Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb.nasılsınız?benim bugün çok başım ağrıyor.
sanırım migrenim yavaş yavaş gelecek...
tekrardan geçmiş olsun gökçe bu doktorların bazıları manyak zaten. bazıları öyle umarsız ve duyarsız ki senin ne anlattığını duyuyor sadece dinlemiyor. sıcak suya kendi otursun deli midir nedir çok sıcak duş bile almayın diyorlar aylar ilerledikçe o da sağolsun suda doğum yaptıracakmış seni. benim acilde gittiğimde bana bakıp hamile misin dedi evet dedim 39 derece ateşle ben sorumluluk almam git eve duş al deyip yolladı beni eşim gitti bir sürü kavga etti doktorla hemde iki kere gittik acile düşün tek yaptığı oradakilerle kahkaha atmak. hepsi bir değil harika doktorlarda gördüm ama bazılarının niye doktor olduğunu hala anlamış değilim
Sen nasıl oldun?
canııım çok geçmiş olsun çok acil şifalar inş. maydanoz suyu iyi gelir yazıyor internette sıcak küvete oturmak falanda iyi geliyor diyenler olmuş ama tam bilmiyorum ne iyi gelirbende senin gibiyim eşimin canı acısa çok kötü oluyorum. mesaneye hazır inmişken ağrı kesici içmesin bari sancıyla düşürebilir o zaman. geçmiş olsun tekrardan
Kizlar buraya nasil resim yukleyebilirim ?
E- bebek var nette onada bakın çok güzel şeyler var. Bide ben hastamı olucam ne burnum bi garip boğazım yanıyo gözüm yanıyo vücudum da bir halsizlik ay napcam. Bizim adam gripti o kadar da yanaşmadı adamcağızım ama geçti galiba
hemen önlem al canım 1 kaşık bal yarım limonun suyu bardağın kalan kısmınıda ılık su ilave edip içeceksin bana doktorum önerdi bu içtiğimiz toz ilaçlar varya onun doğalı oluyormuş anladığın anda buna başla dedi dene bakalım sende bana iyi geldi
Canım üst köşeden Kullanıcı Kontrol Paneline gir. Sol lköşede Profilim kısmı var. Orada Profil Fotoğrafını Değiştir e gir. Değiştir ve kaydet. O kadar :)
herkese merhaba,
bu şikayetlerimizin ortak olması beni rahatlatıyor. ilk olduğundan neler yaşayacağım ne ne anlama gelir arastırarak öğreniyorum mecbur. her kafadan bi ses çıkıyor. insan sasırıyor.
bi sorum var alakasız olacak. ben profil ismimi değiştirmek istiyorum. nasıl yapılıyor bilen varmı?
kızlar yaa şu göğüslerimi koparıp atasım geliyor bugün. kaşıntısından artık acı vermeye başladı.
bu kaşıntı böyle devam edecekse nasıl dayanıcam bilmiyorum
sizde de var mı böyle şikayetler?
Bebeğimin hareketlerini dünden itibaren hissediyorum bugün emin oldum :).Ama tahmin ettiğim gibi bişey değil sanırım kücük olduğundan. Bana çok yumuşak geldi pıt pıt şeklinde yumuşak dokunuşlar. sanırım kasları o kadar kuvvetli olmadığından sanırım... İnsan böle daha belirgin tekme vs beklediğinden çok tatlı pıtlar olunca ayyy diyosun :)) Bide hangi tarafta olduğunu anlayabiliyorum karnıma dokunmadan bi sağımda bi solumda fakat sağa gecince kramp gibi bi ağrı oluyo neden anlamadım önemli bişi değildir umarım. Erkenmi hissettim bilmiyorum ama benim ilk hissettiğim gibi bişey değil bariz onu hissediyorum.Güzel bişey hissedemeyen arkadaşlar yakındır sizde hissediceksiniz..
Gunaydın hareket ettiğinde ben direk karnıma bakıyorum :) şaşkın şaşkın çook seviniyorum hareketleri hissedince