Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Resmen kendimi gordum bazi seyler disinda.Ama benim eşim sagolsun beni ezdirmez anasina sadece anneme karsilik verme sorunun neyse bana anlat ben hallederim der. Ve nisanda gidecek insallah memleketine bende bir oh cekicem.

Bunun dışında bende cok cirkefimdir :) ama kocama çirkefligi yutturamayinca baska yollar denedim. Tabi ki timsah GÖZ-YA-ŞI ve mağdur olan benmisim gibi kırgın bir sekilde konusurum esimle asla sesimi yukseltmem oda dayanamaz zaten . Bide bu yolu denesen eşine karşı belki işe yarar. :)

anasının eteğine yapışsın o herif sen daha karakterli insanlara layıksın.kvalden ararsa oğlun "sktroll git dedi onu yapıyorum de.hayatta en nefret ettiğim insan tipi memnuniyetsiz yalancı insanları mutlu etmek için karısını zorlayan pislik koca.

Valla bende çok çirkeflik yapıyorum yaptığım halde böyle yapmasam kim bilir nasıl olur halim

benim eşimin annesi yok, ablası var. ilk evlendiğimizde sürekli ablasını arar sorardı , yoğurt yapacağımda bile ablamı ara sor derdi. ama asla sormadım ve her dediğinde de tepkimi koydum. kendi anneme ablama sorarım onlarda biliyor o kadar dedim. baktı olmayacak bıraktı.
şimdide benden bi yaş küçük görümceyle tartıştık dün, bana abimi benden uzaklaştıramazsın, duracağın yeri bil dedi. sen bil asıl duracağın yeri, o benim eşim dedim. ayrıca ne kadar salakaça bir düşüncen var kimseyi kardeşinden uzaklaştırma gibi bi düşüncem yok dedim. hala sinirimi atamadım yalnız.

senin eşin aşırı ileri gitmiş. knedini saydır git dediyse git ve bekle, geri adım atacak mı bak. geri adım atar muhakkak.. sonra şartlarını sırala.

Yahu baba evinde rahat mı batıyor,cocuk yaşta koca-kayinvalide derdi çekip ömrünüzü çürütüyorsunuz böyle.Bu adamın neyini sevdin Allahaşkina ? Sevgi,saygi,anlayis,hosgoru,empati,akil,fikir,kültür hiç bir şey yok.
Güzel kardeşim neyden çekiniyorsun,neyi bekliyorsun gitmek için,adamin seni yaka paça atmasını mi ? Elalem ne der diye mi endişe ediyorsun,annem babam uzulur diye mi dusunuyorsun,nedir seni hala orda tutan ? Ağzına edip sonra uyurken sarılması mi ?

eşin çok şımarık davranıyor ailen nerede gelsin seni götürsünler haddini bildirsinler

Burdaki konulari okuyunca eşimin kıymetini anlıyorum
Ailenize götürmüyorsa aileniz size gelsin
Eger yapabiliyorsaniz her ise koşturmayın evinizin işini ihmal etmeyin ama fazlasi içinde çırpınmayın
Annesini ve ablasini eşine sikayet edip onlar in hakkinda konuşmaktan vazgecin bu gercekten ise yarıyor)
Yada boşanın
Ama cocuk yapmayin bir süre bosanmayacaksaniz

Cok fenasin:))

ya günahlarını almak istemem ama sanki annesiyle bir olup seni çekiştiriyorlar. sürekli eksiksin demesi normla değil çünkü. kesinlikle gitmelisin. 4 ayda sana bunu diyen adam ileride daha da fazlasını der. sen annesiyle bile birlikte oturmayı kabul ettiğin içn diyorlardır ki çok aşık, ağzından burnundan getirsek ses edemez. zira aynı evin içne geçmek pek akıl karı değil. öğretmen bir babanın böyle geri bir teklifi kabul etmesi de ilginç olmuş.
benim kaynım 9 kardeşten en son evlenen. kayınpeder-kayınvalide herşeyi ona vermiş durumda şimdilik. birlikte oturacaklardı evlenince. üstelik kp-kv yaşlılar ve sessizler. neyse , n'oldu birlikte oturmadılar. kv istemedi en başta. yanyana evleri . çünkü ev üstüne ev olmaz yani, olmamalı da.
bence zaman kaybetmeden dizini dövmeden git sen.

kocan seni kendine yatak arkadaşı, anasına hizmetçi almış.
ya boşa, ya katlan.

Aynen öyle beni çok sevdiğini söylüyor ama sevgi böyle mi olur
evet seni öyle çok seviyor ki seni sürekli eziyor, eleştiriyor, aşağılıyor.
annesi ve kız kardeşinden nefret ettiği için onları el üstünde tutuyor.

hep aşktan bunlar

Canim ya bi daha mi geleceksin dunyaya.
Cok mu aradin bu kalasi bilemedim ama yol yakinken yol ver gitsin anasinin pasasina

Gitmeyi düşündüm ama kurmak çok zor dağıtmak ise çok kolay severek olunca da insan bir kere daha düşünüyor
Ben ortada kurulmus birsey gormedim sahsen. Esin kendine es degil annesine hizmetci olarak secmis seni. Benim kocam bana kadinlik yapamiyorsun dicek bi de sittir ol git dicek 1 dk durmam yaninda. Biz de severek evlendik ama sittir olur giderim yani boyle birsey yasasam

Sonuna kadar okuyamadım.Ama şunu söyleyebilirim sana daha 4 aylık evlilikte bu ne problemler böyle yaa.Kocan tek erkek çocuk anasının kocası yok diye aynı evde oturmak zorunluluğu nedir.Böyle bir bildirgemi var.Oğlan anaları kocaları ölünce gelinler tarafından aynı evde yaşamaya,gelinlerden hizmet görmeye mecburdur diye bi şartname mi var.4 aylık evlilikte sen eksiksin sen şöylesin diyen kocayla seni o eve mahkum eden olay ne.Nedir bu çile.Bu hayat geçer mi ya.

Reactions: anu
Sen zaten en başında birlikte oturmayı kabul ederek hata etmişsin. En iyi insan da olsa olmuyo birlikte. Seni hizmetci olarak görüyo eşin. Seven insan o cümleleri kuramaz, sevdiğini o denli kiramaz. Ne demek kardeşim kadınlık yapıyo , ne kadar iğrenç bi üslup bu ? Sen hala neyini seviyosun ya da neyini sevdin hep böyle miydi ? Bi de ..... git diyo sen hala o evde duruyosun. Bırak , çık git ailenin yanına. O adam değişmez. Çocuğun yokken kaç kurtar kendini. Yarın birgün başka başka dertlerle yazarsın buraya yoksa. Şiddette başlar bu derece saygısızsa eşin. Kurtar kendini kölelikten. Ailenle arana mesafe koymaya çalışıyo , bi tarifin bile lafını yapıyo. Ayy hasta ederler valla seni üzüntüden , o zaman onlar bakar mı acaba sana.

bir de senin kadınlığını eleştirip küfreden adamın olmayan sevgisine mi, bu kadar şeye rağmen "kocişim aşkım" diye ağlayan aklına mı kızayım bilemedim.

kendi anası bacısı bir araya gelir sorun yok. ama senin kendi aileni unutmanı istiyor.

kocan neredeyse senin aşkından ölecek yahu. ne kadar sevgi dolu davranışlar bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…