Ağustos 2013 Anne Adayları Buraya.... ::)))))))

bende bulantı yapmıyor. bu ilaçları ne kadar süre kullanacağız bilgisi olan varmı

ben hamilelik başından beri bulantı yaşayan biri olarak bıkmış durumdayım 1 2 haftadır iyiydim dün gece başladım ilk defa bu ilaca sanki bugün hafiften hissettiriyor yine bulantı psikolojik mi acaba korkuyorum yine o günlere döneceğim diye

Ya kızlar bu annem ve anneannem beni öldürecek. Canım inanılmaz çilek istedi kocamda almış sağolsun tam yıkadım yiyeceğim annem aradı konuşuyoruz dedim böyle böyle bana aynen tepki şu. Kızım çok dikkatli ye, hiç biryerine bulaştırma, çilekli ellerinle hiç biryere dokunma. Neden anne bebekte leke olurmuş. Nar içinde aynı şeyi demişlerdi. Ya dedim tüm isteğim kursağımda kaldı. İnanmıyorum ama insan etkide kalıyor. Ya olursa öyle bir şey etkisi :)))) Şimdi yesemmi yemesemmi kararsız kaldı. Yoktur dimi öyle bişi :))))))))))))

banada söylüyorlar canım doğru galiba:) ama yerken biryerine dokunmayacakmışsın ellerini yıkadınmı bişey yokmuş korkma benide çilek nar ve ciğer konusunda çok uyardılar ciğer zaten sevmem ama çilek yedim dikkatli bir şekilde ellerimide yıkadım sonra

var var

Benim 10 yasima kadar bogazimin altinda kocaman kirmizi bi leke vardi..
Annem herzaman derdiki: ben sana hamileyken cilek/nar gibi bisey yedim ve o ellerle bogazinin alt kismini kasidigini söylerdi..

Galiba dogruluk payi var

Bende bir sürü nar yedim hamileligimin basinda..
Hic'te dikkat etmedim
Düsünsenize bebis bir sürü kirmizi lekelerle doguyormus

hurafemi bilmem ama birde gül var bunların içinde

Yaaaaaaaa amaaa yaaaaaa ( valla sinirim bozuldu. Hamileliğimin başından beri yediğim narların, çileklerin, ciğerlerin, kokladığım güllerin hesabını yapıyorum şuan bir yerime sürdümmü sürmedimmi diyeee. Allah korusun ya... Hurafe bence onlar... :)))

Kızlar ne varki her gün her saniye her daim yeni bir sorun çıkmasın. Büyük tuvaletimi yapmamış olmama rağmen makatımdan bir parça ve kan geldi. Bende basur da yok. Zaten gebeliğin başından beri bırakın kabızlık çekmeyi içtiğim ilaç yüzünden sürekli ishal gibiyim. Bana yine hastane yolları gözüktü. Nefret ettim artık her daim bir şikayetim olmasından. Ağrım yok sızım yok tam tadını çıkaracağım zaman hep bir aksilik çıkıyor. Dua edin ne olur kötü birşey çıkmasın.

bazı ilaçların prospektüsünde koyu renkli dışkı ve kanlı bir görünüm yazıyor canım hemen telaş yapma öyle bişrşey olabilir yeni bir ilaca başladın mı bu ferrum fort da renginden dolayı yapabiliyormuş öyle yazıyor

Insallah bisey yoktur canim yaaa.. :44:

Sen en iyisi bi okuttur kendini.. hani tuz falan okuyorlar yaa..

Etrafindakilerin nasil tipler olduklarini bilemiyecegim ama
hamileligin boyunca fazla insanlarla muhattap olma..

gökçeeeem bir arkadaşın dediği gibi bende sana kesinlikle nazar değdiğine inanmaya başladım güzel kadınsın vesselam canım benim hepimizde ayrı birşey çıktı bugünlerde günlerde bir toparlayamadık kendimizi. ben inan hamileliğin ne zor bir şey olduğunu şu üşütmeden sonra anladım resmen elim ayağım bağlandı ne ilaç içebildim ne başka birşey zencefil çayını içerken bile inan korktum birşey olur diye. sen iki kat daha zor yaşıyorsun ama doğduktan sonra bebiklerin iki kat daha mutlu olacaksın bizden. doktorunu ihmal etme git sor muhakkak bol bol su iç. benim kuzenimde basur var mesela elinde su şişesiyle dolaşıyor kız kabız olmamak için. hemoroid olmuş olabilir belki hamileyken bir çok kadında görülür diyor internet

Göbegi büyüyen arkadaslardan rica etsek, resim ekleyebilirmisiniz..?

Benim simdiden göbek baya büyüdü, saklamayamiyorum..

Başlamadım canım. Zaten vitamin kullandığım için rengi koyu geliyordu. Canım benim dışkı yokken sümüksü kanlı bir parça geliyor. Ben bugün tuvalete çıkmadım mesela ama iki kere parça geldi. Ay çok iğrenç anlattım sanırım

gökçe inşallah canını sıkacak bişey yoktur.herkesin ayrı ayrı sıkıntıları var
bende de zaten reflü ve mide yanması vardı bikaç haftadır tavan yaptı.
ne yesem midem ekşiyor
hele de poğaça,börek mahvediyor beni,

yok hayatım olur mu rahatsızlık bu sonuçta benim eşimde de basur var ameliyat bile oldu hatta içte de var memecikler dışarıda da yani belki içte olmuştur sende ama bir doktoruna danışsan daha iyi olur kulantan dolma bilgilerle hareket edemeyiz can taşıyoruz

canım sen sakın ihmal etme o zaman bunu git ilk fırsatta bir doktora iğrençlik değil ki ne yapalım hasta oluyoruz hastalığın iğrençliği olur mu hiç. bebişimizle bugün gökçe teyzesine dua ettik biz artık bebişleriyle hasta olmasın diyeee diğer teyzelerimizede unutmadık tabi

geçmiş olsun goks sen normalde de yeme zaten poğaça börek canımız istiyor ama doktor en son gittiğimde ekmek poğaça börek tatlı sadece tadımlık hatta hiç yemesen daha iyi bebeğe bir faydası yok demişti kilo onun dediği kadar aldım diye aferin aldık bebişimizle. birde hamur işleri mideyi çok yoruyor zaten sende önceden de varmış hamilelikte azıcık bir ihmale bakıyor ağrılar benim en son şişkinlik olduğunda anladım o mide ağrısının nasıl olduğunu Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…