• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağlıyorum kafam karman çorman eşim neden böyle

Bizimde babamız vefat etti, erkek kardeşim 9 eylülde evleniyo kısmetse, asla istemiyo annem ben yalnızım benimle yaşayın falan demiyo yani

Eş vefatı bahane, herkes evini bilsin

Ya sen niçin kendini ezdiriyosun ki beraber yaşamak demek eşinin seni ezdiğinde susman demek değil bence lütfen kadınlarımız dik dursun gelmiosa gelmesin annene sen git ne demek artık ailenle mesafeli ol bizimkilerle yakın ol zaten dibidibeyiz beraber mi yatıcaz daha diyin

Çok yakın bir arkadaşım da kayınvalidesiyle oturuyor.çok iyi bir kızdı ama kayınvalidesi başta sorun çıkardı biraz ve eşi arkadaşımı annesine götürdü ve kendi annesiyle düzelmesi için konuştu. Kayınvalideyle sorun çıkması normal, anormal olan eşin. Seni eşi olarak görmüyor, o sana kıymet verecek ki sen de o evin hanımı olduğunu bil. Annesine hizmetçi almış, güvenini yıkmasına asla izin verme. Haklı olan sensin. O ne yaparsa yapsın bunu bil ve gerekirse ailenle konuş. Sen saygılı davrandıkça tepene çıkmışlar. Ne demek kadınlık yapmak? Ailenin desteğini arkanda hissetmeden onlarla başedemezsin gibi görünüyor. Ama kafalarını bir taşa çarpmalılar orası kesin.

Çok yakın bir arkadaşım da kayınvalidesiyle oturuyor.çok iyi bir kızdı ama kayınvalidesi başta sorun çıkardı biraz ve eşi arkadaşımı annesine götürdü ve kendi annesiyle düzelmesi için konuştu. Kayınvalideyle sorun çıkması normal, anormal olan eşin. Seni eşi olarak görmüyor, o sana kıymet verecek ki sen de o evin hanımı olduğunu bil. Annesine hizmetçi almış, güvenini yıkmasına asla izin verme. Haklı olan sensin. O ne yaparsa yapsın bunu bil ve gerekirse ailenle konuş. Sen saygılı davrandıkça tepene çıkmışlar. Ne demek kadınlık yapmak? Ailenin desteğini arkanda hissetmeden onlarla başedemezsin gibi görünüyor. Ama kafalarını bir taşa çarpmalılar orası kesin.
Ailem arkamda olur ama kendim istedim sürekli ve ben ailemi üzmek istemiyorum evet kafasını taşa çarpmalı ama ailemi üzmeden önce başka bir yol bulmalıyım onlar bu yola çok üzülürler

Anladım.yinede hoş bi cümle degil bence.Bi de aynı evde oturduğunuz sürece sorunların ardı arkası kesilmez zaten
Aynen öyle zaten ben bunun farkındayım kendim kabul ettim asıl sorunum kv değil eşim bunun da farkındayım. Eşim düzgün davranmayı bana eğer kv nin hareketleri bana batmazdı

Ailem arkamda olur ama kendim istedim sürekli ve ben ailemi üzmek istemiyorum evet kafasını taşa çarpmalı ama ailemi üzmeden önce başka bir yol bulmalıyım onlar bu yola çok üzülürler
Boşanmak için değilse bile burnunu sürtmek için giitmelisin giderim demişsin sittir etmiş seni gitmezsen acayip yüzgöz olursun seni hiç kaale almaz bundan sonra ailem üzülcek diye de derdetme asıl böyle üzüleceksin ve ailen mutsuz olduğunu eninde sonunda farkedecek git yalvarttır yalvarmazsa da sen onu sittir et kurtul

Böyle evlilik olmaz, çocuk yapmadan gidin ailenizin yanına, daha güzrl bir hayatınız olur.

• Beğen
Reactions: anu
Aynen öyle zaten ben bunun farkındayım kendim kabul ettim asıl sorunum kv değil eşim bunun da farkındayım. Eşim düzgün davranmayı bana eğer kv nin hareketleri bana batmazdı
Evet eşler denge kuramadığı düzgün davranmadığı için k.v gozune batiyor zama zaman bende yaşıyorum bu durumu .bu arafa ayri eve çıkma imkaniniz yok mu evlilik zor bir de böyle olunca zorluklar iki katına çıkar

Back