Merhaba,
bende zaten bunu anlatmaya çalıştım anlamadılar,
bende iyi bir doktora gittim dediğiniz gibi anlayan fazla doktor yok bu hastalığı,
bu hastalık beyinde bitiyor bende diyet ve ilaçlarla iyileştim,
Antibiotik ve yanlış tedaviden 1 yıl yerlerde süründüm ama atlattım çok şükür. Allahım gerçekten düşmanımın başına vermesi kötü bir durum. doğru doktoru bulun arkadaşlar,
ben 1 ayda atlattım ama 1 yıl süründüm. en son gittiğim doktor çözdü Prof. Cüneyt Adayener,
ama eski doktorları geçiyorum gitmediğim prof. kalmadı. bu hastalık kadın doğumluk değil vakit kaybetmeyin arkadaşlar,
diyet çok önemli bu hastalıkta ben 1 ayda düzeldim dedim en son gittiğim doktorum diyet önerdi ve geçti,
Ekstre kaygı bozukluğu oldu bende algolojiye gittim ağrı kesici verdi, mesane yanmalarım geçti,
dünyalar benim oldu.
Bu hastalıkta ltf doğru doktor bulun. sizlere de hak veriyorum çare ve çözüm arıyorsunuz kime tutunacağınızı bilmiyorsunuz aynı şeyleri bende yaptım, ama takviyelerle zaman kaybetmeyin her denilene inanmayın tüm testlerinizi yaptırın BT den tutun kan tahlilleri kültür testi hormon testi ve aklıma gelmeyen tüm tahlilleri yaptırın. ben hepsini yaptırdım temizdi. kadın doğum sadece mantar varmı, miyon varmı kist varmı bunlara bakar bişey yok ise bosuna verilen antibiotiği kullanmayın ltf.
isteyen bana ulaşabilir konuşabiliriz,
özelden yazabilirsiniz,
Asya,
senin adına da çok sevindim...
bende senin gibi tedavi oldum.