- 20 Mart 2015
- 111
- 33
- 29
-
- Konu Sahibi 3 tam 1 robot
Canim benim yaa bende boyle bi olay yasamastim lise 3 filandi sanırım mudur bana nerelisin diye sormstu bende trabzon luyum demistim oda belli iki metre burnun var demstm okadar uzulmstumki onunlada kalmayip yanimdaki arkdasim gulmeye baslamsti okadar kirilms ve incnmstimki bende bi bucuk ay once yaptirdim burnumumüdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.
Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım
başıma iş çıktı yani
Eskiden burunla dalga gecmek cok gunah derdi annem, o yuzden kimsenin burnuna laf edemem hala Allah carpar diye
Saka bi yana memnunsan bisey yaptirma. Kime ne senin Allah vergisi burnundan.
haklisin aslinda ama ben 1 tane standartlarin biraz ustunde olan birinintaniyorum. kendinden baska herkes cirkin. bi o guzel :)
yaw bu estetik fiuatlarini da konussak mi napsak. ben burundan degil ceneden muzdaribimCanim benim yaa bende boyle bi olay yasamastim lise 3 filandi sanırım mudur bana nerelisin diye sormstu bende trabzon luyum demistim oda belli iki metre burnun var demstm okadar uzulmstumki onunlada kalmayip yanimdaki arkdasim gulmeye baslamsti okadar kirilms ve incnmstimki bende bi bucuk ay once yaptirdim burnumu
cidden o kadar değil ya:) adam hem abartmış hem de kabacathycim o kadar değil dimi ama cidden ? : D bir teselli ver
ya bana iso standardı garantisi verseler bile o kadar ameliyat falan kim uğraşacak üşeniyorum üşenmesem şey edicem yine
Canim benim yaa bende boyle bi olay yasamastim lise 3 filandi sanırım mudur bana nerelisin diye sormstu bende trabzon luyum demistim oda belli iki metre burnun var demstm okadar uzulmstumki onunlada kalmayip yanimdaki arkdasim gulmeye baslamsti okadar kirilms ve incnmstimki bende bi bucuk ay once yaptirdim burnumu
,Nasil insanlar var ya.. Kendisi kivanc tatlitug gibi olsa neyse diyecem kriterleri yuksek insan oldugu bile suphelibildigin abuzittin tipi vardir adamda baskasiyla alay eder
Eger kendin rahatsiz oluyorsan estetik dusunebilirsin ama sirf baskalari icin yapma sakin. Yorumlardan anladigim kadariyla oyle cok ta buyuk burnun yokmus
hahaha tam aklimda belirlenen tip bu,
aşure kazanı gibi göbeği var hala milletle uğraşıyor anasını satim
hımmm demek baklava boyle yapiliyo :)hahaha tam aklimda belirlenen tip bu
Eki Görüntüle 1592230
sekerpareyi baklavaya cevirme cabalarihımmm demek baklava boyle yapiliyo :)
sizi bu kadar niye inceliyor ki ben de buna takıldım.siz bence onu hiç takmayın.sizinle bu kadar niye uğraşıyor ki.müdürünüz kadın mı erkek mi?müdür, bana burnun ne kadar büyük ya dedi, durun bitmedi sonrasında da karga gibi diye de ekledi
ve bana kal geldi o an afalladım yani, tamam burnum biraz kemerli ama gerçekten karga gibi denilecek kadar kötü olduğunu düşünmüyorum olsa bile denir mi ya şimdi aklıma.
Şimdi komik geliyor ama beynimde sinsi sinsi yayıldı bu patavatsız fikirler. Madem bu kadar dikkat çekiyor, o kadar kötü durumda bunu yaptırayım madem diye düşünmeye başladım
başıma iş çıktı yani
sizi bu kadar niye inceliyor ki ben de buna takıldım.siz bence onu hiç takmayın.sizinle bu kadar niye uğraşıyor ki.müdürünüz kadın mı erkek mi?
yaşlı olması hiç bir şeye engel değil. aşağılık kompleksi var öz güven yok belli bu adamda.sadece size mi böyle diğer çalışanlara nasıl davranıyorerkek, yaşlı