Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

İlk

İlk

sağlık ocağından aradılar aşım gelmiş pazartesi aç karnına gideceğim gel kan tahlilide yapalım tekrar dediler ne için yapacaklar acaba tekrar kan sayımına mı bakacaklar ki anlamadım

cnm bana da öyle dediler, sbh aç gel dediler. açlık kan şekeri falan bakıyolarmış bide t3 t4 tsh falan.. onlara bakıcaklarmış aşı günü..

Selam kizlar...

Uzun zaman oldu, giremedim.. Nasilsiniz bakalim..? Hamilelikler nasil gidiyor.. ? Bebeklerimiz iyilermi ? :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada Gökce'cigim dün güzel haberi aldik, Kücük bir kiz yoldaymis :KK16: .. Roza'mizi listeye eklemeyi unutmayalim :nazar:
Miran ismini listeden silebilirsin canim..

Herkese kucak dolusu öpücükler :KK54::KK54:

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetDüşünülen
Bebiş İsmi
Annenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN

shuku

nes17

pampam34

LIPAKA

zelda2010

emrhan_seda

shcne

ankara41

abiley01

fmfm

nuran77

goks

selenyum16

sunbal

purmelal

eymen_berat

karakedi85

mutlubirisi

redbox
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

26

30

28

29

31

27

29

24

27

33

35

28

?

27

26

29

28

24

28
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013

04.08.2013

14.08.2013

18.08.2013

10.08.2013

31.08.2013

30.08.2013

08.08.2013

08.08.2013

05.08.2013

11.08.2013

11.08.2013

30.08.2013

22.08.2013

15.08.2013

09.08.2013

09.08.2013

11.08.2013

30.08.2013
Erkek/Erkek

Kız

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Erkek

Erkek, Erkek

Kız

Kız

Kız

Kız

Kız

Erkek

Kız

Erkek

Erkek

Kız/Kız

Kız

Kız

Erkek

Erkek

Erkek/Erkek

Erkek

?

Sarp-Araz

Roza

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp

Yiğit-Yağız

?

Ecrin

?

Nefes-Asya

?

Tanem

?

?

?
Eymen Miraç

??

?

?

Ahmet

Umut

Semih Melih
Muhammed

?

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Üçüncü

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

??

İlk

İlk

İlk

Selam kizlar...

Uzun zaman oldu, giremedim.. Nasilsiniz bakalim..? Hamilelikler nasil gidiyor.. ? Bebeklerimiz iyilermi ? :emir_bebek::emir_bebek:

Bu arada Gökce'cigim dün güzel haberi aldik, Kücük bir kiz yoldaymis :KK16: .. Roza'mizi listeye eklemeyi unutmayalim :nazar:
Miran ismini listeden silebilirsin canim..

Herkese kucak dolusu öpücükler :KK54::KK54:

canım çok sevindim. Minik kızın bol bol mutluluk versin sana :)

Kizlar dün doktorda bebegimin agirligini söylediler.. 352 gr.. (21.'ci haftadayim)

Sizinkiler ne kadar oldu? :44:

