Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

ooy kıyamam canım benim ya, ben 3,5 yılda çatladım sen okadar nasıl dayandın be anam.. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. kız olursa ne düşünüyorsun isim? ben kız olursa ecrin istiyorum, ilk kız olabilir demişti ya erkek ismi düşünmedim bile hiç:) bu hafta içi başka bir dr.a gidiceğim. net birşeyler söylesin artık ya:18:

Kız olursa ismi hazır ''CANSIN'' daaa erkek olursa ''SARP'' ismini çok severim eskiden beri ama isim anlamı etkilermiş bebeği o yüzden SARP tan soğudum anlam itiberiyle ama kulağıma ondan başkada hoş gelen isim olmadı...Çıkması ve geçilmesi güç anlamında Sarp..Şöyle düşünüyorum bazende...bu zamana kadar güç zamanları başardıkkk hayatı boyunca başına gelmez bir daha diyorummm :KK1::KK1::KK1:

kızlarrrr meraba hepinize.. öncelikle sağlık sorunu olanlara çok geçmiş olsun bayadır yoktum okumaya çalıştım sayfaları ama hızlı hızlı geçmek zorunda kaldım çok fazla biriktiği için:) buarada benim miniş bacaklarını açmadığı için kız olabilir demişti doktor.15 gün sonra gel demişti ama ben ankaradan ailem geldi diye hemde bir muayene parası ile 2 kez gideyim diye dayanamadım 10 gün sonra gittim. 10 günde bir doluyor muayene süresi. ablamla birlikte gittik bu kez doktora. ilk tepki doktordan; aaaaaaa ben seni daha yeni görmüştüm... oysaki 5 gün sonrasına çağırmıştı zaten:KK70: bu gittiğimde iki bacağıda açıktı ve arada bir çıkıntı vardı. pipisi:26: ablam ve ben görür görmez aaaaa erkek dedik. doktor hemen çıkıntısı var evet erkeğe benziyor dedi ve iki üç gün sonra gel kesinleştirelim dedi. benim içime kurt düştü oysaki çok net görmüştüm ablamda kızıyor bana sırf para almak için yapııyo diye.. buarada 3lü test yapmıycakmış 2li güzel çıktığı için..

Canım bak sana bir görüntü göndereceğimmm. Benim velet geçen gittiğimde açmış bacaklarını bak bakalım benziyor mu? Dötü dönük oğluşum benim. Yani göstermek istemezdim ama ayıp olmasın diye en son gittiğimde bunu verdi doktor :) $1.jpg

Offf cnm ya nedir bu başına gelenlerrr...İshal olduğunuda söyleseydin dr.a tam tersi olması gerekmiyormu...
Etmezmiyiz dualarımız seninle inşalah birşey çıkmaz ve normaldir bu kan...aynı burundan bu zamanlarda gelmesi gibi...
Kendine dikkat et cnm....

Teşekkür ederim canım. Bu sıralar o kadar çok ilaç kullandım ki mutlaka yan etkileriyle alakalı. Bakalım yarın ne diyecekler.

arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatoloğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatoloğa gidip detaylı ultrasona girecek ya da giden arkadaşlar hangi haftadayapacaksınız /yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................

Slm canım sende bizdensin bende ikiz hamileyim ve 2side erkek:) 2 li test zamanında 2 doktora gittim Memorial ve Floriance nigtingale.memorialdeki kan testi yapmadı ultrasonla muayene etti ve onların sonucuna göre sonuç iyi çıktı. Diğer hastsnedeki doktorum da ultrasonla muayene etti ölçtü falan o kcn testi yaptı ve ikiz gebelikte sonuç net çıkmaz pahalı bir test değil yapalım dedi yaptık şükür onlar da bir sıkıntı yok. Geçen cuma gittim son kontrole ayın 14 üne detaylı ultrason verdi. Yani 18.ci haftam oluyor. Bakalım inşallah bir sıkıntı çıkmaz hepimizin , sağlıkla alalım kucaklarımıza inşallah..

