Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk sistoskopiyi yapan doktorum yakmamış kanatmış orayı. Bana tekrar başka doktor kamera ile baktı. Pamukçuklar var dedi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyorum haftada bir kere sadece. Eğer geçmezse yakacağını söyledi. Evet ağrılı mesane gibi gözüküyor dedi bana. İnşallah geçer ağrılarım hala var . Siz nasıl oldunuz?
Benim ilk sistoskopiyi yapan doktorum yakmamış kanatmış orayı. Bana tekrar başka doktor kamera ile baktı. Pamukçuklar var dedi. Şimdi mesaneme ilaç veriliyorum haftada bir kere sadece. Eğer geçmezse yakacağını söyledi. Evet ağrılı mesane gibi gözüküyor dedi bana. İnşallah geçer ağrılarım hala var . Siz nasıl oldunuz?
Yakınca kanıyor zaten benim de öyle oldu doktor girer girmez mesanemin kanadığını söyledi çok hassaslaşmış enfeksiyondan dolayı hatta sonda taktıkları zaman full kan akıyordu 1 gün boyunca bence normal.benim ki arada iyi Arada kötü tam bir düzelme olmadı
Sizin mesane içine ilaç vermediler mi acaba ? İnşallah iyi oluruz kaç aydır neler çekiyorum valla. Evet ilk sistoskopi sonrası bende de kan geldi sızlıyordu baya ikincisinde de yandım resmen
Sizin mesane içine ilaç vermediler mi acaba ? İnşallah iyi oluruz kaç aydır neler çekiyorum valla. Evet ilk sistoskopi sonrası bende de kan geldi sızlıyordu baya ikincisinde de yandım resmen
Anladım Allah şifa versin canım inşallah iyi oluruz. Çok zor bir hastalık kimse de anlamıyor. Ben asitli şeyler yememeye çalışıyorum zorda olsa sizde dikkat edin canım