Sevgili arkadaşlarım malum sabah çıkarken acele şekilde yazdım.Şimdi size başıma gelenleri anlatacağım...
Ben rastgale devlet hastanesinden randevu alıp gittim.Fakat gebeliğimin başında evimin yakınında olan bu devlet hastanesine kayıt açtırmıştım.Belli bir haftaya kadar kayıt açtırmayınca öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidemiyormuşuz devlet hastanelerine...
Neyse hekimin dediği ilk şey sen bu zamana kadar nerdeydin oldu.Ben de takibimi özel hastanede yaptırdığımı ücreti fazla olan testler için devlet hastanesini tercih ettiğimi belirttim.
Yaklaşık 22 haftalık oldu ve ayrıntılı ultrason için geldiğimi söyledim.Bir de son günlerde usg cihazının tutulduğu yerlerde sancı şeklinde ağrım olduğunu,bu ağrıların sürekli değil fakat kısa kısa olduğunu belirttim.İç çamaşırımda akıntı şeklinde değil de bildiğimiz musluktan akan su gibi ıslak olduğunu söyledim.Neyse herhangi bir yorum yapmadan muayeneye geçtik.Muayene sırasında oğlumun kalp atışlarını dinletti.Aminos sıvısının yeterli olduğunu söyledi.Herhangi bir açılma yok dedi ve elime ultrason kağıdını verip ultrasondan gün almam gerektiğini belirtti.Ultrasonda çalışan arkadaşımın sayesinde hemen muayeneye alındım.Radyoloğun baktığı incelemede bebeğin gayet iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyledi.
Sonuç kağıdıma geldiğimde:TETKİK ADI:OBSTETRİK US
Bebeğin haftasıyla uyumlu
Amniyon sıvısı yeterli
Plesenta korpus arka duvar yerleşimli grade 1
Prezentasyon makat
Fetal anomali olarak ise Gros fetal anomali saptanmadığı yazıyor.
Bu sonuç kağıdını alır almaz tekrar doktorun yanına çıktım.Sonuçlar gayet iyi dedi.Peki iç çamaşırımdaki sıvı ne olabilir dediğimde diğer odaya geçelim alttan muayene edeyim birde dedi.Ben kabul etmedim.Vajinadan muayene olacaksam da gebeliğimi takip eden doktor muayene etsin dedim.
Peki sancılarımın sebebi nedir hocam dediğimde o sancıların kramp şeklinde mi dedi
Hayır dedim
Hani böyle bacağına kramp girer ya o şekilde mi dedi
Hayır dedim
Hani bazen bir şey saplanmış gibi olur sanki kramp girer gibi dedi öyle mi dedi
Artık beni anlamadığını düşünüp madem bu kadar ısrar oldu öyledir evet tam tarif ettiğiniz gibi dedim.
Tamam o zaman öyleyse magnezyum eksikliği var ilaç veriyim geçer dedi :) Verdiği e-reçeteyi almadım bile :)))
Ben gelecek hafta özel hastanedeki kontrole gideceğim.Muhtemelen bu ayrıntılı ultrason kağıdı kendi doktorumu tatmin etmeyecek.Sanırım ayrıntılının da çeşitleri oluyor.Benim sizler gibi iç organlarını orasını burasını görme şansım olmadı.Sanırım bana yapılan çok basit bir şeydi.Haftaya gittiğimde artık doya doya görür cdsini bile alırım.
Birde tek temennim Allah özele gidemeyip de devletteki kötü doktorların çilesini çekmek zorunda olan bütün hamile kaderdaş arkadaşlarıma yardım etsin.Birdaha mı tövbe :)

Sevgili arkadaşlarım malum sabah çıkarken acele şekilde yazdım.Şimdi size başıma gelenleri anlatacağım...
Ben rastgale devlet hastanesinden randevu alıp gittim.Fakat gebeliğimin başında evimin yakınında olan bu devlet hastanesine kayıt açtırmıştım.Belli bir haftaya kadar kayıt açtırmayınca öyle elimizi kolumuzu sallaya sallaya gidemiyormuşuz devlet hastanelerine...
Neyse hekimin dediği ilk şey sen bu zamana kadar nerdeydin oldu.Ben de takibimi özel hastanede yaptırdığımı ücreti fazla olan testler için devlet hastanesini tercih ettiğimi belirttim.
Yaklaşık 22 haftalık oldu ve ayrıntılı ultrason için geldiğimi söyledim.Bir de son günlerde usg cihazının tutulduğu yerlerde sancı şeklinde ağrım olduğunu,bu ağrıların sürekli değil fakat kısa kısa olduğunu belirttim.İç çamaşırımda akıntı şeklinde değil de bildiğimiz musluktan akan su gibi ıslak olduğunu söyledim.Neyse herhangi bir yorum yapmadan muayeneye geçtik.Muayene sırasında oğlumun kalp atışlarını dinletti.Aminos sıvısının yeterli olduğunu söyledi.Herhangi bir açılma yok dedi ve elime ultrason kağıdını verip ultrasondan gün almam gerektiğini belirtti.Ultrasonda çalışan arkadaşımın sayesinde hemen muayeneye alındım.Radyoloğun baktığı incelemede bebeğin gayet iyi olduğunu herhangi bir sağlık sorunu olmadığını söyledi.
Amniyon sıvısı yeterli
Prezentasyon makat
Bu sonuç kağıdını alır almaz tekrar doktorun yanına çıktım.Sonuçlar gayet iyi dedi.Peki iç çamaşırımdaki sıvı ne olabilir dediğimde diğer odaya geçelim alttan muayene edeyim birde dedi.Ben kabul etmedim.Vajinadan muayene olacaksam da gebeliğimi takip eden doktor muayene etsin dedim.
Peki sancılarımın sebebi nedir hocam dediğimde o sancıların kramp şeklinde mi dedi
Hayır dedim
Hayır dedim
Artık beni anlamadığını düşünüp madem bu kadar ısrar oldu öyledir evet tam tarif ettiğiniz gibi dedim.
Tamam o zaman öyleyse magnezyum eksikliği var ilaç veriyim geçer dedi :) Verdiği e-reçeteyi almadım bile :)))
Ben gelecek hafta özel hastanedeki kontrole gideceğim.Muhtemelen bu ayrıntılı ultrason kağıdı kendi doktorumu tatmin etmeyecek.Sanırım ayrıntılının da çeşitleri oluyor.Benim sizler gibi iç organlarını orasını burasını görme şansım olmadı.Sanırım bana yapılan çok basit bir şeydi.Haftaya gittiğimde artık doya doya görür cdsini bile alırım.
Birde tek temennim Allah özele gidemeyip de devletteki kötü doktorların çilesini çekmek zorunda olan bütün hamile kaderdaş arkadaşlarıma yardım etsin.Birdaha mı tövbe :)

