- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
- Konu Sahibi Mimozaacicegi
Şoklardayımmm valla ozamanseverek olmuş. yılın aşık çifti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şoklardayımmm valla ozamanseverek olmuş. yılın aşık çifti.
Neden bu kadar agresifsiniz merak ediyorum evet kafa yapısı size uymuyor olabilir ama bu kadar nefret edercesine söylem neden ?severek olmuş. yılın aşık çifti.
Neden bu kadar agresifsiniz merak ediyorum evet kafa yapısı size uymuyor olabilir ama bu kadar nefret edercesine söylem neden ?
çünkü kocası it gibi davranırken "kocişim beni seviyor" diye kendini kandıran kadınlara sinir oluyorum.Neden bu kadar agresifsiniz merak ediyorum evet kafa yapısı size uymuyor olabilir ama bu kadar nefret edercesine söylem neden ?
aslında bu naif yazmış halim.
çünkü kocası it gibi davranırken "kocişim beni seviyor" diye kendini kandıran kadınlara sinir oluyorum.
bu kafa yapısı mıdır bilmem ama bana saçma geliyor.
farkındayımaslında bu naif yazmış halim.
kendi tercihiyse "ağlıyorum, kocam bana küfretti, ama beni seviyor, yuvam da yuvam" diye ağlamasınlar.Kendi secimi kendi hayatini insanların kfalarini acip değiştiremeyiz cok fevri davranıyorsunuz evet itici ama gormezden gelebilirsiniz
Haklisiniz ama bu insanlara yapabileceğimiz sey daha yumusak bir dille yardimci olabilmek belliki psikolojik olarak iyi degil korktugu seyler olabilir boşanmaktan korkuyor olabilir ailesini zamanındyişına aldıysa geri dönmeye de korkuyor olabilir burada bir cok yorum konu sahibi ni hayattan tamamen soyutlamaya ve intihara goturecek tarzda en guzeli eğer ilgi alaninizda degilse yada yardimci olamayacaksanız yazmamakkonu o kadar kötü ki insan dayanamıyor yani. bir kadın kendini, gururunu nasıl bu kadar ayaklar altına aldırıp, yuvam da yuvam der diye sinir küpüne döndürüyor yazılar.
Belki daralmış olabilir insaniz buraya yazip paylasmak içini dökmek istemiş olabilir. Belki yazmadigi sakladigi seyler vardirkendi tercihiyse "ağlıyorum, kocam bana küfretti, ama beni seviyor, yuvam da yuvam" diye ağlamasınlar.
Haklisiniz ama bu insanlara yapabileceğimiz sey daha yumusak bir dille yardimci olabilmek belliki psikolojik olarak iyi degil korktugu seyler olabilir boşanmaktan korkuyor olabilir ailesini zamanındyişına aldıysa geri dönmeye de korkuyor olabilir burada bir cok yorum konu sahibi ni hayattan tamamen soyutlamaya ve intihara goturecek tarzda en guzeli eğer ilgi alaninizda degilse yada yardimci olamayacaksanız yazmamak
Bazi yorum yapanlar sanki bir seyin hıncını alir gibi yazıyor
Yada kendi yapamadigi seyleri konu sahibinin yapmasini bekliyor
Yani kendi reel hayatinda mutsuz olan kadin sahte bir tavirla kendi durumundaki konu sahibine saldırıyor
mutlaka. ama s... git diyen koca yatakta sarıldı diye seviyor diye avunmasının hangi mantıklı yanı var?Belki daralmış olabilir insaniz buraya yazip paylasmak içini dökmek istemiş olabilir. Belki yazmadigi sakladigi seyler vardir
Her kadın yada insan güçlü karakterde olamayabilir
Kendisine sormak lazim ama ben çoğu konuyu samimi bulmuyorum yani tek tarafli anlatiliyor yada kadin biranlik öfkeyle yazip sonradan kocasıyla barışıyor bu kadar sinirleniyor saniz en iyisi yorum yazmamakmutlaka. ama s... git diyen koca yatakta sarıldı diye seviyor diye avunmasının hangi mantıklı yanı var?
adam kölesine küsecek değil ya. tabi ki hem sevişir hem kovar. adam kendini her türlü tatmin ediyor. mutsuz olan sadece kadın.
olabilir. bazen dayanamayıp üyeleri engelliyorum.Kendisine sormak lazim ama ben çoğu konuyu samimi bulmuyorum yani tek tarafli anlatiliyor yada kadin biranlik öfkeyle yazip sonradan kocasıyla barışıyor bu kadar sinirleniyor saniz en iyisi yorum yazmamak