Kız olursa ismi hazır ''CANSIN'' daaa erkek olursa ''SARP'' ismini çok severim eskiden beri ama isim anlamı etkilermiş bebeği o yüzden SARP tan soğudum anlam itiberiyle ama kulağıma ondan başkada hoş gelen isim olmadı...Çıkması ve geçilmesi güç anlamında Sarp..Şöyle düşünüyorum bazende...bu zamana kadar güç zamanları başardıkkk hayatı boyunca başına gelmez bir daha diyorummm :KK1::KK1::KK1:

Canııımm Sarp'ın bir anlamı daha varmış. Sert erkek :)

İsimYaşTahminidoğumTarihiCinsiyetBebiş İsmiAnnenin Kaçıncı Bebeği
Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl
30

28

30

23

27

28

30

29

26
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

Canııımm Sarp'ın bir anlamı daha varmış. Sert erkek :)

SARPın üstüne çıkacak kadar sevdiğim hiç bir isim olmadı bu zamana kadar ama ilk aklıma gelen de sarpa sarmak falan oluyor...
İyi düşünelim iyi olsunnn Serttt...Çetin ceviz...Dik olsunlarrr :))
Zevklerimiz aynı gibi seninle aklına gelen başka isimler olursa paylaş benimle cnm....Eşimde...BORA...ARIN ve UTKU diyor ama o da emin değil...

Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl
30

28

30

23

27

28

30

29

26
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

CAN_SIN 38 01.08.2013 Erkek Sarp İlk
Aslında en son gittiğimde 26 Temmuz oldu ama ben sevdim 1 Ağustosu :)

Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl

CAN_SIN
30

28

30

23

27

28

30

29

26

38

07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013

01.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

?

Erkek

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül

?

Sarp
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

kızlar ya acaba sizler hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ben 16. haftanın içindeyim ve hala ara ara bulantılarım oluyor bazen gerçektende çok rahatsız edici olabiliyor sizlerde de var mı böyle bir durum ya da ne durumdasınız ?

kızlar ya acaba sizler hamileliğinizin kaçıncı haftasındasınız ben 16. haftanın içindeyim ve hala ara ara bulantılarım oluyor bazen gerçektende çok rahatsız edici olabiliyor sizlerde de var mı böyle bir durum ya da ne durumdasınız ?

Devam edebilirmiş canım.. Ara ara arkadaşlarımızdan bazıları hala yaşıyor o bulantıları. Azalır ama merak etme..

Oy oy alışverişler de başlamış maşallah çok tatlılar ben daha başlamadım ama başlasam iyi olcak sanırım. Canım yazını okudum bende de kabızlık var ve zorlandığım için benden de kan geliyor gitmedim doktorada hep değil ama zorladığım da geliyor ilk başta çok korkmuştum kanı görünce eyvah dedim bişey oldu diye sonra anladım nerden geldiğini. Sen gittin mi doktora ne dediler? Canım yaş 30 erkek bebişler biliyorsun ilk hamilelik. Ama isim daha netleşmedi düşünüyoruZ netleşince söylerim.

Gokce82

Kace

Anet

yasamayiseviyorum

smlttle

armena

zeyeybar

çiçekdemeti

kzmrl
30

28

30

23

27

28

30

29

26
07.08.2013

12.08.2013

13.08.2013

24.08.2013

20.08.2013

03.08.2013

08.08.2013

13.08.2013

28.08.2013
Erkek/Erkek

?

Erkek

?

Erkek

Erkek

Erkek

Kız

Sarp-Araz

Roza/Miran

Aksel

Mete Han-
Belinay

?

?

Mert-Hasan

Eylül
İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

İlk

pampam34 28 18.08.2013 ? ? ilk

Canım bak sana bir görüntü göndereceğimmm. Benim velet geçen gittiğimde açmış bacaklarını bak bakalım benziyor mu? Dötü dönük oğluşum benim. Yani göstermek istemezdim ama ayıp olmasın diye en son gittiğimde bunu verdi doktor :) Eki Görüntüle 647684

evet gökçe aynı pozisyondaydı. bu şekildeydi görüntü. 2 bacağı arasında çok net değil mi? ablamla biz görür görmez anladık erkek dedik. dr. bana erkek olabilir dedi geçti ya. varmı böle bişey.. ama adı batasıca dr. işte ne için yaptıysa yaptı kurt düşürdü içime. birdaha gitmiycem ona zaten

canım sbh bulantılarım oluyordu benim çok nadir akşam.. 3 ay bitince rahatlamıştım ama 1 haftadır falan hafiften yokluyor ara ara.. olabilir merak etme bunu 9 ay boyu da yaşayabilirsin ara ara da.. hiç yaşanmayabilirsinde.. aynı annenin her gebeliği bile farklı geçiyorken, herkes bir olamaz bu gayet normal.. telaş yapma yani:KK49:

yakıyo senin kıyafetler haa.. bende minişiminkini öğrensemde bişeyler alsam dayanamıyorum yaaa.. bu hafta içi gitcem bi dr.a gene..

kızlar günaydın sabah sabah acilden geliyorum bizde bişey yok çok şükür ama eşim sanırım taş düşürüyor:KK43:

dualarınıza ihtiyacımız var çok üzgünüm ağlıyorum sabahtan beri

X