senin bu devletteki iyi bile davranmış biz doğuda tek kadın doğumcuya mahkumuz bana sadece kalbi atıyor hareket ediyor hadi kalk diyor. dört gözle tayinimizin çıkmasını gittiğimiz günü görmeyi bekliyorum memleketimde doğum yapacağım anlalştığım doktorum harikaydı yaaa ondan sonrası yalan gördüklerim doktor değil diyorum:KK49:

Iyi geceler arkadaslar hepinize tek tek guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Mevlam kutsal topraklara gitmek isteyen herkese nssip etsin.Buyuk oglanin kazasi, hamilelik ,rahim agzi kanseri durumubeni cok yipratti maneviyata cok ihtiyacim var insallah sag salim gider doneriz

kizlar gunaydin guzel haftasonu gecirin calusanlar dinlensin bol bol benim gibi evde oturanlarda yuruyus yapsin qzicik :-) optum sizleri

Amin canim.. Allah herkese hayirli evlatlar nasip etsin..

Benim karnim son iki haftadir baya bi buyudu..
Seni dusundum gecen, baya bi karnin buyumustur senin demi..

Sorma büyümek ne kelime ikiye katladım valla. Artık zorlanmaya başladım. Ama oğluşlarımın adım adım büyüdüğünü görmek herşeye değer. Yirim onları :)

Amniyon sıvısı yeterli
Prezentasyon makat
Hayır dedim
Hayır dedim

Canım yaaa siz ne kadar sabırlısınız doktorlara karşı. Ben valla çileden çıkınca tutamıyorum çenemi. Adam sen beyin krampı mı geçiriyorsun der çıldırırdım valla. Gerçekten Allah devlet hastanelerine düşürmesin. Yani onun magnezyum vereceği varmış da bahane arıyormuş bence. Aman özeldeki doktoruna görünmeden birşey yapma.

kızlar günaydın eşimin teyzesi vefat etmiş allah rahmet eylesin dün akşam okumaya gelenlere ikramlık yaptım 3 çeşit çok ayakta kaldım galiba belim resmen kopuyor

Iyi geceler arkadaslar hepinize tek tek guzel dilekleriniz icin tesekkur ederim. Mevlam kutsal topraklara gitmek isteyen herkese nssip etsin.Buyuk oglanin kazasi, hamilelik ,rahim agzi kanseri durumubeni cok yipratti maneviyata cok ihtiyacim var insallah sag salim gider doneriz

amin canım, ALLAH sabır ve sağlık versin inşallah.. bizlere de dua etmeyi unutmayın teyzesi olurmu:)

X