanını yoğun bakım önünde teslim ettim.. 40 yıl yaşlandım. Allahım benim nefesimden alsın yavrularıma versin. Artık söyleyecek birşeyim yok. Yavrularımı Allaha emanet edip evime geldim. o kadar yprgunum ki uyuyacağım biraz. ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

Hastaneden aradılar. Aras için eko çekilecek dışarıdan doktor getirdik. Hastaneye gelin 250 TL de para getirin dedi hemşire.. Eşim çalışıyordu evde krize girdim. Allahtan kardeşim yakın bana aldı beni hastaneye götürdü. ben gidene kadar eşim gitmiş doktoruyla görüşmüş. Solunum cihazından çıkarınca 24 saat dayanamıyor demiş doktoru. Bu yüzden emin olmak için eko istedim demiş. Tatmin olmadım tabi. Yoğun bakım kapısında ağlamaktan helak oldum. Hemşire halime üzüldü de gel göstereyim sana Aras'ı dedi. Tam girdim eko doktoru geldi. Ne yaptılarsa bilmiyorum canı yanmış ağlıyordu. Niye bu kadar ağlıyor dedim işlem yaptılar az önce canı yanmış olabilir dedi. hemşire. Bu sefer susturamadım. 1 dakika bile göremeden dışarı çıkmak zorunda kaldım. Ekosu çekildi. çeken doktor kalbinde bir sorun yok erken doğumla alakalı akciğerleri gelişmediği için nefes almakta zorlanıyor olabilir dedi. Mutlu oldum tabi ama bir o kadar da endişelendim. Peki sorun ne? Neden solunum cihazından çıkamıyor. İçeride belirlenen bebeklerin ekosu çekilince girdim içeriye tekrar. Gözü açık ama sersem gibi yavrum. uyuşturucu vermişler gibi gözleri açık ama kayıyor sürekli. Konuştum baktı bana uzun uzun arada kapandı gözleri. Boş bakıyordu yavrum. sakinleşti. uykuya daldı. sarp a gittim uyuyordu meleğim. Konuştum onunla da tepkisiz tabi ki uyuduğu için. Hala solunum denemesinde.

Kapıda diğer anneler teselli etmeye çalışıyorlar. Dedilerki üzüyorlar işte bizi geçecek hepsi. Düşündümde onların ne suçu varki onları üzen ben olmayayım. İkiz isteyen ben değil miydim. Erken doğmaları benim ikiz tercih etmem yüzünden değil mi? Bu işkenceyi benim yüzümden çekmiyorlar mı. Sordum annelere. Sizce üzen onlar mı yoksa onları üzen ben miyim? Cevap veremediler. Herkes o kadar sessizki çıldıracağım sanıyorum bazen.

Hayatımda geçirdiğim en kötü gün.. Canından can gitmesi neymiş öğrendim. kalbinin acıması neymiş tattım. Çaresizlik neymiş bir kez daha yaşadım. Allahım yavrularıma Goksun de meleklerine güç versin. Bize de sabır. Ben bugün ömrümün geri kalanını yoğun bakım önünde teslim ettim.. 40 yıl yaşlandım. Allahım benim nefesimden alsın yavrularıma versin. Artık söyleyecek birşeyim yok. Yavrularımı Allaha emanet edip evime geldim. o kadar yprgunum ki uyuyacağım biraz. ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

:KK43:((( yapacagin en son sey kendine yüklenmek olsun canim..sen onlara cok iyi baktin,onlar senin caninla kaninla beslendi..ben cok güclü olduklarina eminim...eko doktorunun dedigi gibi cigerleri yeterince gelismedigi icindir sebep..kalp i iyiyimis kirkbir kere masallah...hem aglama bak allah korusun gelen sütünde kesilir..en cok sütüne ihtiyaclari var..biliyorum anlamiyorsun diyeceksin ama inanki anlamaya calisiyorum..hem biliyor musun benim hislerim cok kuvvetlidir :)) saka degil..onlari seninle gülüp oynarken görüyorum...ne yapalim benim yetenegimde bu :)) dualarimiz sen ve goks icin...inandiginiz bütün degerler yar ve yardimciniz olsun

Ben.bunlari duydkca yola cikmaktan korkuyorum. :KK43: sizce 1.5 saatlik yol minubus ile tehlikelimi kizlar.. :KK43: hersey Allahtan tabi olacaksa burdada olur Ama tedrgn oluyrum.

sen ne düsünürsün bilmiyorum canim..ama ben gercekten olacakla ölecege care olmadigini düsünürüm her sey icin..bende arkadaslarin durumunu takip ederken elbet tedirgin oluyorum..aklima acaba kizimda erken gelirmi sorusu geliyor..ama hayirlisi ne ise öyle olacak deyip kendimi ferahlatiyorum..ve yapmam gereken hic bir seyi yapmaktan vazgecmiyorum..sadece fazla yorulmamaya dikkat ediyorum..daha sik dinliyorum..isleri parca parca yapiyorum..unutma stres erken dogumu tetikleyen en büyük sebeplerden biri..simdi sen bir kere daha düsün ve gönlün nasil rahat edecekse öyle yap :))) sen rahat edersen meleginde edecektir annesi..

Hay Allah, nasılda korkmuşsundur canım yaa... gelişimini tamamlar yakında onun için küvezdeler. az daha sabır. biz ne dersek diyelim canlarını yuvana getirene kadar yüreğin ağzında olacak biliyorum. Allah sana güç ve sabır versin.

kızlar az önce markete çıktım, tam eve yaklaşırken karnımın alt tarafı kramp girer gibi kasıldı. eve girdim baktım karnımda semsert bi top varmış gibi kenarlarıda taş gibi olmuş. bebekmi geriyo dedim ama dediğim gibi yus yuvarlak bi şekilde sertlik vardı. çok uzun sürmedi ama ikibüklüm oldum. bu yalancı sancımı yoksa sadece kramp mı acaba?

kızlar az önce markete çıktım, tam eve yaklaşırken karnımın alt tarafı kramp girer gibi kasıldı. eve girdim baktım karnımda semsert bi top varmış gibi kenarlarıda taş gibi olmuş. bebekmi geriyo dedim ama dediğim gibi yus yuvarlak bi şekilde sertlik vardı. çok uzun sürmedi ama ikibüklüm oldum. bu yalancı sancımı yoksa sadece kramp mı acaba?

yavrucun ya kafasini dayamistir ya poposunu canim :)))) biraz önce benim kizimda yapti aynisini..top gibi oldu göbek deligimin yani..allahtan uzanir vaziyetteydim..ciglik attim valla acidan..sende yürüyormussun daha zor olmustur..korkma

X