- 12 Kasım 2011
- 1.204
- 0
Bugun 2 li test imiz vardi ve oradan geliyorum .. Ense kalinligi ust limiti 3 mm mis.Benim 2. 83 cıkti ve dr onu olcmek icin cok ugrasti 40 dk ya yakin iceride kaldik.. Benim ufaklik surekli zipliyordu oyuzden olcemedi en son biraz fazla , ust limite yakin dedi Burun kemigi falan iyiymis.diger organlar iyiymis.Birde kalbinde bir parlaklik var dedi.!den fazla olursa sıkıntıymis ama yinede down sendoromu icin kan tathlil sonuclarini bekleyelim dedi..
Kan tahlil sonuclari da 10 gun sonra cikacakmis.Onlarla birlite bakalim ve 17. hafta tekrar gel . Yine bir ihtimal gorurusek , kromozom testi ve amniyosentez testine bakalim dedi.Bende Dusuk ihtimali varmis onda dedigimde 1/200 oraninda dedi
Cok korkuyorummm buyudugune sevinemedim bile Ne olur yorum yapin .. Mİnigim iyidir di mi ?
canım hemen telaş yapma bu testler zaten kesin sonuç vermiyor ki olasılığa bakıyorlar ben doktoruma sormuştum madem neden yaptırıp bu kadar stres yaşıyoruz diye herkes amniyosentez yaptırmasın diye demişti elek gibi bu testler dedi eleniyor kalanlara yapılıyor dedi Allaha emanet bebeğin inşallah iyi sonuç alırsın için rahat eder ense kalınlığı tek başına bişey ifade etmiyor kimyasallarla birleştirip ayrıca bir sonuç çıkarıyorlar