ağlayayım mı güleyim mi bilemedim

Canim benim yaa bende boyle bi olay yasamastim lise 3 filandi sanırım mudur bana nerelisin diye sormstu bende trabzon luyum demistim oda belli iki metre burnun var demstm okadar uzulmstumki onunlada kalmayip yanimdaki arkdasim gulmeye baslamsti okadar kirilms ve incnmstimki bende bi bucuk ay once yaptirdim burnumu

Eskiden burunla dalga gecmek cok gunah derdi annem, o yuzden kimsenin burnuna laf edemem hala Allah carpar diye
Saka bi yana memnunsan bisey yaptirma. Kime ne senin Allah vergisi burnundan.

ben de deseymişim ya Allah çarpar çok günah geri al diye ağlardı ve ayaklarıma kapanırdı sonra da kötü laf sahibinindir diye eklerdim bonus olarak

pis moruk ben ona diyor muyum yürüyen cenaze gibisin demiyorum çünkü günah

haklisin aslinda ama ben 1 tane standartlarin biraz ustunde olan birinintaniyorum. kendinden baska herkes cirkin. bi o guzel :)

ne bileyım hep tipsizler eksık bulur ozellıkle karılarına, Allahtan fiziksel olarak dalga gecmeyen bı sevgılım var da çığrımdan çıkmıyorum
ben sevimsiz bıle bulsam kımse ıle dalga gecmem ne ayıp karsıdakı cok zayıf olabılır
bı cok ınsan ıntıhar bıle ettı yahu boyle seyler yuzunden

yaw bu estetik fiuatlarini da konussak mi napsak. ben burundan degil ceneden muzdaribim

Nasil insanlar var ya.. Kendisi kivanc tatlitug gibi olsa neyse diyecem kriterleri yuksek insan oldugu bile suphelibildigin abuzittin tipi vardir adamda baskasiyla alay eder
Eger kendin rahatsiz oluyorsan estetik dusunebilirsin ama sirf baskalari icin yapma sakin. Yorumlardan anladigim kadariyla oyle cok ta buyuk burnun yokmus

sanırım müdürler burna takık sanırsın hepsi pretty pitt : D

,

aşure kazanı gibi göbeği var hala milletle uğraşıyor anasını satim

başkaları ne der ne diyor diye yaşamayın siz memnunsanız sıkıntı yok. insanlar illaki söylecek . burnunuzu yaptırsanız gözünüz şaşı derler gözü yaptırsanız kulağın yamuk derler yani insanlar derler . hayat senin tasası onlarındır her zaman . bencil olun kendiniz için yaşayın.

sizi bu kadar niye inceliyor ki ben de buna takıldım.siz bence onu hiç takmayın.sizinle bu kadar niye uğraşıyor ki.müdürünüz kadın mı erkek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…