• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Neden bu kadar agresifsiniz merak ediyorum evet kafa yapısı size uymuyor olabilir ama bu kadar nefret edercesine söylem neden ?

konu o kadar kötü ki insan dayanamıyor yani. bir kadın kendini, gururunu nasıl bu kadar ayaklar altına aldırıp, yuvam da yuvam der diye sinir küpüne döndürüyor yazılar.

Anlamadığım şu, babanın evinde prensesken koca evinde hizmetçilik neden? Tek derdiniz sarılıp uyumak mı? Hormonlara söz geçiremiyorsanız sevişin, bu evlilik falan değil. Sevişme izni...

Bir de yıkmak kolay yapmak zor demişsin. Ne yaptınız ki, valizinizi alıp gitmişsiniz baba evinden hazır kurulu eve...

Neden bu kadar agresifsiniz merak ediyorum evet kafa yapısı size uymuyor olabilir ama bu kadar nefret edercesine söylem neden ?
çünkü kocası it gibi davranırken "kocişim beni seviyor" diye kendini kandıran kadınlara sinir oluyorum.
bu kafa yapısı mıdır bilmem ama bana saçma geliyor.

Kendi secimi kendi hayatini insanların kfalarini acip değiştiremeyiz cok fevri davranıyorsunuz evet itici ama gormezden gelebilirsiniz
çünkü kocası it gibi davranırken "kocişim beni seviyor" diye kendini kandıran kadınlara sinir oluyorum.
bu kafa yapısı mıdır bilmem ama bana saçma geliyor.

Kendi secimi kendi hayatini insanların kfalarini acip değiştiremeyiz cok fevri davranıyorsunuz evet itici ama gormezden gelebilirsiniz
kendi tercihiyse "ağlıyorum, kocam bana küfretti, ama beni seviyor, yuvam da yuvam" diye ağlamasınlar.

konu o kadar kötü ki insan dayanamıyor yani. bir kadın kendini, gururunu nasıl bu kadar ayaklar altına aldırıp, yuvam da yuvam der diye sinir küpüne döndürüyor yazılar.
Haklisiniz ama bu insanlara yapabileceğimiz sey daha yumusak bir dille yardimci olabilmek belliki psikolojik olarak iyi degil korktugu seyler olabilir boşanmaktan korkuyor olabilir ailesini zamanındyişına aldıysa geri dönmeye de korkuyor olabilir burada bir cok yorum konu sahibi ni hayattan tamamen soyutlamaya ve intihara goturecek tarzda en guzeli eğer ilgi alaninizda degilse yada yardimci olamayacaksanız yazmamak
Bazi yorum yapanlar sanki bir seyin hıncını alir gibi yazıyor
Yada kendi yapamadigi seyleri konu sahibinin yapmasini bekliyor
Yani kendi reel hayatinda mutsuz olan kadin sahte bir tavirla kendi durumundaki konu sahibine saldırıyor

kendi tercihiyse "ağlıyorum, kocam bana küfretti, ama beni seviyor, yuvam da yuvam" diye ağlamasınlar.
Belki daralmış olabilir insaniz buraya yazip paylasmak içini dökmek istemiş olabilir. Belki yazmadigi sakladigi seyler vardir
Her kadın yada insan güçlü karakterde olamayabilir

Haklisiniz ama bu insanlara yapabileceğimiz sey daha yumusak bir dille yardimci olabilmek belliki psikolojik olarak iyi degil korktugu seyler olabilir boşanmaktan korkuyor olabilir ailesini zamanındyişına aldıysa geri dönmeye de korkuyor olabilir burada bir cok yorum konu sahibi ni hayattan tamamen soyutlamaya ve intihara goturecek tarzda en guzeli eğer ilgi alaninizda degilse yada yardimci olamayacaksanız yazmamak
Bazi yorum yapanlar sanki bir seyin hıncını alir gibi yazıyor
Yada kendi yapamadigi seyleri konu sahibinin yapmasini bekliyor
Yani kendi reel hayatinda mutsuz olan kadin sahte bir tavirla kendi durumundaki konu sahibine saldırıyor

tabi onlarda vardır ama ben gerçekten tahammül edemem böyle şeylere. çok keskin çizgilerim vardır. kimsenin sınırını aşmam kendi sınırımı da aştırmam. ben bu dünyaya bir kez geldim. onda da elin adamı üzsün hergünün ağlasın diye değil. tabi bu tüm insanlar için geçerli. bir tane hayatımız var. biz sahip çıkmazsak kimse sahip çıkmaz. malesef intihara gidebilecek bir insana burası yeterince destek olamaz. hatta etrafındakiler bile olamaz. ciddi anlamda psikiyatr desteği gerekir.

Belki daralmış olabilir insaniz buraya yazip paylasmak içini dökmek istemiş olabilir. Belki yazmadigi sakladigi seyler vardir
Her kadın yada insan güçlü karakterde olamayabilir
mutlaka. ama s... git diyen koca yatakta sarıldı diye seviyor diye avunmasının hangi mantıklı yanı var?
adam kölesine küsecek değil ya. tabi ki hem sevişir hem kovar. adam kendini her türlü tatmin ediyor. mutsuz olan sadece kadın.

mutlaka. ama s... git diyen koca yatakta sarıldı diye seviyor diye avunmasının hangi mantıklı yanı var?
adam kölesine küsecek değil ya. tabi ki hem sevişir hem kovar. adam kendini her türlü tatmin ediyor. mutsuz olan sadece kadın.
Kendisine sormak lazim ama ben çoğu konuyu samimi bulmuyorum yani tek tarafli anlatiliyor yada kadin biranlik öfkeyle yazip sonradan kocasıyla barışıyor bu kadar sinirleniyor saniz en iyisi yorum yazmamak

Sen onu seviyosun da o seni sevmiyor güzelim. Seven böyle davranmaz.

Hâla da seviyorum diyorsan hata sendedir artık.

Kendisine sormak lazim ama ben çoğu konuyu samimi bulmuyorum yani tek tarafli anlatiliyor yada kadin biranlik öfkeyle yazip sonradan kocasıyla barışıyor bu kadar sinirleniyor saniz en iyisi yorum yazmamak
olabilir. bazen dayanamayıp üyeleri engelliyorum.

Kardesim kocasina kadinlik yapiyor kismindan sonrasini okumadim. Bu nasil bir adam bu nasil bir soylem? Kadinlik yapamiyorsun bak kiz kardesim ne guzel yapiyor demis adam bu ne demek yahu? Ay sinir basti aksam aksam..

Back