Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Keşke aklını kullansan da s.tr ol git diyen adama cevaben evden gitsen. .
Annene babana bilr göndermeyen, Kadınlık yapmıyosun diyen, seni eşi gibi görmeyen bu adamı bırakıp gideceksin.
Ve istediğin şartları sağlamadıkça da dönmeyeceksin.
Yapabilir misin bunu?
Keşke yapsan. .
Yuvanı yık demiyorum hadi ama bi rest çek, bi sürt bakalım burnunu , dik ol sağlam ol bakalım ne yapacak .

Reactions: anu
sonuna kadar okuyamadım ama uzuldum halınıze
eşiniz sizi annesıne hızmetcı mı almıs
ne demek kardesım kadınlık yapıyor ya da sen eksiksin,
hiç eş gbi değil kocanız.

sen bu eve geldin bize geldin bize yakin olacaksin ne demek ya Allahım satın alıyorlar sanki insanı. ben okudukça çıldırdım valla sen nasıl dayaniyorsun bilemiyorum. bir de ailendem uzaklaştırmaya çalışıyor gibi bence bi gozdagi vermen gerek ben olsam toplarim esyalarimi bir sure giderim babamin evine akillanana yalvarana kadar da donmem. sen hic ses cikarmayip sadece agladikca daha cok ezileceksin soylim.

Seni diğer konularından hatırlıyorum, ısrarla çocuk istediğini söylüyorsun yapma sakın yazık günah... bu evlilik oturmadan çocuk düşünme.
Seni bu şekilde hor gören adama yokluğunu göster pişman olsun. Annenler e git bir süre, yumuşama. Bi tersten görsün dünyayı hadsiz. Anasının koynuna girsin, ev işleri tepesine binsin görsün. Kıymetini bilmezsen, kıymetini bildirmezsen ömür boyu ezerler.daha yaşın 21 bu eziyeti çektirtmezler sana.
Kadınlık dersi vermeyi biliyormuş kocan evin kadınlığını yapsınlar bir hafta bakalım nolacak. Sen üzülme onlar kepaze olsun bi hafta.

Ya gercekten evlenmeden anasinin yuzune bakmazken evlenince ana kuzusu olup esinden cok annesiyle vakit geciren ve esini de zorlayan adamlari anlamiyorum. Bunun bir psikolojik aciklamasi susu busu var mi acaba ?

Neresinden tutsan elinde kalır bu adam: seni eziyor, kullanıyor, hakkını teslim etmiyor, anlamıyor, eleştiriyor, mutluluğunu düşünmüyor, ailene değer vermiyor. bencil, kaba, ben merkezli ya da haa anası merkezli, sana resmen yaşam hakkı tanımıyor. sakııııııınnn çocuk yapma yaparsan bazı şeyleri hakettiğini düşünücem. kendi değerini bil dik dur saygı duy kendine

Allah islah etsin...icinde merhamet yok senin eşinin sözde seni sewiyor.anaci eş cok zor bilirim ya kendi kendini bitirirsin aka ej iyisi cocuk olmadan boşan

Tam ana köpeği. Annem yalnız kalır da tam bir bahane seninkilerle görüşmek istemiyor.

çok mu küçüksünüz

11 sayfada yazmışlardır her halde arkadaşlar bir çok şeyi de

o öğretmen olan babana aferin demek için yazıyorum ben

bu devirde yemek pişirmeyi dahi bilmeyen kızını kv ile aynı evde kalmasını kabul ederek evlendirdiği için

ben de evlendiğimde yemek pişirmeyi bilmiyordum ama çalışıyor ve kendi hayatımı yönetiyordum

kv ile yaşamayacağım açıktı gerektiği zaman yemek öğrendim gerekince de parama gücüm yeter deyip hazır aldım

Gidebildiğin mi sen ne yaptın bu durum karşısında

Defolsun gitsin gerizekalı , hizmetçimi tutmuş seni .
Ne demek kendi ailenden uzaklaş bizim aileye yakın ol sen kimsin ya
Sanane yani istediğim kişiye sorarım anne benim abla benim , ben senin annenden tarif almak zorundamıyım tövbe yarabbim yaa

bu arada fizik tedavideki kv yi arayıp yemek tarifi alacakmışsın

şaka mı bu deseydin

tedaviyi bırakıp kadın tarif mi verecek

eşin denilen çocuğun da büyümek için bir kaç fırın ekmek yemesi lazım

Fizik tedavide derken yatılı yani 1 haftadır yatıyor vakti olur ya tarif vermeye ondan öyle boş konuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…