• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnterstisyel sistit

Bende iki yıl oluyor evleneli bekarken de mantar enfeksiyon olurdu arada, ilaç verip yollarlardı ama geçmiyor bu her türlü enfeksiyon sanırım oraya yerleşmiş vaziyette şekerli beslenme stres çok tetikliyor ve akıntıdan kaynaklı ıslaklık iç ve dış kısma mantar üretiyor nemli ortam. Evlendim arada devam ediyor sarı yeşil akıntım hiç olmadı şükür ama. Koku oluyor malesef bezdim artık

Bende iki yıl oluyor evleneli bekarken de mantar enfeksiyon olurdu arada, ilaç verip yollarlardı ama geçmiyor bu her türlü enfeksiyon sanırım oraya yerleşmiş vaziyette şekerli beslenme stres çok tetikliyor ve akıntıdan kaynaklı ıslaklık iç ve dış kısma mantar üretiyor nemli ortam. Evlendim arada devam ediyor sarı yeşil akıntım hiç olmadı şükür ama. Koku oluyor malesef bezdim artık
gümüş suyu ve iyot araştırın

Canım sende idrarda Lökosit çıkıyor muydu? Bugün doktoruma gittim seninkisi İntersistiyel değil diyo öyle olsa Lökosit olmaz diyor. İki tane ilaç verdi ama ben sürekli idrara çıkıyorum bide karnımın yanları sızlıyor yani. Sana sormak istedim Lökosit çıkıyor muydu
Evet ilk zamanlar lökositim vardı benim doktorum enfeksiyon için ilaç verdi lökositim olmadı sonra hiç ama idrara çıkma hep devam etti

Mantar enfeksiyonları ilerlemişse bildiğim kadarıyla kronik hale geliyormuş geçmiş olsun

Benimde geçmeyen mide bulantım var idrar yolu enfeksiyonu oldum sonrasında hastane de yattım çünkü böbrekte az genişleme olmuştu şimdi yine antibiyotik verdiler ama hala mide bulantısı iştahsızlık halsizlik devam acaba bu şekilde birşey yaşayan oldumu
Ben yaşıyorum çözüm buldunuz mu acaba

Back