Ağrılı mesane sendromu/İnterstisyel sistit

Çok geçmiş olsun. Diyeti uzun süre yaparsanız mesane toparlıyor kendini, bol su, egzersiz ve diyet işe yarıyor. İlaçlarla birlikte tabiki.
Siz iyileştiniz mi lütfen yazabilir misiniz? İnşallah dediğiniz gibi iyileşirim kısa zamanda . Hangi ilacları kullanmaliiym bu arada tavsiyeniz var mıdır?

Merhaba öncelikle Evrendeki ilahi tüm enerjilerin bizim kalıcı şifa ve sağlığa hızlıca kavuşmamız için yardım etmesine niyet ediyorum amin. İnşallah kısa sürede bu sıkıntıdan hastalıktan kurtulurum amin ya vekil ya Allah.
Benim sıkıntım 1 ay başka bisey sebebiyle antibiyotik kullanmakla başladı sonra kısa sürede sistit oldum.mesane ağrısı . Idrarımı yapsam da tam boşalmama hissi.idrar yolunda yanma ve halsizlik. Antibiyotik geçirmedi. Idrar testimde pek sorun çıkmadı.Cranberry ve d mannoz kullandim pek fayda etmedi zaten cranberry koruma icin sadece d mannoz da e coli ve negatif gramlarda etkili. neyse D mannoz bende daha kotu yaptı vajinal mantarimi ve kasintimi artırdı bıraktım .sosyal hayatımda cok rahatsizim su ictigimde 1 saat uzanmazsam( su mesaneye dolana kadar) cok agrili idrar yapıyorum ve az geliyor idrar ve ardından halsizlik ve şişkinlik oluyor yani mesaneme idrar dolarken oturamıyorum basınç ve ağrıdan yürüyemiyorum bu sekilde olan var mı?Mesane kapasitemde azalma var 100 cc azaldı.asitli vs tuketmedigimde bi tık fayda etti . Karbonatli su iciyorum asitligi dengelesin diye ama yine de bu sekilde sürekli uzanmak ihtiyacı yoruyor beni çalısmak istiyorum ama bu şekilde nasıl olur Allahım şifa ver tez zamanda. Bu şekilde oturunca ayakta mesane agrisi artan var mı ? Bir de wAtsap grubuna ekleyebilir misiniz beni lütfen?
Merhaba nasıl oldunuz ? Kültürde üreme oldu mu sizde

Merhaba.Bende 4 yıl önce bu tanı kondu.Bütün saydığınız tetkik ve tedaviler yapıldı (ege üniversitesinde) biraz hafifler gibi oluyor ama geçmiyor malesef.En son geçen sene bir prof mesane içine ozon tedavisi uyguladı biraz rahatlattı fakat bir müddet sonra sıkıntılar tekrar başladı.Ne yapacağımı bende şaşırdım doktorlarda bunun kesin tedavisi yok diyorlar.En son fizyoterapistle pelvik taban egzersizleri yaptım oda biraz iyi geldi ama tamamen geçmiyor .Şu an çalışamıyorum uzun süre ayakta dolaşamıyorum spor yürüyüş yapamıyorum hepsi kısıtlandı,inşallah bir kesin bir tedavi çıkar dasosyal hayatımız normale döner
Herhangi bir sonuca ulasabildiniz mi merak ettim

Asellesa seninle tamamen ayni sikayetlerimiz mevcut. İdrar borusunun ust tarafinda bir sizi tam iki yildir.İdrar sonrasi sizi ayni sekilde artiyor. Lutfen cevap yazarmisiniz varmi bir gelisme
Merhaba bebimde aynısı oluyor bir çözüm bulabildiniz mi idrsrdan sonra orda bi sızı kalıyor sanki varmış gibi

beni de bu WhatsApp grubuna almanız mümkün mü? aslında telegram grubu kurulsa daha iyi olabilirdi. orada tel numaramızı gizleme şansımız da oluyor..

merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun demek istiyorum ve sabır diliyorum. Bu berbat hastalıkla tanıştığım günden beri hayatım bir kabustan öteye gidemedi. Bir sürü yollardan bir sürü süreçlerden geçtim. Bu hastalıkla ilgili ilginç tespitlerim oluştu. Gece gündüz araştırmaktan kafayı yedim çünkü. Bir whatsapp grubu mevcut mu? Eğer mevcutsa benide alabilir misiniz? Değilse lütfen kuralım birbirimize destek olalım. Sevgiler. Sağlıkla kalın

merhaba. Öncelikle herkese geçmiş olsun demek istiyorum ve sabır diliyorum. Bu berbat hastalıkla tanıştığım günden beri hayatım bir kabustan öteye gidemedi. Bir sürü yollardan bir sürü süreçlerden geçtim. Bu hastalıkla ilgili ilginç tespitlerim oluştu. Gece gündüz araştırmaktan kafayı yedim çünkü. Bir whatsapp grubu mevcut mu? Eğer mevcutsa benide alabilir misiniz? Değilse lütfen kuralım birbirimize destek olalım. Sevgiler. Sağlıkla kalın
Bana ulaşın

X